IrinaMMM, на мен ми мина все едно, че не е било и се надявам повече да не се появят такива симптоми. иначе днес ми бучнаха следобедните инжекции отляво, защото аз сутринта си бих цитротайда отдясно и, заради една капка кръв, така старателно се 'облепих', че акушерката реши да ползва лявата страна
linapoli, мерси за пожеланието
и аз така искам, ама да видим
aldita, според мен се придържай към упътването кога и как се правят тия уринарни тестове за бременност, т.е. да са минали необходимия брой дни и да е с първа урина или по-добре не прави. а според това как описваш кръвта - не ми прилича на мц
а пък за стреса: някъде из форума беше описана бременност след ивф процедура плюс много напрегнато ежедневие. освен това една приятелка имам - тя е вечно ядосана и недоволна - забременя без проблем и си роди страхотно момченце.
аз се готвя за пункция н 23-ти, не са ми много фоликулкаките, но съм твърдо решена да им организирам среща с малките господа
и да вземат да свършат работата
както вчера се бях панирала, днес съм като нова. вярвам в лекаря (него си го избрах някак интуитивно, не само защото е известен специалист), а и като чух, че иде пункция само дето не полетях
успех на всички от мен с