0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #820 -: Октомври 17, 2012, 20:22:46 pm »
За овулационния календар,който е в подписа ми,аз си водя доста подробен,защото ми е интересно,а и полезно понякога.

Благодаря ти! Тази хитринка не я знаех :D Много полезно,наистина
« Отговор #821 -: Октомври 18, 2012, 08:31:58 am »
amanda стискам ти палци този всичко да е в норма. Да почвам стимулация и дано този път да е успешен но Божа работа и късмет
*
« Отговор #822 -: Октомври 18, 2012, 09:49:56 am »
amanda стискам ти палци този всичко да е в норма. Да почвам стимулация и дано този път да е успешен но Божа работа и късмет

Ами тогава успех  :crossfingers: :crossfingers:.
Дано всичко да е наред и аз края на следващата седмица почвам :)

*
« Отговор #823 -: Октомври 18, 2012, 10:55:04 am »
amanda, излезе ли резултата от пролактина? Как е?

« Отговор #824 -: Октомври 18, 2012, 11:16:45 am »
afrodita279, честити две сърчица :) пожелавам ти все така успешно да се развива бременността ти до края!
papa2011, съжалявам миличка  :bighug: Много кураж и стиснати палци от мен за следващ опит  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
amanda, успех с изследванията!
aldita, кръвчицата не е задължителна! Аз не съм имала такава. Кога е датат за теста?
deizi_83, страхотно си го описала. От точно такова описание имах нужда аз след трансфера. Дано да им е в полза и за успокоение на момичетата в процедура.
hope1203, късмет мила и успешен пухкав финал ти желая!

*
« Отговор #825 -: Октомври 18, 2012, 11:46:08 am »
afrodita279 Когато направи лентичката в бг-мама.ком коя дата да посоча за последен цикъл,на мен последният ми цикъл беше на 10.09.но в лентичката на зачатие когато посочих тази дата не ми изчислиха правилно кога е настъпило оплождането ,а когато посочих датата на започване на стимулация 25.09 ми излезе точно датата когато е била пукцията и съответно оплождането.25.09 ли да посоча като дата на последна менструация?
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #826 -: Октомври 18, 2012, 11:57:40 am »
Здравейте момичета, аз да ви кажа, че днес пак имах малко кафяво зацапване и естествено пак се уплаших. Утре съм на преглед и ще говоря с док, въпреки че той ми каза минаата седмица като пак имаь зацапване да не се протеснявам. Ама трудна работа е това със спокойствието :( Надявам се утре всичко да е наред на прегледа.

hope1203, успешен старт и още по-успешен финал ти пожелавам :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #827 -: Октомври 18, 2012, 12:03:14 pm »
linapoli датата,която доктора ми определи да дойда в кабинета му,но незнам за преглед или за тест е 26.10 :),не в този петък ,а в другия.
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #828 -: Октомври 18, 2012, 12:03:37 pm »
Aldita,
посочваш датата на първия ден от менструацията ти,поне на мен така ми го засече,т.к. все още не съм сигурна за термина.Календарите ми го изчисляват 11 Юни, но още лекар не ми го е казвал.Ако там не ти изчислява правилно, пробвай лентичка от някой друг сайт-аз минах през няколко :D Обаче то май е раничко,може и затова да се обърква лентичката...
Иве, лежиш вкъщи и взимаш но шпа днес, в такъв случай.Ако трябва се обади и на спешния телефон.Стискам палци!
« Последна редакция: Октомври 18, 2012, 12:12:08 pm от afrodita279 »
« Отговор #829 -: Октомври 18, 2012, 12:14:32 pm »
aldita, има време до 26ти, ще стискаме силно палци!
iva17, лягай да пазиш леглото. Може при теб зацапването да е от втория плоден сак, който не е сигурно дали ще се развие. И все пак по-добре е да си лежиш. Стискам много силно палци всичко да е наред!

*
« Отговор #830 -: Октомври 18, 2012, 12:51:06 pm »
Руми днеска в 16:30 ще отида да проверя дали е готово, ако не утре със сигурност ще имам резултат.При теб как е ?

linapoli благодаря ти!

« Отговор #831 -: Октомври 18, 2012, 12:51:56 pm »
Момичета, здравейте!

На успелите - честито, на чакащите - здраво стиснати палци, на неуспелите - никакво отказване, следващият път е нашият  :)
Не съм се скрила от суеверие, близах си раните от неуспеха, втори път греда, но никакво отказване. На 7 и 8.11 съм на предварителни изследвания 3-5 ден, а в края на ноември се връщам в България за трети опит. Съвестно ми е, че разкарвам детето толкова време вече през цяла Европа, точно свикне в едната от двете държави и хайде пак в самолета...

Ива, не се шашкай. Знам, че е невъзможно, но се опитай да си припомняш, че първите 12 седмици при бременностите инвитро много често са съпроводени с някакъв вид кървене. Наистина по-малко физически усилия е по-добре.

Ще се запиша скоро в тема "Инвитро декември, януари и февруари", стискайте ми палци да няма проблеми на предварителните прегледи и да ми дадат зелена светлина за декември!
« Отговор #832 -: Октомври 18, 2012, 13:06:47 pm »
Heaven_New, съжалявам миличка  :bighug: Толкова много надежда имах за теб :( РАдвам се, че продължаваш с нови сили напред! Желая ти много успех и следващия опит да е последен!

*
« Отговор #833 -: Октомври 18, 2012, 13:19:30 pm »
Heaven_New, съжалявам искрено за резултата. През всичките тези дни мислех за теб и стисках палци всичко да е наред  :?
Сега и организмът ти трябва малко да релаксира преди следваща стимулация. Желая ти следващият път да бъде твоят  :bighug:

Руми днеска в 16:30 ще отида да проверя дали е готово, ако не утре със сигурност ще имам резултат.При теб как е ?
Аз си чакам следващият цикъл и преглед, и ако е рекъл Господ може да започна и аз.

« Отговор #834 -: Октомври 18, 2012, 13:21:16 pm »
Ех, Heaven_New, и аз се надявах, но...следваият път! Радвам се,че звучиш оптимистично!  :bighug:
*
« Отговор #835 -: Октомври 18, 2012, 13:24:52 pm »
Heaven_New точно така,никакво отказване.Радвам се че си намерила сили да продължиш след неуспеха.Искрено ти пожелавам следващият ти опит да е положителен  :bighug:.
Руми  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #836 -: Октомври 18, 2012, 16:40:54 pm »
Момичета моят резултат е готов: Пролактин- 175.50 -реф.ст. Ж(127-635)  :balk_62: аз мисля че е добре ,а вие?

« Отговор #837 -: Октомври 18, 2012, 16:42:49 pm »
amanda, аз не разбирам от пролактин, но по референтните стойности виждам, че е добре :) Предполагам ще се включат момичета , които разбират повече...

*
« Отговор #838 -: Октомври 18, 2012, 17:02:26 pm »
amanda, и на мен ми се струва, че е добре  :balk_103:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #839 -: Октомври 18, 2012, 17:17:14 pm »
Heaven_new, много съжалявам :( Стискам палци следващия опит да е успешен  :bighug:

Аз продължавам да имам зацапване, даже се увеличи :( писах на д-р Стаменов, той ме отговори да пия утрогестана и тази вечер да не слагам фраксипарин. До прегледа утре ще умра от страх.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)