0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #800 -: Октомври 16, 2012, 21:11:25 pm »
afrodita279,Linapoli честити сърчица :heartbeat:,пожелавам ви една лека бременност.

Corazon_al_Sur хайде когато и да е ще стискаме много палци :crossfingers: :crossfingers:

IrinaMMM наслаждавай се сега на почивката и мисли само позитивно :bighug:

« Отговор #801 -: Октомври 16, 2012, 21:27:57 pm »
Здравейте мили момичета. Да се отчета и аз. 6-ти ден на :needleani:8 фоликула в дясно и 6 в ляво. Сега още 3 дни инжекции и пак преглед. Браво на всички успели и късмет на чакащите. :goodluck:
*
« Отговор #802 -: Октомври 16, 2012, 21:33:32 pm »
хриси-б успех мила :balk_602:

« Отговор #803 -: Октомври 16, 2012, 23:08:44 pm »
хриси-б много добре дотук,стискам палци за напред

afrodita279 -Честитооооо! Страхотна новина! Много късмет!
« Отговор #804 -: Октомври 16, 2012, 23:12:35 pm »
Хей, бременелки, не се шашкайте излишно. Срязващите болки са нормални през първите месеци от бременността. Матката нараства и се разтягат всички връзки. Трябва да сте внимателни, когато имате тежест, както при цикъл. Ако имате такова състояние - задължително но шпа и повече почивка. Гърдите в началото болят, върши са, после омекват, пак стават твърди - това също са нормални състояния. Ако имате и други питанки - на среща съм :P

Точно това ме безпокои-цял ден имам тъпа и почти постоянна болка като преди цикъл,не се влияе от Но-шпа,  :( а ми е едва първи ден след трансфер
« Отговор #805 -: Октомври 17, 2012, 07:14:18 am »
afrodita279, Linapoli честити ви тупкащи сърчица, пожелавам ви по една прекрасна бременност. :lol:

Аз спрях лекарствата, теста беше отрицателен. Само са сме живи и здрави, отново ще опитаме. Записах си час за консултация с др.Стаменов. Не мога да се примиря, както и не мога да се откажа. Готова съм отново и отново да се подлагам на това изпитание. Единствено се притеснявам от възрастта и от състоянието на яйчниците ми защото казаха, че са много зле.  :(

*
« Отговор #806 -: Октомври 17, 2012, 07:47:16 am »
papa2011   :bighug:

Не мога да се примиря, както и не мога да се откажа. Готова съм отново и отново да се подлагам на това изпитание
  :balk_602:  Радвам се ,че си така борбена и за това следващият опит ти пожелавам да е много, много положителен,защото ти го заслужаваш.Сигурна съм че твоят Док си знае много добре работата и ще направи всичко възможно да постигнете мечтата си.

« Отговор #807 -: Октомври 17, 2012, 10:11:11 am »
Точно това ме безпокои-цял ден имам тъпа и почти постоянна болка като преди цикъл,не се влияе от Но-шпа,  :( а ми е едва първи ден след трансфер
Irina,не се тревожи- тези пмс болки ги има до положителен кръвен и малко след това.Мисля, че mgstra има предвид,че не са добре,когато вече си 5-6 седм.и нататък,защото говори за претоварване,макар че аз съм чела,че първите месеци около цикъл се появяват-ако прочетеш за нашите симптоми по-назад или в календара ми,както и на други момичета,ще видиш,че ние също почти постоянно имахме ПМС- той може да е нещо хубаво и не толкова и не съм сигурна,че е симптом на каквото и да било :D Сега си след трансфер-имало е манипулация,макар и малка, както и от пункцията се появява болка.Тялото ти регира. Стискам палци!
Papa,хайде следващия път и ти! :bighug:
*
« Отговор #808 -: Октомври 17, 2012, 10:30:34 am »
afrodita279, Linapoli честити ви сърчица! Лека бременност ви желая!
*
« Отговор #809 -: Октомври 17, 2012, 11:02:48 am »
Afrodita, честити ти  :heartbeat: :heartbeat: Много е вълнуващо!
Хриси-6, добре върви стимулацията. Да пишеш кога е пункцията да стискаме  :crossfingers:
Рара2011, много съжалявам мила... Докато имаме възвожност, ще се борим, нали?  :bighug:
Аманда, а при теб има ли нещо ново?

*
« Отговор #810 -: Октомври 17, 2012, 12:31:01 pm »
Ми при мен за сега нищо,днеска ходих на контрола на Пролактина ,а в петък съм на контрола на NK клетките и така :)

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #811 -: Октомври 17, 2012, 13:47:21 pm »
papa2011, много съжалявам :( Стискам ти плаци следващият опит да е твоят, рано или късно ще успеем, при някои от нас явно трябва повече упоритост, такава ни е съдбата. Но съм сигурна, че ще сбъднеш мечтата си за дете. Вярата и търпението винаги се възнаграждават  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #812 -: Октомври 17, 2012, 14:11:46 pm »
Ми при мен за сега нищо,днеска ходих на контрола на Пролактина ,а в петък съм на контрола на NK клетките и така :)

Дано този път всичко да е в норма  osi_9

*
« Отговор #813 -: Октомври 17, 2012, 14:35:38 pm »
 :)Здравейте на всички.
Първо честито на щастливките :ballons:
Кураж на всички!
Аз пак да си ви попитам,кога горе долу,на кой ден след трансфера трябва да имам малко кръвчица,колкото да позацапа,за да разбера ,че е възможно ембриончетата да са се имплантирали?Има ли такова нещо?
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #814 -: Октомври 17, 2012, 14:47:12 pm »
Алдита,копирам ти по дни какво се случва след трансфер. Изобщо не е задължително да има зацапване. Успех, стискам палци за повече положителни тестове!

Трансфер на ден 3

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

1 — Ембрионът продължава да расте и да се развива, преминавайки от 6-8 клетъчен ембрион в стадий морула.

2 — Клетките на морулата продължават да се делят, развивайки се до бластоцист.

3 — Обвивката на бластоциста започва да се пука.

4 —  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

5 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

6 — Имплантацията продължава.

7 — Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

8 — hCG започва да навлиза в кръвта.

9 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

10 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

11 — Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

Трансфер на ден 5

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

1 — Обвивката на бластоциста започва да се пука.

2 —  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

3 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

4 — Имплантацията продължава.

5 — Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

6 — hCG започва да навлиза в кръвта.

7 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

8 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

9 — Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.
« Отговор #815 -: Октомври 17, 2012, 15:23:24 pm »
Здравейте момичета - кокичета

Честито на всички успели!

И големи прегръдки на всички, които не успяха. Не се отказвайте винаги има надежда!

Аз чакам днес или утре първи ден и стартирам за втори път. Както съм чувала това което не става от първия път при мен става от втория.
Но като гледам днес няма да е първия ден защато е вече 15 часа.
« Отговор #816 -: Октомври 17, 2012, 15:39:03 pm »
Irina,не се тревожи- тези пмс болки ги има до положителен кръвен и малко след това.Мисля, че mgstra има предвид,че не са добре,когато вече си 5-6 седм.и нататък,защото говори за претоварване,макар че аз съм чела,че първите месеци около цикъл се появяват-ако прочетеш за нашите симптоми по-назад или в календара ми,както и на други момичета,ще видиш,че ние също почти постоянно имахме ПМС- той може да е нещо хубаво и не толкова и не съм сигурна,че е симптом на каквото и да било :D Сега си след трансфер-имало е манипулация,макар и малка, както и от пункцията се появява болка.Тялото ти регира. Стискам палци!

afrodita279 много ти благодаря за отговора,доста ме поуспокои,наистина имах нужда.Къде мога да видя този календар,за който говориш?
« Отговор #817 -: Октомври 17, 2012, 16:28:36 pm »
За овулационния календар,който е в подписа ми,аз си водя доста подробен,защото ми е интересно,а и полезно понякога.
*
« Отговор #818 -: Октомври 17, 2012, 17:33:42 pm »
hope1203   стимулация ли почваш?

Цитат
Дано този път всичко да е в норма  osi_9
:goodluck:

*
« Отговор #819 -: Октомври 17, 2012, 17:55:27 pm »
deizi_83 Много ти благодаря  :flower:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"