0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #780 -: Октомври 15, 2012, 22:47:24 pm »
Mомичета,днес мина и моя трансфер и оттук нататък каквото Господ реши-аз каквото трябваше направих :D Мислех,че заради болките и честото уриниране ще отменят трансфера,т.к цяла нощ имах и болки в бъбреците,но казаха че няма проблем и ми изписаха билкови хапчета за цистита.Върнаха 2 ембриончета и сега започва голямото чакане :ask:Желая на всички вас само положителни резултати и емоции :bighug: :bfp:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #781 -: Октомври 15, 2012, 23:14:12 pm »
papa2011, зависи дали имаш доверие на лабораторията. Ако имаш някакви съмнения в достоверността на резултата по-добре го направи в друга лаборатория. стискам палци  :bighug:

IrinaMMM, пожелавам ти ембриончетата ти да си останат с теб за следващите 9 месеца :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #782 -: Октомври 15, 2012, 23:19:13 pm »
IrinaMMM :balk_46: Браво,миличка,ще чакаме заедно.Моят трансфер беше на 11.10 и аз съм в очакване.Господ да е с нас и с всички жени полагащи усилия да станат мами :balk_602:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #783 -: Октомври 16, 2012, 00:15:15 am »
 :bighug:

IrinaMMM :balk_46: Браво,миличка,ще чакаме заедно.Моят трансфер беше на 11.10 и аз съм в очакване.Господ да е с нас и с всички жени полагащи усилия да станат мами :balk_602:
« Отговор #784 -: Октомври 16, 2012, 06:57:59 am »
aldita, IrinaMMM късмет момичета. Чакането до теста е най-дълго, но най-сладко.  :wink: И на двете ви желая успех.  :goodluck:
« Отговор #785 -: Октомври 16, 2012, 11:21:17 am »
iva17, честити сакчета! Пожелавам ти нещата да се развият така както трябва и да не се налага редукция.
rum4e, съжалявам за отложения старт, но се надявам това да е закъсмет! Важен е резултата!
papa2011, съжалявам миличка! Повтори теста, можеби е по-добре да е в друга лаборатория ако се съмняваш за грешка. Но няма да имаш база за сравнение!
mgstra, да ти е живо и здраво малкото слънчице! Много да ви радва.
Irina MMM, aldita, пожелавам ви много високо ЧХГ след 10тина дни!
Heaven_New, къде се изгуби? Надявам се да си се скрила от суеверие...

Момичета аз вчера не издържах и отидох до Щерев. Видяхме ембрион 5мм. и чухме сърдечна дейност. Много съм щастлива :) Така се размечтах, че не успях да чуя датата на термина   :lol: Пожелавам това щастие на всички и се надявам този път да завършим с успех!

*
« Отговор #786 -: Октомври 16, 2012, 11:26:18 am »
IrinaMMM, сега ти е паднало да се глезиш и да почиваш, възползвай се  :)
linapoli, честито  :heartbeat: Лека и безпроблемна бременност до края  :goodluck:

*

iva17

• 915
« Отговор #787 -: Октомври 16, 2012, 11:35:12 am »
linapoli, честито сърчице, толкова хубава новина :) Мерси за пожеланията, аз в петък пак съм на преглед. Нямам търпение вече и да си призная си ми е страх, но се моля всичко да се развива нормално. На моменти много се шашкам, че нямам никакви симптоми, въпреки че знам, че не е задължително.
« Отговор #788 -: Октомври 16, 2012, 12:37:41 pm »
Linapoli страхотна новина,много се радвам за теб!

Момичета,благодаря за пожеланията и дано се сбъднат!

Аз днес съм малко ,даже много разочарована.Моля се от сърце и душа това да е моя опит, но ми се искаше да замразим нещо,а днес никой от ембринолозите не се обади.От клиниката не ми дават никакъв телефон за връзка с тях, а вчера Д-р Персенска каза,че ако няма какво да замразяваме,никой няма да се обади.Тъжна съм,защото вчера имах оставащи ембриони,а днес никой не звъни.
*
« Отговор #789 -: Октомври 16, 2012, 12:42:28 pm »
linapoli - честито сърчице. Нека всичко продължава леко и нормално!!!
За всички преди тест - с много силни пожелания те да са положителни!
Ива17 - много те разбирам. Вече имам чувството, че никога няма да дойде четвъртък.
Иначе аз имам симптоми - така ми се гади почти постоянно, че направо ..... Корема ми е огромен - той просто не спадна след пункцията и май е станал по-голям.
Така че, радвай се, че нямаш симптоми - така е по-приятно и съвсем не означава, че става нещо нередно. Спри да се притесняваш, че ще ти пратя малко от моето гадене - да видиш къв зор е - вече съм -1 кг. :D
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

iva17

• 915
« Отговор #790 -: Октомври 16, 2012, 13:11:48 pm »
mira_m66, на мен корема също ми е подут, гърдите - един път ме болят, друг път не. Вечер като че ли по-често ме болят. Аз от спирането на сладкото или от високите дози еутирокс, и аз не знам, съм свалила около 2,5 кг. При единственатата ми спонтанна и кратка бременност много ми се гадеше, а сега изобщо. И корема ме боли от време на време, то не е точно болка, понякога като лек спазъм, друг път придърпване някакво. Не мога да го опиша точно.

« Отговор #791 -: Октомври 16, 2012, 13:41:29 pm »
Благодаря момичета :)
И аз ту имам, ту нямам симптоми. Дори спрях да пишкам често. А пия много течности. Споменах го на лекарката, защото преди две години лежах в болница две седмици с много тежък пиелонефрит. Тя каза, че не е задължително да пишкам често и  да не се притеснявам. И моят корем е подут. Гърдите много ме болят, но вечер много по-силно. Качила съм 1кг. вече, не ми се гади много, само от време на време когато почувствам силен глад и се оправям с кисело мляко :)
IrinaMMM, не се притеснявай, сигурно имат много работа. Ще ти звъннат! А и аз съм оптимист и съм сигурна, че няма да ви се наложи да използвате замразените ембриончета  :wink:
iva17, имаш още два дни до петък, няма да усетиш как ще мине времето и ще чуеш хубави новини  :D
И от мен стиснати палци за чакащите положителен резултат. Кой е наред, момичета?

*
« Отговор #792 -: Октомври 16, 2012, 15:14:42 pm »
 :)Здравейте,момичета.

iva17 Защо си спряла сладкото?
Аз само нагъвам,а съм на 7 ден след пункция или на 5 ден след ЕТ.Имам някакъв световъртеж,но толкова леко изразен,сякаш когато пийнеш 20 гр ракийка.Някой,който е минал по този път може ли да ми каже дали е чувствал подобно нещо толкова рано или си внушавам?Гърдите в един момент ме болят,в следващият много леко.Коремът ми поспадна и от време навреме имам леки боцкания ту в ляво ту в дясно,когато се наведа надолу боцканията стават по-силнички
« Последна редакция: Октомври 16, 2012, 15:16:48 pm от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #793 -: Октомври 16, 2012, 15:53:22 pm »
Iva17, точно дозите ме притесняваха. сигурно защото за пръв път минавам такава процедура. права си - докторите си знаят работата. :)

aldita, мерси за стиснатите палчета :)

аз продължавам с гонала, мерионала и цетротида. наболяват ме яйчниците. първо се обаждаше левият, сега десният нещо реагира. опитвам се да не мисля много на дълбоко. апетитът ми се отвори, едва се сдържам.  :? опитвам се да се държа почти на диета, защото още в началото коремът ми се поду леко, въпреки че нямах особен апетит. купих си дънки един размер по-големи от моя номер, че в неделя вече едва закопчавах копчето на обичайните ми дънки  :( ако сега се и разям, просто не ми се мисли...  :x тъй като наближава и денят хикс за пункция ще се опитам на лека храна да карам. мисля една пилешка супичка да направя в голямата тенджера и основно с нея да се прехранвам тия дни :) и чайчета и вода за бъбреците - да им е малко по-леко. белият хляб ще го заменя с черен и ще чакам заветния ден :) 
*
« Отговор #794 -: Октомври 16, 2012, 16:46:24 pm »
Corazon_al_Sur, кога ще бъде пункцията?

*

iva17

• 915
« Отговор #795 -: Октомври 16, 2012, 17:04:33 pm »
aldita, аз имам инсулинова резитентнсот (преддиабетно състояние) и тъй като ми спряха лекарството сега още повече трябва да внимавам и са ми позволени само плодове, нищо друго сладко.
« Отговор #796 -: Октомври 16, 2012, 18:20:11 pm »
ами още нямам дата за пункция, рум4е

ива17, за инсулиновата резистентност съм чувала сутрин на гладно малка чаша мляко с кафена лъжичка канела. като са ти спрели лекарствата, може да се пробваш с нещо природно да се поддържаш в добро здраве, затова казвам. :)
« Отговор #797 -: Октомври 16, 2012, 19:29:36 pm »
Имам някакъв световъртеж,но толкова леко изразен,сякаш когато пийнеш 20 гр ракийка.Някой,който е минал по този път може ли да ми каже дали е чувствал подобно нещо толкова рано или си внушавам?Гърдите в един момент ме болят,в следващият много леко.Коремът ми поспадна и от време навреме имам леки боцкания ту в ляво ту в дясно,когато се наведа надолу боцканията стават по-силнички
Аз имах световъртежи, и още ги имам,като ставам от дивана и леглото задължително, и пак тр.да седна за няколко секунди,иначе си падам :D Една вечер изведнъж спряха да ме болят гърдите и като се панирах,но се оказа глупаво...Хайде и аз да поспамя-изненадващо,защото е много рано, и ние днес видяхме 2 тупкащи сърца :D Сега пък ме прорязва корема, но докторката каза,че всичко е ок,и ако почувствам по-силна болка- да си пия но-шпа и това е.
Стискам палци на всички- наближават няколко тестчета,май :)
*

iva17

• 915
« Отговор #798 -: Октомври 16, 2012, 19:42:31 pm »
afrodita279, страхотно :) Честити сърчица :)
*
« Отговор #799 -: Октомври 16, 2012, 20:35:48 pm »
Хей, бременелки, не се шашкайте излишно. Срязващите болки са нормални през първите месеци от бременността. Матката нараства и се разтягат всички връзки. Трябва да сте внимателни, когато имате тежест, както при цикъл. Ако имате такова състояние - задължително но шпа и повече почивка. Гърдите в началото болят, върши са, после омекват, пак стават твърди - това също са нормални състояния. Ако имате и други питанки - на среща съм :P