0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #740 -: Октомври 12, 2012, 21:14:50 pm »
Все едно слушам описанието на всички лекари,при които съм била:)))стигнах до извода,че аз никак не ги предразполагачм,стягам се и това е,а като слушам другите лафят си,смеят се....
« Отговор #741 -: Октомври 12, 2012, 21:59:09 pm »
kik_0486 много съжалявам миличка,но ти си жена,значи си силна! Така че , си поплачи малко ако трябва и после с нови сили-напред!!! :bighug:

Всички бременни сладурки,пазете се и почивайте,но гледайте и поне веднъж дневно да се разхождате навън

При мен резултата е 10 извадени яйцеклетки и сега треперя какво ще ми кажат утре,че при мен това е проблема-оплождането

Искам да ви попитам какво знаете за това лепило и РВМС изследване-никой нищо не ми обясни.На всички ли го слагат?
*
« Отговор #742 -: Октомври 12, 2012, 22:10:26 pm »
Момичета, благодаря ви за милите думи. Наистина ми е много тъжно, но като се прибрах вкъщи при моето слънчице, изцяло му се отдадох и по-малко мисля за неуспеха.
Физически няма от какво да се възстановявам, тъй като аз бях на напълно естествен цикъл, без никаква стимулация. В този цикъл ми извадиха 2 яйцеклетки, които се оплодиха, развиваха се много добре, върнаха ми ги на 4-ти ден и всичко беше ОК до днес.
Сега, след като спрях лекарствата, очаквам цикъла да ми дойде и пак продължавам на ЕЦ.
Aldita, при успешната ми бременност ембрионите ми бяха върнати на 2-ри ден.
Ще стискам палци на всички, които чакат резултати, а на вече бременните момичета искам да пожелая по-малко притеснения и щастлив финал. На мен все още ми липсва бременния период.
Извинявайте за дългия пост, ще продължавам да ви чета, а аз започвам подготовка за първия ни рожден ден :P

П.П. IriinaMMM, писали сме едновременно. Това лепило е всъщност среда, която се поставя в деня преди трансфера и докторите преценяват на кого да я слагат.

« Отговор #743 -: Октомври 12, 2012, 22:34:24 pm »
mgstra съжалявам за неуспеха този път,за другия стискам палци!!!
« Отговор #744 -: Октомври 12, 2012, 23:08:33 pm »
здравейте и от мен - аз започнах с гонал 2 дни по 450, днес ми сложиха гонал 300 и Мерионал 300. освен че вече съм понадупчена по ръцете и корема от лекарствата и вземанията на кръв, ме боли корема отляво :( на уз днес лекарката каза, че нещата вървят добре. два фоликула - единият почти 5 мм, другият - 7. много ли са големи според вас? мъжкият фактор се оказа много сериозен при нас - много лоша морфология на сперматозоидите.

утре пак съм на мерионал 300 и гонал 300, плюс че в неделя сутринта трябва да почна и цетротид. страх ме е от толкова хормони - да не би да вдигна кръвно или да закъсам с бъбреците... уж досега сериозни проблеми не съм имала, ама знае ли човек.

успех от мен на всички :)
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #745 -: Октомври 12, 2012, 23:30:44 pm »
Corazon_al_Sur, не се притеснявай, лекарите си знаят работата. Няма как без хормони, аз съм била и на по-високи дози и имам 4 стимуалци и 3 замразени трансфера. Никога не съм имала проблеми с кръвното или бъбреците. Фоликулите ти още са малки, тепърва ще растат. За да се стигне до пункция трябва да са околко 18 мм. Стискам ти палци за успешен финал!

IrinaMMM , лепилото, както ти е казала mgstra е среда, която подпомага имплантирането на ембрионите. Не се слага при всеки, лекарите преценяват. Аз съм имала опити и с и без лепило. РВМС е лекарство, което най-общо казано се прави от някои клетки от кръвта ти. Взимат ти кръв през два дена, центрофугират я, извличат каквото им трябва от нея и от това се прави лекарство. Целта му отново е да подпомогне имплантацията.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #746 -: Октомври 12, 2012, 23:40:06 pm »
Corazon_al_Sur, не се притеснявай, лекарите си знаят работата. Няма как без хормони, аз съм била и на по-високи дози и имам 4 стимуалци и 3 замразени трансфера. Никога не съм имала проблеми с кръвното или бъбреците. Фоликулите ти още са малки, тепърва ще растат. За да се стигне до пункция трябва да са околко 18 мм. Стискам ти палци за успешен финал!

IrinaMMM , лепилото, както ти е казала mgstra е среда, която подпомага имплантирането на ембрионите. Не се слага при всеки, лекарите преценяват. Аз съм имала опити и с и без лепило. РВМС е лекарство, което най-общо казано се прави от някои клетки от кръвта ти. Взимат ти кръв през два дена, центрофугират я, извличат каквото им трябва от нея и от това се прави лекарство. Целта му отново е да подпомогне имплантацията.
Иве,обяснила си го много разбираемо-благодаря!
*
« Отговор #747 -: Октомври 13, 2012, 13:34:27 pm »
Iva17, чакам хубави новини от теб днес  :P

*
« Отговор #748 -: Октомври 13, 2012, 13:40:57 pm »
Здравейте,момичета :)
Аз както си лежах днес и моето куче ми скочи на коремчето,искаше да се качи на леглото при мен и досега никога не го е правело скочи точно на корема ми ниско долу,заболя ме и се притесних да не се отрази на имплантирането на емриончетата.От днес ще стои в другата стая.Явно доста неща трябва да променя в ежедневието си и доста да внимавам.Цели 4кг ми скочиха на коремчето.Ужас osi_12.Много се притеснявам.
Пазете се и вие милички
Corazon_al_Sur :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #749 -: Октомври 13, 2012, 13:43:54 pm »
IrinaMMM :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #750 -: Октомври 13, 2012, 15:05:03 pm »
aldita, благодаря! Заболяло те е,знам,но повече си се стреснала най-вероятно,така че успокой се -всичко ще е наред,сигурна съм.
« Отговор #751 -: Октомври 13, 2012, 15:11:50 pm »
Момичета,Господ чу молбите ми и имаме 8 ембриончета :DТолкова ме беше страх,защото досега клетките винаги лизираха и не се стигаше до оплождане-това беше най -добрата новина.Дано и за напред всичко да е наред и да се развият както трябва.

Исках да попитам,на когото са слагали лепило да ми каже малко повече за процедурата и най вече болезнена ли е?
*

iva17

• 915
« Отговор #752 -: Октомври 13, 2012, 15:34:22 pm »
Момичета, преди малко се върнах от преглед. Два плодни сака видяхме. Док каза, че ако се развият и двете ще правим редукция, защото било рисково да ги износя с еднорога матка. Но също така каза, че в единият плоден сак не вижда жълто тяло, така че не се знае още дали ще развият и двечките.  Каквото и да стане се моля всичко да е наред! На 19-и пак на преглед :) 

IrinaMMM, браво, страхотна новина :) Все така добре да се развиват ембриончетата ти! Слагането на лепило и на РВМС не е болезнено изобщо. Те се вкарват в матката с катетър, точно както се прави и трансферът. Няма нищо страшно, става за 2 иминути. Успех!
*
« Отговор #753 -: Октомври 13, 2012, 16:02:06 pm »
Iva17Браво,чудна новина :sunshine: Сега се пази,миличка,дано Бог те дари с  ylinfant или  ylinfant ylinfant
IrinaMMMБраво и за теб,сладурка,8 ембриончета,цяло богатство!Кога ще бъде трансфера ти?
*
« Отговор #754 -: Октомври 13, 2012, 16:05:44 pm »
Ива, дано не се наложи редукция, а ако се наложи - всичко да е наред въпреки нея! Време и на твоята улица да изгрее слънце. Стискам ти палци.

*

iva17

• 915
« Отговор #755 -: Октомври 13, 2012, 16:08:10 pm »
Благодаря ви, момичета. Това ми беше 7-ми трансфер и силно вярвам, че всичко ще е наред. Убедена съм, че д-р Стаменов ще направи всичко възможно, за да финализираме този опит с успех. Всичко друго е Божа работа!
« Отговор #756 -: Октомври 13, 2012, 16:45:14 pm »
Иве,стискам палци да не се наложи редукция,но дори и да стане д-р Стаменов ще се справи по най-добрия начин,така че само гледай да си спокойна и имай вяра

Относно лепилото,точно думите ти, че е като трансфера ме стреснаха.Вчера си нямах друга работа и такива ужасии изчетох,че откачам.Страх ме е ,т.к имам ужасни спомени от цветната снимка,такава борба падна със защипването на шийката,че успях да припадна 4 пъти.
« Отговор #757 -: Октомври 13, 2012, 16:46:53 pm »
Iva17Браво,чудна новина :sunshine: Сега се пази,миличка,дано Бог те дари с  ylinfant или  ylinfant ylinfant
IrinaMMMБраво и за теб,сладурка,8 ембриончета,цяло богатство!Кога ще бъде трансфера ти?
Живот и здраве в понеделник,утре е лепилото
*
« Отговор #758 -: Октомври 13, 2012, 16:47:41 pm »
iva17, важното е, че ги има! Всичко ще си дойде на мястото, така както трябва!  :balk_103:
IrinaMMM, браво! Този път ще е различно! Късмет!  :crossfingers: И не се притеснявай за трансфера, като усещане няма нищо общо с цветна снимка.

*

iva17

• 915
« Отговор #759 -: Октомври 13, 2012, 17:01:09 pm »
IrinaMMM , лепилото и трансферът нямат нищо общо със цветната снимка. Няма да те боли, ще видиш. Сама ше се убедиш утре и да пишеш шосле. Успех!