0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #700 -: Октомври 12, 2012, 10:37:43 am »
kik_0486 , какво стана на прегледа? Пиши как мина, че те мислим  :?

*
« Отговор #701 -: Октомври 12, 2012, 10:42:00 am »
papa2011 не се отчайвай,това че и преди си била така не означава че всичко е загубено.Всички те разбираме и подкрепяме и ще бъдем с теб с много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: .Хайде мисли позитивно :bighug:

« Отговор #702 -: Октомври 12, 2012, 11:13:59 am »
Момичета, стискам ви палци :D
Само хубави неща ви пожелавам!
Папа, дано дано този път да е на хубаво-при мен главоболието беше много мощен симптом,едва гледах...
Алдита- никакво тежко повече-впрочем аз имах съшия проблем, но се примирих с поръчване на готова храна-реших да се поглезя, така или иначе си вися сама вкъщи. Аз много трудно седя на едно място(не съм добра домакиня,но не ме свърта). Чета много, но точно тази седмица книга не ми се хващаше и в първите 2 дни след трансфера само сновях из апартамента- ставах лягах,да измия тази-онази чиния,да забърша тук там, да пооправя на котките (че така се случи,че имаме бебенца-котенца и оттам пък постоянно до банята да се мия,да слагам гумени ръкавици),и се стреснах накрая,защото все усещах едно придърпване при ставане и си викам-край.та се кротнах чак на 4-5 ден да полежавам малко повече.
Кик, дано всичко е наред,много се надявам!
:bighug: Дано не пропускам някой, ако пропускам- прегръдки на всички:)
*
« Отговор #703 -: Октомври 12, 2012, 11:28:30 am »
kik_0486  :)как мина прегледа?
Irina MMM има ли хубавки новини при теб?
papa2011 само позитивно,абстрахирай се от негативни емоции и мисли.
Аз се чувствам добре,лежа си ,гледам си филмчета,след малко ще разходя кученцето.
afrodita279 и аз имам животни,персийско коте и кученце мини шпиц,но се притеснявам,дали не е опасно за плода да имаш котка,имаше някаква болест ,която причиняват токсоплазмоза ли беше,нещо подобно.Ти как мислиш?
..И пиши как са двете сакчета/бебечета,беше ли на преглед,какво каза доктора?
И да ви попитам кога горе долу се захваща ембриончето или ембриончетата и някой почувствал ли е някакви симптоми на бременост и кога?
 :ask:
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 11:35:57 am от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #704 -: Октомври 12, 2012, 11:36:00 am »
Да,токсоплазмоза, от година съм изчела и допитала всичко за нея...аз си правих изследвание за имунитет(стар вирус) и за нов вирус. За съжаление не съм придобила такъв, но нямам и нов вирус,слава Богу, аз изкл.много внимавам, чистя само с ръкавици,откакто се помня (защото съм и гнуслива) и си мия постоянно ръцете. Можеш да се заразиш от изпражненията на котката,както и от недобре измити плодове,зеленчуци и най-вече сурово месо(недопечено)Но лекарите са единодушни ъвпреки всичко,че най-трудно се прихваща от котка.
Хубаво е бременните,живееши с маца, да си го правят всеки месец- може да е прекалено,но аз мисля да го правя. До 2-3 седмици ще раздадем и малките и тогава съвсем ще се успокоя.
Точиците ми са добре,надявам се, на преглед съм чак вторник, та броя дните. Настинката ми днес най-после минава, но започна пък да ми тече кръв от носа...
Доколкото четох, ембриончетата започват да се захващат 5-6 ден от трансфер(Ако си от 3-ти ден),но това не може да се усети, според мен, освен ако леко не прокървиш,което при мен не се случи.
на мен много успокоително ми действаше тази табличка:
http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 11:48:56 am от afrodita279 »
« Отговор #705 -: Октомври 12, 2012, 11:53:26 am »
Здравейте момичета, нямаше ме два дни и ми трябваше доста време да ви изчета :)

papa2011, аз се чувствах по абсолютно същия начин ден-два преди теста. Нормално е да влизаш в такива филми. И след това изненаааадаааа - високо ЧХГ :) Пожелавам ти го, когато и да решиш да правиш теста!
kik_0486, успех днес на прегледа  :crossfingers:
iva17, и ти си на преглед утре :) Сигурна съм, че ще видите едно хубаво плодно сакче!
Aldita, сега е времето, в което трябва най-много да внимаваш! Почивай повече и избягвай тежкото! Ембриончетата се захващат около 8ми ден от пункцията!
afrodita279, по-добре оставяй половинката да чисти тоалетната на котенцата. За суровото месо и неизмитите плодове и зеленчуци си права. Същото важи и за меките сирена - рокфор, бри, камембер и др.
IrinaMMM, много хубави яйцеклетки ти пожелавам! Чакаме да се похвалиш!

Притеснявам се къде изчезна Heaven_New? Надявам се всичко да е наред при нея  :balk_134:

Аз да вис е оплача - от два дни се чувствам отвратително, постоянно съм отпаднала и имам зверско главоболие. Дразни ме светлината, шума и не се търпи вече. Днес пих парацетамол. Чакам да подейства, но май няма много такива признаци :(

*
« Отговор #706 -: Октомври 12, 2012, 12:30:31 pm »
Притеснявам се къде изчезна Heaven_New? Надявам се всичко да е наред при нея  :balk_134:
И аз си мислех за нея, трябваше да е минал теста вече, защо не пише  :ask: Дано всичко да е наред  :crossfingers:

« Отговор #707 -: Октомври 12, 2012, 12:34:08 pm »
Да,меките сирена,но те са заради листериозата.Аз ядох моцарела,защото още не знаех,ама малко, и се надявам да не е проблем.
Линаполи,на мен парацетамол не ми помага за нищо,ама изобщо.и аз съм като парцал.
Половинката чисти,ама той се прибира много късно,не мога да го чакам,знаеш ли какво вони ... на една кърмеща котка-не мога да ти опиша... :D
*
« Отговор #708 -: Октомври 12, 2012, 12:43:51 pm »
V momenta sym v klinikata i si chakam rezultata ot kryvniq test, no podozreniqta sa mi za otricatelen. Shte pisha po-kysno.
Izvinete me za latinicata, pisha ot telefona.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #709 -: Октомври 12, 2012, 12:52:22 pm »
mgstra, стискам палци подозренията ти да са грешни и да имаш силно положителен резултат!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #710 -: Октомври 12, 2012, 13:08:47 pm »
Момичета моя втори опит за съжаление е пак отрицателен :balk_144:
Чхг е паднало и докторът каза да спра лекарствата.
Ще подаваме документи за 3 опит.
 :balk_145:
*

iva17

• 915
« Отговор #711 -: Октомври 12, 2012, 13:12:34 pm »
kik_0486, много съжалявам :( За съжаление знам какво ти е, но не се отказвай, следващият опит ще е твоят  :bighug: Ти само кръвен тест ли пуска, преглед нямаше ли? Аз утре съм на преглед и ми се е свило сърцето.
« Отговор #712 -: Октомври 12, 2012, 13:20:10 pm »
Съжалявам,Кик:( Дано съберете сили следващите месеци и следващия път да ни зарадваш.
mgstra, и аз стискам!
Иве,то не останало...веднага да докладваш!
Вярно,че Хевън Ню се загуби..дано от суеверие да си мълчи,както аз направих при първия тест :goodluck:
« Отговор #713 -: Октомври 12, 2012, 13:21:04 pm »
mgstra, успех миличка. Стискаме палци да грешиш  :crossfingers:
kik_0486, съжалявам миличка  :bighug: Желая ти бързо възстановяване и с нови сили напред!
afrodita279, и аз ядох малко рокфор в началото, преди да разберем, сега съжалявам... Но си мисля, че това еднократно хапване не е от голямо значение. Слагай ръкавици щом чистиш ти и много хубаво миене на ръцете след това!

*
« Отговор #714 -: Октомври 12, 2012, 13:26:00 pm »
kik_0486, много съжалявам :( За съжаление знам какво ти е, но не се отказвай, следващият опит ще е твоят  :bighug: Ти само кръвен тест ли пуска, преглед нямаше ли? Аз утре съм на преглед и ми се е свило сърцето.
На прегледа се видя уж плоден сак ...
Така е било писано :balk_144:
*
« Отговор #715 -: Октомври 12, 2012, 13:36:09 pm »
iva17  :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers: за утре
kik_0486 каквото и да кажа няма да е достатъчно,затова силно те гушкам,съчувстам и се надявам,трети път за щастие  :bighug:
mgstra какви са новините при теб,силно се надявам всичко да е о.к
Притеснявам се къде изчезна Heaven_New? Надявам се всичко да е наред при теб!
Доста се преповтарям с това “надявам се“,но наистина надеждата е туй ,което ни крепи и ни остава. 
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 13:37:58 pm от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

iva17

• 915
« Отговор #716 -: Октомври 12, 2012, 13:45:35 pm »
kik_0486, много кофти наистина :( Аз съм имала един мисед аборт при спонтанна бременност в миналото, от ин витро за първи път виждам положителен тест и затова искам да питам лекарят на прегледа ли се усъмнил или по-принцип във вашата клиника пускате отново кръвен тест в деня на прегледа? 
*
« Отговор #717 -: Октомври 12, 2012, 13:46:43 pm »
kik_0486, колко е паднало ЧХГ? Колко пъти пусна кръвен? Трети път провери ли? Да няма грешка... аз се хващам като удавник за сламка, ама ми се иска всичко да е наред
 :bighug:

mgstra,  :crossfingers:

*
« Отговор #718 -: Октомври 12, 2012, 13:59:07 pm »
kik_0486, колко е паднало ЧХГ? Колко пъти пусна кръвен? Трети път провери ли? Да няма грешка... аз се хващам като удавник за сламка, ама ми се иска всичко да е наред
 :bighug:

mgstra,  :crossfingers:
1 чхг 35
2 - 107
3 - 190
4 -Даже не попитах колко е паднало
Обадиха ми се по телефона - не чаках там резултата.
Първия ден от този цикъл ще хода на преглед и тогава ще говорим с доктора. :?
*
« Отговор #719 -: Октомври 12, 2012, 14:21:15 pm »
Kik, а през колко дни ги пускаше? И защо не попита колко е последната стойност? Аз виждам, че нараства стойността все пак ... незнам, но на твое място не бих спряла хапчетата без да знам какво става...