0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #560 -: Октомври 05, 2012, 11:30:51 am »
честито Кик увери ли се,че надеждата умира последна.Успокой се и занапред ти пожелавам само положителни емоции.Стиснати палци за всички момичета :D
*
« Отговор #561 -: Октомври 05, 2012, 12:00:25 pm »
kik_0486 видя ли бременна си и това е.Много се радвам за теб,леко бременеене :bighug:
rum4e при предишната процедура 7 дена преди трансфера ми вливаха Киовиг,сега не знам дали ще се наложи пак, най-вероятно там ще пише как да процедирам дано да не вливам,че ужас... :balk_134:,хем много пари ,хем  не е приятно ,но какво да се прави.
По- късно ще потърся ф-рата от аптеката от която си го закупих ,тя е в София ,но не си я спомням.Ще ти пиша на лични когато имам резултат.

« Отговор #562 -: Октомври 05, 2012, 13:13:04 pm »
Видя ли  :D   Хай честито и  не влизай във филми вече-леко бременеене!
Вече никакви тестове няма да правя  :bonk:
Браво Кик! Лека и спокойна бременност и от мен!
« Отговор #563 -: Октомври 05, 2012, 15:23:26 pm »
Кик, честито и от мен :) лека бременност :)
« Отговор #564 -: Октомври 06, 2012, 08:49:43 am »
Аманда, успешен старт и щастлив финал.
Кик, тихичко честито! Ти наистина си бременна. Бъди спокойна, всичко ще е както трябва. Желая ти успех на прегледа.

Аз снощи за първи път се опитах да си бия инжекцията сама /Фраксипарин/.  :nurse_1: До сега от страх все ходех до поликлиниката или по медицински центрове да ми ги бият, но се уморих и си казах: "щом другите момичета си ги слагат сами на себе си и аз ще мога". Успях криво-ляво, но като за първи път се справих добре.  :wink: Сигурна съм, че довечера ще бъда още по-добра. Обаче извадих въздуха, а после прочетох в упътването, че не трябвало да се вади  :?
« Отговор #565 -: Октомври 06, 2012, 09:01:25 am »
Аз винаги съм го изаждала въздуха  от инжекцията. Така по-малко ме болеше и не ми ставаха синини.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #566 -: Октомври 06, 2012, 09:40:28 am »
papa2011 благодаря ти! Ти как се чувстваш,кога е датата?
Аз също съм изкарвала въздуха,незнам при вас как е, но  ги слагах трудно  защото иглите са им по тъпи и докато пробия... леле мале  8O натискам ли ,натискам  :lol:.Е ,свикнах им после защото 10 дена си е бая.

« Отговор #567 -: Октомври 06, 2012, 10:20:57 am »
 Въздуха не трябва да се вади защото част от лекарството остава в спринцовката. Аз си ги бия повече от 2 месеца и вече ми е писнало , но няма начин.
Желая сбъдване на мечтите на всички момичета.
А на виделите 2 чертички честито и успех до края.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #568 -: Октомври 06, 2012, 11:02:29 am »
Момичета, благодаря ви за успокоителните думи. Незнам какво щях да правя без вас  :bighug: Болките вече почти ги няма, но аз нали съм си паника :)

Heaven_New, кога ще правиш тест? Сигурна съм, че сънят ти няма да се сбъдне!
todorovaaaa, а твоят втори тест кога ще е? Стискам палци за високо ЧХГ  :crossfingers:
хриси-6, добре дошла и да напуснеш темата с много високо ЧХГ!
liudmila76, успех на втория кръвен, сигурна съм, че ще имаш повод за парти  osi_5
amanda, успешен старт и щастлив финал!
kik_0486, ето това се казва високо ЧХГ :) Видя ли, че няма за какво да се притесняваш! Лека бременност ти желая!
afrodita279, предполагам и ти като мен нямаш търпение за прегледа в понеделник? Едвам издържам вече :)

*
« Отговор #569 -: Октомври 06, 2012, 11:59:44 am »
Не знам за фраксипарина - не помня дали ме болеше като го слагах преди години. Но клексана ужасно ме боли - лошо ми става, като дойде време да го бия. Сигурно не правя нещо както трябва, явно не ставам за мед.сестра  :lol: Не изкарвам никакъв въздух, не масажирам след това...
Ама още малко остана до теста - та ще видим. Макар че предпочитам да го бия още дълго време  :D
Късмет при тестовете на всички. Стискам палци. Моя е в понеделник и вече съм полудяла.
afrodita279 - как предпочитам да съм на твое място - с най-добри чувства разбира се. Просто не съм виждала тест над 35. Два пъти ми се случи и всичко завърши фатално. Така си мечтая за резултат над 100 поне .....
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #570 -: Октомври 06, 2012, 12:03:20 pm »
mira_m66, пожелавам ти този път много високо ЧХГ, поне 200! И този път да е за 9 месеца ;) На кой ден от пункцията ще правиш теста?

*
« Отговор #571 -: Октомври 06, 2012, 12:23:59 pm »
linapoli радвам се че вече си по-добре,ще видиш на прегледа в понеделник че всичко е както трябва :wink:
mira_m66 наистина дано този път да видиш едно огромно ЧХГ, та както е казала linapoli нека е за 9 месеца.
Стискам палци за понеделник :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #572 -: Октомври 06, 2012, 12:30:31 pm »
Благодаря момичета! Дано!
На 12-ти ден ще го правя. Аз съм любител на ранните тестове - най-вече за да не пия излишно лекарства!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #573 -: Октомври 06, 2012, 13:32:05 pm »
mira_m66, за информация и за сравнение да ти кажа - моят тест го направих на 13ти ден от пункцията и беше 77.54.

« Отговор #574 -: Октомври 06, 2012, 14:10:50 pm »
Ех момичета,става ми много приятно като ви чета:)))и хубавите и лошите моменти са по-леки като са споделени.аз пък вчера имах странни болки и днес също не ми е много добре и си почивам.оказа се,че моя баба в починала и се наложи да кажа защо не мога да ида на погребението,а исках първо да видя поне сакчето и плода преди да казвам.
Мира,хубаво е усещането:)и на мен ми е за първи път като изключим едно 1550 от мин.год.,но завърши неуспешно.иначе само 000 и една черта.затова този път се надявам да е различно.
Линаполи,вече не ме свърта...искам за първи път по-бързо да минава неделя.
Хайде,не остана,идва нова вълна от + тестчета
« Отговор #575 -: Октомври 06, 2012, 14:16:13 pm »
Кик лека бременност!Linapoli и afrodita279 стискам ви палци за понеделник,mira_m66и аз в понеделник пускам втория тест,при мен няма голяма шанс -25 ден от пункцията ми е,но все пак има мъничка надежда,надявам се на чудо-стискайте палци,че не съм от най-големите късметлии :)Айде само хубави новини да има
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #576 -: Октомври 06, 2012, 14:55:11 pm »
Papa, аз предишните пъти изкарвах въздуха от фраксипарина, сега пак прочетох в листовка, че не трябва и този път не го изкарвам. Все тая е при мен, целият ми корем е на червни точки, тук-там и някоя синина. Ама чак да боли, не бих казала.

Мире, и тук да ти пожелая силно положителен резултат в понеделник. Сигурна съм, че този път ще се зарадваш, а след това и нас :)

linapoli, afrodita, чакам с нетърпение да пишете след прегледите си в понеделник :) Аз до събота не знам как ще издържа :)

todorovaaa, heaven_new, и на вас стискам палци за положителни резултати :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #577 -: Октомври 06, 2012, 18:22:44 pm »
Момичета здравейте ,
аз не пиша често , но чета постоянно и съпреживавям всички тревоги и радости с вас.
Честито на всички бременелки.
Искам да се похвалля. След 10 години и 7 трансфера и аз днес видях положителен тест. Направих два уринарни на 15-ти ден от трансфера , но понеже в моя град кръвните ги правят за след 5 дни днес ходих до Шумен да пусна и кръвен - 19-ти ден - над 1000. Много съм щастлива.
Аз съм от спечелилите от "Тройка на разсъмване" ,само че кандидатствах за донорска инсеминация. След срещата ми с д-р Димов от Шумен решихме , имаме шансове с наш си материал , но ИКСИ . Тъкмо ми излизаше и заповедта от фонда. Това ми беше четвърти опит. Много , много съм благодарна на д-р Димов и екипа на клиника Надежда.
Късмет на всички чакащи , наистина тази тема се напълни с положителни тестчета.
Мире за теб специално стистнати палчета , нали си имаме стари патила с теб.
« Отговор #578 -: Октомври 06, 2012, 18:40:51 pm »
sne_do, честито!!! Пожелавам ти лека бременост и  здраво бебче (а защо не и две) на финала  :babyflips: :babyflips:
afrodita279, моите съболезнования! Сега е важно да си спокойна!
todorovaaa, успех и на теб в понеделник. Стискам палци за двойно ЧХГ.

*
« Отговор #579 -: Октомври 06, 2012, 18:42:31 pm »
sne_do, поздравления! Много късмет нататък и леки 9 месеца!  :cloud9: