0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #540 -: Октомври 04, 2012, 19:52:29 pm »
linapoli, и мен ме боли от време на време, дори и сега като пиша. Аз си мисля, че е нормално, то не можеш нищо пък да не усещаш. Майка ми ми е казвала, с мен не е имала никакво неразположение, но е имала кървене. Със сестра ми пък много са я боляли яйчниците. Така че няма две еднакви бременности, рядко са тези без някяви оплаквания. Не мисли негативно, ще видиш как ще ни зарадваш след 4 дни :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #541 -: Октомври 05, 2012, 00:09:04 am »
Linapoli, , не се притеснявай, и аз се бях ошашкала така при моята бременност, но доктора ме успокои, че режещите болки са нормални, по-притеснително е, когато са като тежест, както е по време на цикъл. В тези случаи си пийвай но-шпа и винаги го носи със себе си.

« Отговор #542 -: Октомври 05, 2012, 08:04:25 am »
Момичета, и аз почнах да се смахвам, хем се бях зарекла, че няма. Снощи се тръшнах, че не се е получило, след което цяла нощ сънувах, че ми идва и че се готвя за нов опит, даже планирах да сменя лекаря, което наяве никога не ми е хрумвало.
Луда работа...

Кик, днес ли ти беше втория тест, че да го видиш това удвоено чхг  и да се успокоиш. То успокояване няма, де, но поне малко  :)
*
« Отговор #543 -: Октомври 05, 2012, 08:33:35 am »
todorovaaа, изчакай втория тест все пак. И аз  съм била в такова положение, знам какво ти е... но надежда винаги трябва да има! Тя ни крепи и подтиква устремено напред!
Heaven_New, кога беше твоята дата за тест? Имаш много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен

« Отговор #544 -: Октомври 05, 2012, 09:19:25 am »
rum4e, благодаря ти от сърце, имам истинска нужда от палци. В понеделник ми е време за кръвен тест, но няма да го правя тогава. Миналия път ми дойде на единайсети - дванайсети ден от трансфера и ако не ми дойде сега до 14-ти, ще пусна. Нямам нито смелост, нито нерви вече за тест на датата...
« Отговор #545 -: Октомври 05, 2012, 09:23:38 am »
Rum4e благодаря за подкрепата,аз вече приех отрицателен резултат,надявам се на чудо все пак.
Heaven_New стискам палци за успех,а ти не взимаш ли някакви хормонални хапчета,които могат да забавят цикъла?Защото аз взимам мисля Утрогестан,и догато не го спра не чакам цикъл,а вече ми закъснява 5 дни...
*
« Отговор #546 -: Октомври 05, 2012, 09:59:56 am »
rum4e, благодаря ти от сърце, имам истинска нужда от палци. В понеделник ми е време за кръвен тест, но няма да го правя тогава. Миналия път ми дойде на единайсети - дванайсети ден от трансфера и ако не ми дойде сега до 14-ти, ще пусна. Нямам нито смелост, нито нерви вече за тест на датата...

Когато и да направиш теста, имаш стиснати паллци и от мен. Успех! Дано сънят ти не се сбъдне!  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #547 -: Октомври 05, 2012, 10:11:04 am »
Здравейте Борбени момичета. Вчера бихме блокиращата инжекция и около 11-12 живи и здрави почваме с нови сили 3-ти опит. Стискам палци на всички в процедури :crossfingers: На чакащите много търпение и много :bfp: Късмет на всички. :goodluck:
« Отговор #548 -: Октомври 05, 2012, 10:13:15 am »
Linapoli,и аз си имам болки, понякога чак ми се схваща крака вляво,но дооколкото разбрах, било нормално,защото матката расте и ръчка тук-там из корема и таза ти:)Пийвай си но-шпа като се притесниш,аз така правя, мен така ме цепи главата, че другите болки направо ги забравям последните дни...Аз ще работя извънредно съб и нед. и времето до поенеделник ще ми се види като 100 години...
todorovaaа, моля те,не спирай лекарствата преди втория тест и до нареждане на лекар, нищо не се знае:)
Heaven_New Ако знаеш аз какви безумни кошмари сънувах...бедна ти е фантазията-и все бяха свързани с аборти,кървене и какви ли не гадости- нормално е,все пак това е едно от най-важните неща в живота ни.
Момичета, никакви извънматочни,никакви цикли,дано всички дружно да се преместим в другата темичка!
*
« Отговор #549 -: Октомври 05, 2012, 10:14:11 am »
todorovaaa наистина изчакай втория тест и тогава ще видиш и ще приемеш каквото е.Надеждата умира последна :bighug:
kik_0486,не си мисли глупости ще видиш че се удвоило ЧХГ-то.Хайде споко и успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
liudmila76 ,много стиснати палци за понеделник,ще се удвои разбира се :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Heaven_New този сън не е реалност :balk_600: ,  ще имаш  :bfp: :crossfingers:

Момичета вчера мина и моя преглед при доки всичко е наред.От днес съм на Примолут Нор до 24.10. после имам пауза 3 дни за да дойде МЦ и това означава че към края на месеца почвам  :needleani: :needleani:.Много съм щастлива :ywoohoo:.Другата седмица ще изследвам пак Пролактина дано да е спаднал,а към 15.10 ще трябва да изследвам пак и NK клетките.

*
« Отговор #550 -: Октомври 05, 2012, 10:15:58 am »
Момичета, никакви извънматочни,никакви цикли,дано всички дружно да се преместим в другата темичка!
:good_post: :good_post: :good_post:

хриси-б ,успех от мен!

« Отговор #551 -: Октомври 05, 2012, 10:16:49 am »
Хриси,късмет момиче.Дано това да е твоя опит  :crossfingers:
Хевън Ню,направо ти завиждам на търпението-ДАНО да ни зарадваш  osi_9
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #552 -: Октомври 05, 2012, 10:37:48 am »
Второ чхг 107 :jump12:
Докторът каза че на уринарния е било рано да се види.
Другия петък съм на преглед.
Да но всико е ок :wink:
« Отговор #553 -: Октомври 05, 2012, 10:40:46 am »
Видя ли  :D   Хай честито и  не влизай във филми вече-леко бременеене!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #554 -: Октомври 05, 2012, 10:45:30 am »
Видя ли  :D   Хай честито и  не влизай във филми вече-леко бременеене!
Вече никакви тестове няма да правя  :bonk:
« Отговор #555 -: Октомври 05, 2012, 10:48:46 am »
Rum4e благодаря за подкрепата,аз вече приех отрицателен резултат,надявам се на чудо все пак.
Heaven_New стискам палци за успех,а ти не взимаш ли някакви хормонални хапчета,които могат да забавят цикъла?Защото аз взимам мисля Утрогестан,и догато не го спра не чакам цикъл,а вече ми закъснява 5 дни...

kik, няма какво да правиш тестове повече, ясно е, удвоява се, бременна си  :lol: Честито, страшно се радвам за теб. Само сега спокойно и без паника :)

Тодорова, вземам си Утрогестан, по златния стандарт, както всички нас. Само, че при мен, ако няма бременност, нищо не може да спре цикъла - идва си. Същото и с всякакви хормони, които понякога жените пият за отлагане на цикъла. Но няма медикамент, който да го потиска вечно. Така, че тези пет дни закъснение при теб ми се виждат хубав знак  :)

Хриси, стиснати палци от мен!
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 10:52:38 am от Heaven_New »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #556 -: Октомври 05, 2012, 10:54:17 am »
kik_0486, видя ли, че излишно е било притесенението :) Много се радвам, че всичко се развива добре :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #557 -: Октомври 05, 2012, 10:58:14 am »
kik_0486, видя ли, че излишно е било притесенението :) Много се радвам, че всичко се развива добре :)
Дано скоро време да минем към други темички и там да си пишем. :balk_121:
*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #558 -: Октомври 05, 2012, 10:59:47 am »
kik_0486 , знаех си   :P Разбира се, че си бременна  :P Аз не се съмнявах, бях сигурна! Сега много да се пазиш и вече никакви сълзи, нали?

хриси-б:welcome_1:

amanda, радвам се, че вече си наясно с началото на процедурата! За NK-клетките какво вливаш?
Аз още не съм наясно кога ще започвам, не мога да си намеря киовиг. Ако някой има идеа къде мога да го намеря...  :?

« Отговор #559 -: Октомври 05, 2012, 11:28:40 am »
Kik, ти си за бой! Така ни стресна- аз реших, че първо си правила кръвен и е бил висок,а после е паднал и си правила и уринен-а ти какво? Шаш и паника и рев за нищо!Аз писах ли ви да не се изкушавате за уринни? Аз поне за тези години,явно че на търпение не се научих, но за тях категорично си поставих забрана :hug2: