0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #520 -: Октомври 03, 2012, 19:15:55 pm »
migra, сега виждам поста ти за проблема с лабораторията. много неприятна ситуация така да ви изкарат акъла. то и аз от цибалаб съм изкарана едва ли не пред менопауза, а си имам един и същ цикъл от години. странна работа. затова реших да не се връзвам преди коментара на доки

Iva17, много се радвам за теб :) дано в този форум двете чертички само да се множат :)

rum4e, така си е, само позитивно мислене  :) няма да се отказваме, я. сега чакаме да разберем на мъжа ми колко му е голям фактора  :lol: :lol: и после срещата с доки. вече нямам търпение :D

« Отговор #521 -: Октомври 03, 2012, 19:36:01 pm »
migra, цитирала си Мери Попинз явно. извинявай. но да, с лабораториите едно наум трябва да си има човек, това е положението.

daria_66, не се отчайвай, макар че приемането на такава новина не е никак лесно. аз също понякога се чудя как ще реагирам, ако не стане. и понеже много нерви отидоха дотук (въпреки че имаме само инсеминации), си казах, че повече не мога да живея в перманентни психически сривове. от 2009 година насам само преглъщам: новината за мъжкия фактор, нежеланието на неговите близки да повярват, че проблемът е в техния син/брат..., клюките зад гърба ми на близки и недотам близки, които с недомлъвки намекват:'какво става, минаха и заминаха 30-те ти години, бездетна ли ще си'. после преглъщах неуспешните инсета, съзнанието, че собственото ми здравословно състояние вече не е идеално. и накрая ми писна да се нервирам и да гадая защо не става и как да стане. и когато доки ми намекна, че май ще има проблем и с моя яйчников резерв, аз - истерясалата, депресирана, почти смазана от проблеми и чужди 'доброжелателни' мнения жена на средна възраст, не трепнах! И да знаеш, едва повярвах, че не се ратреперах, защото това би била реакцията ми преди няколко месеца на подобен намек. Изненадах се от собственото си спокойствие и това ми даде кураж, някакси си върнах вярата в живота. И реших, че ми се живее и заради самата мен, дори и да не стане иксито, дори да мина през няколко иксита и накрая и докторите да се откажат от мен, реших, че ще опитвам, докато аз преценявам, че има смисъл и че и да не стане, ще живея живота си пълноценно :) така че, дерзай и това е. тия трудности може би неслучайно са ни изпратени, не знам :)
*
« Отговор #522 -: Октомври 03, 2012, 22:39:03 pm »
Linapoli, благодаря за пожеланието. Нямам време да се замислям как се чувствам. Сутрин стартирам в 7.00 часа, преди малко се прибрах, и така работя на пълни обороти след трансфера, не успявам даже да си видя бебето преди да заспи, новото тая седмица ще е така, другата ще опитам да си почина малко.
Късмет на всички момичета, видяли положителен тест, на тези, които с нетърпение чакат да го видят и на тези, които стартират сега.

*
« Отговор #523 -: Октомври 04, 2012, 10:22:16 am »
Утре съм за втори кръвен тест.
Днес си вземах и направих уринарен  :bfn1:
 :balk_145: :balk_145: :balk_145:
И първия ми опит беше така първи тест положителен  а втория отрицателен.
Но все пак ще отида за втория кръвен
:balk_146: :balk_146: :balk_146:
До кога ще сие повтаря този ад ....
*
« Отговор #524 -: Октомври 04, 2012, 10:32:58 am »
kik_0486 , миличка, успокой се! Първият кръвен каква стойност показа? То уринарните показват със закъснение, такъв ли те разстрои?

« Отговор #525 -: Октомври 04, 2012, 10:36:08 am »
Кик,направи си и втория кръвен тест и така ще се изясни ситуацията.Много често пикливите тестове не са верни(при начална бременност).Ох,дано всичко да е наред!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #526 -: Октомври 04, 2012, 11:16:44 am »
Кик, наистина изчакай кръвния тест. Уринарните невинаги са точни. :? Рано е за сълзи, стискам палци  :wink:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #527 -: Октомври 04, 2012, 11:31:04 am »
kik_0486, понякога наистина на уринарните тестове не са верни при начална бременност. Изчакай кръвния тест и дано тревогата ти да е била напразна. Стискам палци!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #528 -: Октомври 04, 2012, 11:48:34 am »
здравейте момичета ЧХГ 23,14 в понеделник втори кръвен,надявам се да се повиши още повече.Кик защо правиш този пиклив тест,аз устисках до днес(само кръвен си пуснах)Успех в понеделник :D
*
« Отговор #529 -: Октомври 04, 2012, 13:26:12 pm »
здравейте момичета ЧХГ 23,14 в понеделник втори кръвен,надявам се да се повиши още повече.Кик защо правиш този пиклив тест,аз устисках до днес(само кръвен си пуснах)Успех в понеделник :D
Първото чхг беше 35,2 .
Това чакане ме убива :ask:
« Отговор #530 -: Октомври 04, 2012, 13:33:55 pm »
Първото чхг беше 35,2 .
Това чакане ме убива :ask:
Подготвяй се, 9 месеца все ще чакаш.....
спокойно! Положителен ти е теста :bori_003:
*
« Отговор #531 -: Октомври 04, 2012, 13:38:30 pm »
kik_0486, спокойно! Това си е положителен резултат. Ще видиш, че втория ще е още по-висок!   osi_9

*
« Отговор #532 -: Октомври 04, 2012, 13:52:40 pm »
kik_0486, спокойно! Това си е положителен резултат. Ще видиш, че втория ще е още по-висок!   osi_9
Благодаря ви момичета за подкрепата :cuddle:
« Отговор #533 -: Октомври 04, 2012, 15:50:31 pm »
Здравейте аз приключих днес си направих кръвен тест 56 чхг,но имайте предвид че вчера сложих прегнил 2500,така че това си е отрицателен резултат,е това е от мен-нямах късмет.Успех на всички
« Отговор #534 -: Октомври 04, 2012, 17:11:56 pm »
todorovaaa защо толкова бързо отписваш опита си :(
« Отговор #535 -: Октомври 04, 2012, 17:46:20 pm »
Не е много бързо -днес ми е 16-17 ден след трансфер-с такова ниско чхг след прегнил  :(обадих се и на Николов-той каза най-вероятно отрицателен,то това ,,най-вероятно,, и аз си го знаех :( е ще повторя в понеделник,и аз като удавника...
« Отговор #536 -: Октомври 04, 2012, 17:56:47 pm »
todorovaaa, все пак имаш шанс до понеделник. Не се отказвай още!
kik_0486, кога пусна първия кръвен? Стискам ти палци да се повишило ЧХГ!

Аз момичета се вкарвам във филми. От вчера ми се е появила болка в дясно, която е режеща, силна е, но непостоянна, т.е. само от време на време. И сега започнах да се притеснявам да не е извънматочна бременност :( В понеделник ми е прегледа, а дотогаваа ще откача. Какво мислите момичета?

*
« Отговор #537 -: Октомври 04, 2012, 18:11:48 pm »
Аз момичета се вкарвам във филми. От вчера ми се е появила болка в дясно, която е режеща, силна е, но непостоянна, т.е. само от време на време. И сега започнах да се притеснявам да не е извънматочна бременност :( В понеделник ми е прегледа, а дотогаваа ще откача. Какво мислите момичета?
Наистина се вкарваш във филми  :balk_149: С такова ЧХГ не може да е извънматочна! Нормално е да имаш някакви болки, нали си взимаш но-шпа? До понеделник има само 4 дни. Мисли си за първия преглед и то само позитивни мисли
  :bighug:

« Отговор #538 -: Октомври 04, 2012, 18:36:09 pm »
Linapoli, толкова скоро след установена бременност, ако е изънмаочна, няма да имаш никакви болки  :lol: Те идват по-късно. А с това ЧХГ не виждам как въобще си мислиш за точно този сценарий.

« Отговор #539 -: Октомври 04, 2012, 18:44:05 pm »
todorovaaa, стискам палци за положително тестче :)

Linapoli, едната болка в яйчника може и от времето да е, дет се вика. не си образувай излишни нерви  :D