0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #480 -: Октомври 01, 2012, 22:58:43 pm »
papa2011, дай Боже епизод 7 наистина да е с щастлив финал :) Стискам ти палци на трансфера утре и съм сигурна, че и ти ще ни зарадваш този път  :)

Mgstra, успех!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #481 -: Октомври 02, 2012, 06:25:53 am »
Малеее само хубави новини,ИВА,АФРОДИТА,много ме зарадвахте дано само нагоре да върви.Дария чакам с нетърпение да се похвалиш!Mgstra успех,ще чакаме заедно.Papa 2011 айде днес стискам палци!kik ,ludmila късмет!
*
« Отговор #482 -: Октомври 02, 2012, 08:27:36 am »
Браво момичета все такива новини да валят.
Афродита честито,всичко до края да върви нормално.Много се радвам.
Папа успех днес.
Другите момичета които им предстои тест чакаме ви и стискам палци. :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #483 -: Октомври 02, 2012, 09:15:33 am »
Момичета, много се радвам за положителните ви тестове! Ива, от сърце ти стискам палци за едноплодна бременност. И аз съм в същото положение и знам какви са страховете. Има оправия и да е двуплодна, но дано ти се размине!

Да си призная, Афродита я бях разконспирирала още преди да си каже  :oops:

Чакам със страшно нетърпение тестовете на всички. Днес стискам палци за Дария.

Боже, добре, че имам още време до теста, не знам как ще го понеса, сигурно ще отлагам докато не стане време за уринен.
*
« Отговор #484 -: Октомври 02, 2012, 09:33:28 am »
Ех, че хубави новини виждам тази сутрин  :D
afrodita279, тихичко честито и леко бременеене  :balk_87:
Рара2011osi_9 днес е твоят ден!
mgstra, късмет и на теб!
Стискам палци и на другите момичета, които днес ще имат тест  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #485 -: Октомври 02, 2012, 10:07:51 am »
Стискам и аз :balk_103: Днес ще прави и една приятелка, с която бяхме заедно на трансфер- стискам и за нея! Изобщо постоянно си стискам да виждаме само хубави новини.
Аз се извинявам,че повдигам малко неприятна тема, но някой има ли проблем с разстройство? :oops: Аз имам още от пункцията, но от 2-3 дни е сериозно и вече не знам дали ме болят Я или корема, което ме хвърля в паника, защото болката е режеща и доста неприятна. Чудех се дали да не звъня на спешния,но мисе струва,че това не е спешен случай пък...
« Отговор #486 -: Октомври 02, 2012, 10:13:07 am »
Здравейте момичета. няколко месеца бях в почивка, но ви четях и се радвам за всички от сърце, които успяха, а на другите кураж и смелост.
За съжаление на мен ми предстои втори опит този месец и силно се надявам последен.
обаждах се на доктора от клиниката дали ще се виждаме предварително, но тя каза, че няма нужда. Освен това ни предлага макс този път. Така, че ако няма изненади с цикъла след 15 дни стартирам пак по къс протокол.
« Отговор #487 -: Октомври 02, 2012, 10:20:14 am »
Момичета вижте какво открих.От нея се разбира,че фонда ще мине към здравната каса и само здравно осигурените лица ще се възползват от това
http://www.moreto.net/novini.php?n=187105&p=8
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #488 -: Октомври 02, 2012, 10:29:05 am »
Момичета вижте какво открих.От нея се разбира,че фонда ще мине към здравната каса и само здравно осигурените лица ще се възползват от това
http://www.moreto.net/novini.php?n=187105&p=8
Да, така е...още миналата седмица го чух по телевизията.
Това е нормално.
« Отговор #489 -: Октомври 02, 2012, 11:03:21 am »

Това е нормално.
Аз пък не смятам за нормално да се отнеме шанса на някой да постигне мечтата си!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #490 -: Октомври 02, 2012, 11:23:52 am »

Това е нормално.
Аз пък не смятам за нормално да се отнеме шанса на някой да постигне мечтата си!!

Разбира се, че е нормално. За да се ползваш от Фонда, който изплаща огромни суми годишно, все пак трябва с нещо да допринесеш за системата за здравеопазване. Без да си мръднеш пръста получаваш блага само от родителите си. И то до определена възраст. Всички имаме мечти, но това не значи, че някой трябва да ни ги сбъдва наготово.откъде да се вземат парите за този фонд, ако не си плащаме вноските?
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 11:25:26 am от Heaven_New »
« Отговор #491 -: Октомври 02, 2012, 11:27:23 am »
Sugari, ама знаеш ли колко българи има, които живеят в Чужбина и плащат осигуровки там, пък се възползват от Фонда...не е ли по-нормално те да се възползват от Фонд, в държавата,в която работят и от която по-късно ще получават майчинство?
Пък от БГ Фонда да се възползват хора, които живеят, работят и плащат данъци и осигуровки в Б-я...
« Отговор #492 -: Октомври 02, 2012, 11:33:51 am »

Разбира се, че е нормално. За да се ползваш от Фонда, който изплаща огромни суми годишно, все пак трябва с нещо да допринесеш за системата за здравеопазване. Без да си мръднеш пръста получаваш блага само от родителите си. И то до определена възраст. Всички имаме мечти, но това не значи, че някой трябва да ни ги сбъдва наготово.откъде да се вземат парите за този фонд, ако не си плащаме вноските?
"Фондът се финансира чрез трансфер от Републиканския бюджет, но в него могат да постъпват и средства под формата на дарения. "
Така че не всичко е държавни пари!
В момента кандидатстването за фонд Инвитро не еобвързано с това да си здравно осигурен, няма такова изискване. Изискването е да имаш необходимите медицински показания за това, а не непрекъснати здравни права. Така че те би трябвало да променят и правната рамка към Правилника на фонда.
*
« Отговор #493 -: Октомври 02, 2012, 12:05:59 pm »
Писах, че е много вероятно да започнем инвитро, е, започнахме!В момента съм на противозачатъчни, и направих изследвания на хормони и изследвания за хив, сифилис и хепатитите...Оказа се, че резулатата ми е положителен за хепатит С, и веднага повторих изследването в РИОКОЗ варна. Там излезе отрицателен... Но тва спокойствие дето ми го препоръчаха не знам откъде да дойде, скъсиха ми живота с някоя друга година от тая глупава лаборатория, която се оказа че прави експресни тестове за хепатит, които много приличат на тестовете за ову и бременност, те нямали такава специална машина! Оказа се също, че грешките им при хепатитите били чести! Е, по каква причина им се позволява да пправят тези изследвания и да се имат за достоверни...сега всячески се опитвам да се успокоя...Успех на всички, момичета
« Отговор #494 -: Октомври 02, 2012, 12:31:10 pm »
Мери,и при мен последния път имаше лаб.грешка и знам какво е да се луташ и през какви терзания минаваш,но щом е поправена грешката гледай устремено напред.Дано успееш-КЪСМЕТ!!!
« Отговор #495 -: Октомври 02, 2012, 13:05:17 pm »
Писах, че е много вероятно да започнем инвитро, е, започнахме!В момента съм на противозачатъчни, и направих изследвания на хормони и изследвания за хив, сифилис и хепатитите...Оказа се, че резулатата ми е положителен за хепатит С, и веднага повторих изследването в РИОКОЗ варна. Там излезе отрицателен... Но тва спокойствие дето ми го препоръчаха не знам откъде да дойде, скъсиха ми живота с някоя друга година от тая глупава лаборатория, която се оказа че прави експресни тестове за хепатит, които много приличат на тестовете за ову и бременност, те нямали такава специална машина! Оказа се също, че грешките им при хепатитите били чести! Е, по каква причина им се позволява да пправят тези изследвания и да се имат за достоверни...сега всячески се опитвам да се успокоя...Успех на всички, момичета
Божеее, тези са за убиване...изроди....разправяй се, не оставяй така да им се размине........Успешна процедура ти пожелавам!
*
« Отговор #496 -: Октомври 02, 2012, 16:01:11 pm »
Мери Попинз, късмет в процедурата  osi_9

« Отговор #497 -: Октомври 02, 2012, 16:41:26 pm »
Момичета,моя опит приключи с ЧХГ-0.16.....
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #498 -: Октомври 02, 2012, 17:14:00 pm »
daria_66, много съжалявам :(  :bighug: Знам какво ти е, изживей си мъката сега, но не се отказвай да сбъднеш мечтата си за дете. Стискам ти палци следващият опит да е твоят!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #499 -: Октомври 02, 2012, 17:17:26 pm »
Ех, Дария, надявах се много...прегръдки! И с нови сили напред!