0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #440 -: Септември 30, 2012, 11:28:53 am »
Heaven New,на мен трансфера ми беше на 17-ти,днес ми е 13-ти ден  :(,и два дена закъснение на цикъл....
« Отговор #441 -: Септември 30, 2012, 11:32:32 am »
daria_66 много добре те разбирам,сигурно ти е много притеснено ,но има надежда,аз така си викам -докато не ми дойде шанс винаги има,дано кръвния да е ок че за уринарен май-наистина ти е раничко,а аз лично много съжалявам че ги направих,тази сутрин втората черта беше по-бледа от вчера,направо се чудиш дали е там,не искам да повярвам че е от прегнила ,макар да си го знам :(
на теб успех утре,силно стискам палци
« Отговор #442 -: Септември 30, 2012, 11:37:39 am »
Аз си мисля,че не много рано,защото ако си спомняте Linapoli беше писала,че от клиниката са и дали уринарен тест с дата на него 30-ти,а ние бяхме ш един исъщи ден на трансфер...
*
« Отговор #443 -: Септември 30, 2012, 12:45:33 pm »
рара2011,чудесни новини,5 си е добра бройка!Сега ще чакаме да ни зарадваш,че всички са се оплодили и ще се развият в страхотни ембриончета!
« Отговор #444 -: Септември 30, 2012, 14:03:27 pm »
daria_66, Трансфера ни беше в един ден, но мисля, че твоите ембриончета ги върнаха на 3ти ден развитие, ако не се лъжа  :ask:. Моите бяха на 4ти ден. Затова е по-хубаво да смятаме дните от деня на пункцията, в моят случай тя беше на 13ти септември и днес е 17тия ден от нея. А и аз не мога да се доверя на уринните тестове, по-добре си направи кръвния утре. Стискам палци  :crossfingers:
todorovaaa, само се тормозиш с тия уринни тестове! Хем знаеш, че резултата няма да е реален  osi_6
papa2011, какво става с твоите яйцеклетки? Чакаме да ни се похвалиш с хубави ембриончета :)
Heaven_New, съжалявам за твоята приятелка, много мъчно ми стана :(

« Отговор #445 -: Септември 30, 2012, 15:56:28 pm »
здравейте,само да ви кажа за моя експеримент,в 10ч сложих 2500ед прегнил,в 13ч ей така от любопитство си направих тест и резултата беше същия като този преди прегнила- втора много бледа почти незабелижима черта - може ли такова нещо?в интернет има много въпроси за тест след прегнил-ето моя резултат и преди и след едно и също!
« Отговор #446 -: Септември 30, 2012, 21:12:29 pm »
todorovaaa, не зная защо е такъв теста, но ми се струва, че изводът за мен, а и всички ни е, че няма смисъл да ги правим и да се измъчваме с някакви наши интерпретации, а да си чакаме датите, които са ни казали лекарите, и да се надяваме на най-доброто.
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 21:16:05 pm от pipi-ripi »
« Отговор #447 -: Септември 30, 2012, 21:42:11 pm »
Здравейте на всички. Чета с интерес новините и стискам палци за успех на всички. Готвим се за икси този месец, но се чудя дали ще стигнем дотам при следните стойности на АМХ и инхибин Б: АМХ е 0,41 при долна референтна граница 1,а инхибин Б е 37,47 при долна референтна граница 40. На около 5-ти ден от цикъла са взети пробите. Моля ви, ако някой знае при акви стоиности докторите отлагат инвитро процедурите и назначават някакви лекарства за ИЯР, да сподели, защото нямам търпение да чакам срещата с док  :? :( Благодаря много момичета. И отново - стискам палци на всички  :D
*
« Отговор #448 -: Септември 30, 2012, 22:50:32 pm »
Corazon_al_Sur, мога да ти споделя само моята ситуация. Инхибин 8, АМХ 1,1. Първо правих инхибина (по време на цикъл), седмица по-късно АМХ. Бях притеснена от ниската стойност на инхибина, но след АМХ доктора каза, че той е по-важен и ще продължим. Мисля, че имат значение и текущите хормони (FSH), моите са в нолма. Все пак е добре да чуещ доктора си. Желая ти късмет!

« Отговор #449 -: Септември 30, 2012, 23:08:42 pm »
Rum4e, благодаря ти много :) моето ФСХ е в норма, дано да имаме шанс
« Отговор #450 -: Октомври 01, 2012, 07:00:21 am »
papa2011, какво става с твоите яйцеклетки? Чакаме да ни се похвалиш с хубави ембриончета :)
Момичета, вчера не можех да вляза в сайта, нещо имаше срив в системата.
Обадиха ми се от клиниката, 4 яйцеклетки са се оплодили, делят се добре, а петата е била от по-малък фоликул и изообщо не се е оплодила. Днес ще чакам отново да се обадят. Ще правим трансфер, но не зная на кой ден - на 3 или на 5. Миналия ден попитах, но др. Шефкетова ми отговори, че ще преценят. До сега съм имала 3 трансфера и при трите ембрионите ми бяха върнати на 3-ти ден след опождане, накрая резултат - отрицателен. Може би този път ще преценят да изчакат до 5 ден  osi_10

Иначе и аз вече едвам издържам да чакам. Мисля си да си пусна кръвен тест в понеделник, тогава ще ми е 10 ден след трансфер на ембриони на 5 ден. Според мен импнатацията, дори и да не е завършила, то със сигурност трябва да е започнала. Вярвам, че най-накрая ще видя положителен тест и от опит ин витро, но този път за 8-9 месеца. Трябва да стане вече :)
Ива, ако решиш да направиш кръвен тест днес, знай, че аз мислено и духом ще бъда с теб. Знам как се чувстваш, нетърпението е голямо, а страха е убийствен. Ще мислим единствено и само позитивно! Този път вече трябва да стане!  :balk_602:
*
« Отговор #451 -: Октомври 01, 2012, 07:51:29 am »
daria_66,todorovaaa знам какво ви е ,но моля ви не се затормозявайте с тези уринарни тестове.Хайде днес ще чакаме ,ако правите кръвни, и ще стискаме палци за хубави новини. :crossfingers: :crossfingers:
Ива ти кога реши да правиш тест?
papa2011 ,радвам се за че са се оплодили,4 си е добре.Пожелавам ти този опит да бъде с най-хубавото и голямо ЧХГ. :bighug:
Heaven_New ти как си? Съжалявам за твоята приятелка,много гадно :balk_144:

« Отговор #452 -: Октомври 01, 2012, 09:07:18 am »
Момичета, заредила съм се днес със стиснати палци да чакам положителни резултати.

Разбирам цялото това откачане по време на чакането и съчувствам. Аз си мислех, че този път няма да се смахвам, но леко започвам да се побърквам. 50 % от времето се тръшкам да не ме изненада цикълът още преди датата на теста, както стана предишния път. Другите 50 % прекарвам от ужас да не се окаже двуплодна бременност и да съм пак на изходна позиция, защото с моята скъсена шийка и цервикална недостатъчност не мога да я износя, ако ще и да не мръдна от леглото. Весело  :lol:

papa, 4 оплодени е чудесен резултат  :D
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #453 -: Октомври 01, 2012, 09:38:12 am »
Тодорова, аз имах такъв опит с прегнил 2500 единици, теста ми беше сложен на 17 ден така бяха преценили като пет дни преди това беше последната инжекция с прегнил казаха, ми че това е достатъчно време  ако беше положителен трябваше на другият ден да сложа още една инжекция прегнил, но за жалост теста беше 9,0 и прекъснахме всичко, помня, че се обадих, и за всеки случай ми казаха, да го повторя след 48 часа, но тогава нямаше възможност да се пусне кръвен затова пуснах уринарен той беше отрицателен значи  7 дни след прегнила вече е нямало нищо!Тогава вече окончателно ми казаха, да спра лекарствата т.е. на 19 ден след трансфера!
Аз си мисля, че за всеки случай е добре да изчакаш точната датата на която са ти казали да пуснеш кръвен и тогава да решиш!Стискам палци, успех!
« Отговор #454 -: Октомври 01, 2012, 10:45:15 am »
papa2011, 4 е страхотна бройка :) Браво! Сега стискаме палци да се развиват и 4те много добре!
daria_66, iva17 днес ли ще правите кръвнен тест? От все сърце ви пожелавам много високо ЧХГ!

*
« Отговор #455 -: Октомври 01, 2012, 10:59:28 am »
 :hello2:
Това чакане след трансфера много ме изнервя :ask:
Утре ми е кръвния тест но резултата може да излезе в сряда така казаха от лабораторията.
И аз често мисля за уринарен тест но е е много рано за това.
Така че стискайте палци за кръвния :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #456 -: Октомври 01, 2012, 11:17:50 am »
kik_0486, е как чак в сряда? Много дълъг период е това  8O

*
« Отговор #457 -: Октомври 01, 2012, 12:03:34 pm »
kik_0486, ти къде се изгуби? Пусна темичката и после не пишеш, не споделяш  :ask: А виждам, че вече си минала трансфера. Кой ден ти е? Да стискаме ли палци скоро?
рара2011, и 4 е супер бройка, варвам, че ще останат до края хубави  :crossfingers:
Кой друг днес да подкрепя със стискане на палци? Чакаме само положителни тестчета   :bfp:  но кръвни!

*
« Отговор #458 -: Октомври 01, 2012, 12:22:20 pm »
kik_0486, е как чак в сряда? Много дълъг период е това  8O
Аз съм от Русе
Резултатите от чхг тука излизали понеделник-сряда-петък  :bonk: същия ден
А тъй като утре е вторник офф така казаха по телефона :balk_83:
Rum4e миналата седмица видях  :balk_56: че момичетата пишат по темата.
По принцип аз като открия тема никой не пише  :lol:

Отдавна не влизах в този сайт.
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 12:30:57 pm от kik_0486 »
« Отговор #459 -: Октомври 01, 2012, 12:36:33 pm »
здравейте момичета извинявайте за тъпите въпросчета :oops: :,но 3 дни до кръвния тест и ще полудея колко струва кръвния тест и на гладно ли трябва да е,защото аз с отварянето на очите и съм гладна стискам палци на всички.Успех osi_9