0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #320 -: Септември 24, 2012, 18:49:51 pm »
Момичета, не може да сравянвате симптоми си, всичко е индивидуално и човек може да се подведе. Има много момичета, които и без никакви симптоми са били бреммени, и обратното - със силни болки пак са имали положителен тест. Отделно яйчниците си болят и от пункцията, а лекарствата след трансфер имат куп странични ефекти, подобни на симптоми на бременност. Аз самата мога да ви кажа, че съм имала опити с болка, с гадене, а и такива с почти никакви усещания. Резултатът е бил един и същи. Така че todorovaaa не губи надежда, пожелавам ти приятно да се изненадаш в деня на теста :)  

linapoli, daria_66,afrodita279 - стискам палци и на вас :) Аз мисля моят тест да го правя на 12 ден, ако не измисля нещо друго до тогава :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #321 -: Септември 24, 2012, 18:58:56 pm »
iva17 е права, не можем да си сравняваме смптомите. Всеки организъм е различен и реагира различно на проведените стимулации преди АРТ и лечението след това.

А ти миличка, имаш предвид, че ще направиш теста на 12ти ден от пункцията или от трансфера?

*

iva17

• 915
« Отговор #322 -: Септември 24, 2012, 19:19:07 pm »
На 12 ден от трансфера. Според мен тогава вече вероятността за грешка е малка, поне така си мисля. Но се опасявам, че ще се изкуша да направя теста по-рано, щр гледам да устискам :)
« Отговор #323 -: Септември 24, 2012, 19:55:36 pm »
Момичета, вие си го знаете и коментирате, ама и аз да добавя - ако можете да не избързвате с тестовете и да не се вглеждате за симптоми, ще си спестите много мъчителни моменти. Разбирам много добре какво е нетърпението и колко е стресиращо чакането, но с вглеждане и избързване нещата хич не стават по-добри. От личен опит го знаем всички. Успех, стискам палци и се надявам в края на безкрайното чакане всички да се зарадваме  :D

Утре в 8 ми е пункцията, стиснете едни палци за мен! 2 читави ембриона ми трябват в края на цялата кампания, не е много, нали? Не искам да замразявам. 
*

iva17

• 915
« Отговор #324 -: Септември 24, 2012, 20:02:27 pm »
Heaven_New, сило стиснати палци имаш от мен :) Ще имаш два прекрасни ембриона, ще видиш :)
« Отговор #325 -: Септември 24, 2012, 20:42:56 pm »
Heaven_New, и аз ще стискам:) Мен първият път винаги ми е най-вълнуващ. После претръпвам- затова сега съм така нетърпелива. Следващите вече ще загубя интерес.(дано няма следващи,де) :D Спокойна вечер на всички!
« Отговор #326 -: Септември 25, 2012, 07:45:28 am »
Само да дам отчет и бягам на работа. В тия дни съм се превърнала на спринтьорка - тичак на работа, тичам до клиниката, тичам на инжекции  :cross:
Вчера на прегледа изброихме общо 7 фоликула - ЛЯ - 11, 14, 11, 15мм, ДЯ - 12, 12, 5мм. Лигавица 9.5мм. Др. Стаменов беше доволен от развилата се стимулация. Увеличиха ми дозата на Мерионал вчера и днес имам по 7бр. + 1бр. Цитротид.
Някой знае ли каква е цената на Мерионала в клиниката? /имам в предвид клиника Малинов-Надежда/
Лек ден на всички!
*

iva17

• 915
« Отговор #327 -: Септември 25, 2012, 10:15:47 am »
papa2011,  браво, много се радвам, че добре се развива стимулацията ти. За цените на мерионала не мога да помогна за съжаление. Бях по Фонда този път, а за предишния имах подарен меногон.
« Последна редакция: Септември 25, 2012, 10:53:09 am от iva17 »
« Отговор #328 -: Септември 25, 2012, 10:27:39 am »
papa2011, браво момиче :) Много добре тръгнаха хормончетата, а ти почти се беше отказала  osi_6

Heaven_New, Успех на пункцията миличка! Чакаме те с добри новини :)

« Отговор #329 -: Септември 25, 2012, 10:37:35 am »
Момичета искам да ви попитам може ли да пия Еспумизан след пункция и трансфер?Този път след пункцията имам повече болка в яйчниците и пия нош-па,но имам едно постоянно къркорене в корема,а понякога и газове и ме е страх след трансфера от това бълбукане дали няма да е фатално.Също така ми е интересно дали е хубаво в деня преди трансфера да изпия едно хапче нош-па.
Папа много се радвам на развоя при теб.Дано до края всичко да върви добре :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Утре в 8 ми е пункцията, стиснете едни палци за мен! 2 читави ембриона ми трябват в края на цялата кампания, не е много, нали? Не искам да замразявам. 
Хевън Ню,късмет днес на пункцията  osi_9 !
linapoli, daria_66,afrodita279 чакаме само хубави новини  :hug2:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #330 -: Септември 25, 2012, 10:53:10 am »
На 23.09 ми върнаха 2 ембриона.
Тестът ще е на 02.10  :wink:
Желая успех на всички :balk_602:
*

iva17

• 915
« Отговор #331 -: Септември 25, 2012, 11:01:10 am »
sugari75, и аз имах проблем с червата след тази пункция. Може да пиеш еспумизам след пункцията със сигурност, за след трансфера не знам, питай все пак. Аз за червата си взех и пробиотици, пиех повече айрян. Еспумизама и порбиотиците ги спрях след трансфера, ама то за 5 дена вече се бях и оправила. А иначе точно преди трансфера ти поставят инжекция нош па, така че не се притеснявай.

kik_0486, стискам палци за силно положителен резултат :)
« Отговор #332 -: Септември 25, 2012, 11:08:37 am »
sugari75 А иначе точно преди трансфера ти поставят инжекция нош па, така че не се притесняй
Там е работата,че не ми поставят такава инжекция,та се чудех дали да не изпия на своя глава хапче  :ask: Но ти благодаря за отговора  :bighug:
На 23.09 ми върнаха 2 ембриона.
Тестът ще е на 02.10  :wink:
Желая успех на всички :balk_602:
Късмет миличка и  :bfp:  накрая !!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #333 -: Септември 25, 2012, 11:28:53 am »
sugari75, aз имам ужасни проблеми с червата и всичко, което ям от пункцията насам. И т.к. съм с гастрит специално питах лекаря ми дали мога да приемам еспумизан или мезим след трансфера, или нещо изобщо за това, но отговорът беше категорично не- да си пийвам но-шпа, когато преценя(освен предписаните 3х2 на ден).Но те,както знаем, изобщо не омагат за по-силни болки. И сега си се мъча. Ако не ям- къркори, ако ям- газове и къркорене...След пункция-може, но след трансфер- не.Иначе едва ли това би навредило на ембриончетата. Само не трябва да се напъваш :wink:
« Отговор #334 -: Септември 25, 2012, 11:55:40 am »
Благодаря ти Афродита  :balk_21: Пак ще е едно мъчение след трансфера  с този проблем както и ходенето до тоалетна  :) ,но важен е резултата ! От сърце желая на всички ви успешни процедури !
« Отговор #335 -: Септември 25, 2012, 12:06:58 pm »
Момичета, аз имам страхотен пероблем със запек. Като бях малка го лекувах с по едно много добре узряло киви на ден ( трябва да е меко ). Яде се на гладно сутрин. Мисля пак да пробвам, защото от толкова напъване най-накрая да не направя някоя беля :(

kik_0486, стискам палци мила! Видях, че си в Щерев. Колежки сме по клиника ;) Моят тест е утре.

*
« Отговор #336 -: Септември 25, 2012, 12:18:45 pm »
Linapoli след всяка стимулация имах и аз. Препоръчвам ти сушени сливи, печени чушки, праскови, круши, и мнооого вода.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #337 -: Септември 25, 2012, 12:20:05 pm »
Това с кивито е супер добро. Действа безотказно.

*
« Отговор #338 -: Септември 25, 2012, 14:49:52 pm »
kik_0486, успех ти желая  :)

Heaven_New, чакаме добри новини  :balk_35:

papa2011, виждам, че стимулацията вече е както трябва, така да е до края  osi_9

« Отговор #339 -: Септември 25, 2012, 14:58:02 pm »
avallon, благодаря, ще опитам задължително!
Момичета, нещо ме е налегнал един страх от теста утре... Абсолютно нищо не чувствам, никакви симптоми, дори се чувствам все по-добре и страничните неразположения от стимулацията, пункцията и трансфера отшумяват с всеки изминал ден... все си мисля, че ако се беше получило трябваше да почувствам нещо вече  :(