0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #900 -: Октомври 21, 2012, 14:44:41 pm »
aldita, така ще бъде, сигурна съм. Аз също се бях много притеснила тогава, но докторката каза, че в повечето случаи това е сигурен признак за бременност.
Момичета, опитвайте да сте по-спокойни. Каквото ще се случва - ще се случи, няма как да го промените с нерви и притеснения. Ние правим всичко, което е по силите ни, но.....
Аз утре съм отново на линия и пак на естествен цикъл, дано да имам фоликул/и, след отрицателния тест. Имам една заповед от фонда, която ми излезе миналата година, когато бях вече бременна и започвам серизно да се замислям дали да не се възползвам. Хем ми се иска да става по-бързо, хем не ми се иска да си натоварвам организма, при положение, че всеки месец си имам фоликули с яйцеклетки и се оплождат. Утре ще го обсъдя и с докторите.

*
« Отговор #901 -: Октомври 21, 2012, 17:34:02 pm »
Здравейте на някои случвало ли се е след пункция да прокърви?
*
« Отговор #902 -: Октомври 21, 2012, 17:42:03 pm »
Здравейте на някои случвало ли се е след пункция да прокърви?
Имаше малко кръв и при мен но след това нямаше :?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #903 -: Октомври 21, 2012, 17:53:47 pm »
migra, стиснати палци и от мен! Дано всички да се оплодят и да станат хубави ембриончета :) 

Corazon_al_Sur, успех и на теб ти пожелавам!

Момичета, моята редукция е утре сутрин. Мъчно ми е, страх ме е, но нямам избор, абсурд е да ги износя и трите :(  Дай Боже всичко да е наред и ембриончето, което остане, да се развива добре до финала.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #904 -: Октомври 21, 2012, 17:58:25 pm »
След пункция е възможно малко да прокървиш,но ще отмине.Ако случайно се усили или продължи по-дълго време е хубаво да споделиш с Док.

iva17 , сигурна съм ,че не ти е лесно,но се опитай да запазиш малко спокойствие, имай вяра, всичко ще е наред,а и ние ще сме мислено с теб  :bighug:

« Отговор #905 -: Октомври 21, 2012, 18:14:31 pm »
Ива,много силно стискам палци да мине гладко!
Corazon_al_Sur, ще ги опазиш:) и после-на топличко в теб!
migra,стискам палци.
aldita,добър знак:)
То вярно,че все притеснения има,а нещата или ще се случат, или няма, но за мен все пак чакането за положителния тест и най-вече последните дни си беше най-неприятното време от цялата процедура.
migra, аз също прокървих след пункцията, даже май бях питала дали е нормално тук:)Течението продължи 2-3 дни, но слабо,не някакво силно. 
*
« Отговор #906 -: Октомври 21, 2012, 20:11:50 pm »
iva17, стискам палци всичко да мина без проблеми  :crossfingers: , да се възстановиш бързо и се моля ембриончето да бъде твоят борец  :balk_81: , да го гушнеш след 8 месеца!

*
« Отговор #907 -: Октомври 21, 2012, 20:26:52 pm »
Здравейте момичета,
да се запиша и аз в тази тема. Днес ми е трети ден след трансфер на трети опит ин витро. За сега владея психиката ама това чакане е ..... много дълго.
*
« Отговор #908 -: Октомври 21, 2012, 21:56:28 pm »
mgstra   Ти каза,че като мен си прокървавила на 9 и 10 ден след Трансфер.Пиши ми ,моля те,кървенето колко беше,днес пак прокървих и то как да кажа,ежедневната превръзка се понацапа доста,сега на новичката има едно бледо червено,постоянно ме боли горе по средата,после долу ниско,яйчниците,ям като луда,но и пред цикъл съм така.Умирам,седим с моя супруг и само очакваме най-лошото да се случи,да ми дойде цикълът.Колкото и да се опитвам да се успокоя...адски трудно ми е.
iva17Кураж! :crossfingers:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #909 -: Октомври 21, 2012, 23:39:33 pm »
Aldita, като вече старо куче (скоро започвам подготовка за трети опит), ти казвам, че в общия случай борбата за дете е нещо, в което трябва да се пестиш, защото не знаеш колко ще продължи. Опитай се, ама наистина се опитай, постарай се да не се взираш непрекъснато в тялото си, да търсиш симптоми, да сравняваш как е било с другите. Изключително важно е за психическото ти оцеляване. Случвало ми се е да прокрвя и накрая всичко да завърши с успешна бременност (спонтанно забременяване), случвало ми се е и 2 пъти след трансфер да прокърва на 9 - 10 ден и това плавно да премине в цикъл след още 2 дни. Няма 2 опита, които да си приличат.

Сигурно много пъти вече си чела, че първият опит е опознавателен. Не подхождай с очакване, че непременно нещата ще станат от раз. Снощи четох за Селин Дион и как на всичките й възможности е родила близнаците си при бременност от шести опит. Но и не си мисли, че всяко прокървяване означава край на опита, не се взирай в превръзката. Ако не се съхраните психически с мъжа ти, ако не дай боже не е станало сега, предстои ви още работа, докато си гушнете детето. Трябва да имате сили и да сте подготвени.

Все пак, стискам палци да не се наложи да се борите повече. Спокойно, нищо не е game over  :D

Iva, много стиснати палци за теб. Мога да си представя какво ти е. Всичко ще бъде наред. Чакаме те с добри новини.  
« Отговор #910 -: Октомври 22, 2012, 08:09:09 am »
Иве стискам ти силно палци днес.Всичко ще мине добре.
aldita опитай се да си максимално спокойна,колкото и да ти е трудно.Ако нещата отиват на зле притеснението е най малкото нещо което ще ти помогне.Всеки организъм различно реагира.Важното е да си спокойна максимално.И се опитай максимално да почиваш.
На всички в процедура успех и много вяра в чудото.
*
« Отговор #911 -: Октомври 22, 2012, 08:18:48 am »
Иве стиснати палчета от мен!!!
*
« Отговор #912 -: Октомври 22, 2012, 08:53:10 am »
Иве,много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #913 -: Октомври 22, 2012, 09:20:30 am »
Момичета, моята редукция е утре сутрин. Мъчно ми е, страх ме е, но нямам избор, абсурд е да ги износя и трите Sad  Дай Боже всичко да е наред и ембриончето, което остане, да се развива добре до финала.

Ива искрено ти съчувствам, понякога се случва, на мен също ми е много голям кошмар тази редукция, ти знаеш, въпреки,че аз също не съм стигала до положителен тест, така, че ми е рано да се къхаря за това!Има и други дето са писали за редукция и всичко е било ОК, пожелавам ти от сърце да мине нормално редукцията и да си износиш бебчето до края! :bighug: :cloud9:
*
« Отговор #914 -: Октомври 22, 2012, 09:31:51 am »
MONK пожелавам ти успех :wink:

*
« Отговор #915 -: Октомври 22, 2012, 09:48:45 am »
aldita, както са ти писали и другите момичета, сега е най-важно да запазите спокойствие, което наистина трудно се постига на 100 %. Наистина няма как да сравняваш случаите - при всеки е различно.
При мен нямаше чиста кръв, цвета беше по-скоро розово-бежов и го имах два дни. Съвета на доктора беше тези дни да почивам малко повече, да си пия но-шпа по 3 пъти на ден и да не се притеснявам. Но аз не можах да изчакам и направих кръвен тест на 10-ти ден и се оказа положителен. Повече не се появи това зацапване. А иначе симптомите ми бяха абсолютно същите като преди цикъл, но цикъла ми дойде след година и половина :P Вярвай, че и при теб ще е така.
Ива, нека късмета да е с теб днес. Пиши какво се е случило.

*
« Отговор #916 -: Октомври 22, 2012, 10:02:41 am »
Здравейте успех на всички,и надежда,че ще се получат и при нас нещата.Говорих преди малко с доктора от 6 яйцеклетки,5 да оплодени.Дано да се задържат така до края,че да има и за замръзяване
*
« Отговор #917 -: Октомври 22, 2012, 10:05:35 am »
Здравейте успех на всички,и надежда,че ще се получат и при нас нещата.Говорих преди малко с доктора от 6 яйцеклетки,5 да оплодени.Дано да се задържат така до края,че да има и за замръзяване

Дано на финала имаш 5 златни яйчица! Късмет!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #918 -: Октомври 22, 2012, 10:09:23 am »
Дано и аз се моля да останат всичките до трансфера.Предният път бях по-спокойна извадиха 11 яйца,от които 8 се оплодиха 3 ми върнаха и 4 имаше за замразяване.Но сега не са толкова много и се тревожа
*
« Отговор #919 -: Октомври 22, 2012, 10:25:13 am »
migra мила ама на теб ти трябва едно нали? Така че я споко и с усмивка! Вярвай, че нещата са добре и те ще се случат. Ще видиш! Вяра и спокойствие! И силна храна! :bighug: :bighug: :bighug: