0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #880 -: Октомври 20, 2012, 12:42:28 pm »
Ирина, при сегашната ми бременност имах изписан само и единствено утрогестан. Бременността ми е резултат от икси. Предния път пиех 3-4 неща, вкл. и аспирина, и инжекции си слагах. Не съм си мислела, че само с единия утрогестан ще постигна успешна бременност и то от първи път, но ето, че можело.
Не си сравнявайте лекарствата! Няма смисъл. Всеки случай е различен и лекарите подхождат индивидуално към него.

Успешни процедури на всички!

Така е,права си просто ми стана интересно за аспирина,т.к често го споменават из форума  :)
*
« Отговор #881 -: Октомври 20, 2012, 12:46:00 pm »
aldita   :bonk: какви са сега тези уринарни тестове и то на сред обед и плюс това е още рано за такъв,как искаш да ти покаже вярно естествено че няма.Питаме те какво е кървенето само зацапване или обилно? Нама ли начин да се обадиш в клиниката в която си правила опита за да ти кажат нещо по-въпроса? Хайде не се сдухвай излишно,дръж се  :bighug:

*
« Отговор #882 -: Октомври 20, 2012, 12:55:40 pm »
Милички,кървенето е много мъничко,не е тъмно на цвят,леко червенко и почти бие на розавко,но болката горе,не ниско долу в корема а някъде горе, точно като при цикъл,болки в кръста,гадене,наистина все едно всеки момент ще ми дойде.Наистина избързах с този пиклив тест,но това е защото видиях лекото зацапване,което спря.И сега се ослушвам за по-нататък.Отивам на работа,последни 4 дни ми останаха,немислимо е да отсъствам,лекаря не ми даде болничен.
Много ви благодаря за мълниеносните отговори  :bighug: и.....между другото се мярка една бледа,едва забележима втора черта на теста,но незнам това брои ли се,защото тя едва се забелязва
« Последна редакция: Октомври 20, 2012, 13:00:58 pm от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #883 -: Октомври 20, 2012, 13:25:48 pm »
Ако се е чернала 10-15 мин след като си го направила,се брои,я:))сега всички искаме да си спокойна и да почиваш днес и утре,нали почиваш иукендите?според мен леко розово зацапване,което е спряло не бива да те притеснява на този етап
« Отговор #884 -: Октомври 20, 2012, 14:28:12 pm »
afrodita279  Ох,мила,и на мен ми се струва рано за цикъл,но знам ли.Аз много се преуморявам,работата ми е адски напрегната,остават ми още 4 дни,освен това ходя на училище и там изпити,напрежение.Ти работиш ли?Ох,чакам още някой да ми напише,че е рано за цикъл и да се поуспокоя :(

Алдита,миличка рано е да се предаваш! Изчакай до кръвния тест ,за другия още е рано.Изчети календарите на момичетата с описание ден по ден на ПМС и тук там кървене,пък са си бременни.Само спокойно,все още не се знае нищо-не бързай да плачеш,чули! Защо не помолиш някоя колежка да те смени,наистина е хубаво да почиваш днес. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #885 -: Октомври 20, 2012, 14:30:08 pm »
Милички,кървенето е много мъничко,не е тъмно на цвят,леко червенко и почти бие на розавко,но болката горе,не ниско долу в корема а някъде горе, точно като при цикъл,болки в кръста,гадене,наистина все едно всеки момент ще ми дойде.Наистина избързах с този пиклив тест,но това е защото видиях лекото зацапване,което спря.И сега се ослушвам за по-нататък.Отивам на работа,последни 4 дни ми останаха,немислимо е да отсъствам,лекаря не ми даде болничен.
Много ви благодаря за мълниеносните отговори  :bighug: и.....между другото се мярка една бледа,едва забележима втора черта на теста,но незнам това брои ли се,защото тя едва се забелязва

Охооо,щом има чертичка пък макар и бледа,мисля че трябва да си много радостна!
*
« Отговор #886 -: Октомври 20, 2012, 16:02:50 pm »
aldita, жалко че си на работа точно сега... дано пък да не ти е натоварено днес... Трябва да издържиш някак! Прегръщам те силно и чакам да пишеш по-късно, че си добре
 :bighug:

« Отговор #887 -: Октомври 20, 2012, 16:32:53 pm »
IrinaMMM, на мен ми мина все едно, че не е било и се надявам повече да не се появят такива симптоми. иначе днес ми бучнаха следобедните инжекции отляво, защото аз сутринта си бих цитротайда отдясно и, заради една капка кръв, така старателно се 'облепих', че акушерката реши да ползва лявата страна  :lol:

linapoli, мерси за пожеланието :) и аз така искам, ама да видим :)

aldita, според мен се придържай към упътването кога и как се правят тия уринарни тестове за бременност, т.е. да са минали необходимия брой дни и да е с първа урина или по-добре не прави. а според това как описваш кръвта - не ми прилича на мц  :wink: а пък за стреса: някъде из форума беше описана бременност след ивф процедура плюс много напрегнато ежедневие. освен това една приятелка имам - тя е вечно ядосана и недоволна - забременя без проблем и си роди страхотно момченце.

аз се готвя за пункция н 23-ти, не са ми много фоликулкаките, но съм твърдо решена да им организирам среща с малките господа  :dance2: и да вземат да свършат работата :) както вчера се бях панирала, днес съм като нова. вярвам в лекаря (него си го избрах някак интуитивно, не само защото е известен специалист), а и като чух, че иде пункция само дето не полетях  :balk_46:

успех на всички от мен с  :eggsperm:
*
« Отговор #888 -: Октомври 20, 2012, 16:43:41 pm »
Corazon_al_Sur   ще стискаме палци всичко да мине ОК и да извадите хубави  :egg:

« Отговор #889 -: Октомври 20, 2012, 17:16:36 pm »
освен това една приятелка имам - тя е вечно ядосана и недоволна - забременя без проблем и си роди страхотно момченце.
Успех,Корасон:) Това за приятелката ми хареса.Впрочем и аз съм от нервните, но опитвам да го потискам, досега малко успешно, повиквам и яхвам метлата честичко,макар да виждам,че знаещите около мен хора се стараят по силите си,особено мъжа ми...а аз все недоволна,че не е по моя начин :D Но пък в работата ми е спокойно. Затова и ходя,имам много отпуска, но ще я пазя за зимата,макар да ставам трудно сутрин :)Като изключим това,че мин.седмица един колега ми беше изял едни специални бисквити и аз почти се разплаках пред шефа,е спокойно. :lol:
*
« Отговор #890 -: Октомври 20, 2012, 22:35:22 pm »
Corazon_al_Sur, ето че всичко върви чудесно към пункция  :) Радвам се, че си в добро настроение! На 23-ти ще те подкрепим с  :crossfingers:

*
« Отговор #891 -: Октомври 21, 2012, 08:38:00 am »
aldita, не се притеснявай, това зацапване, което описваш е почти сигурен признак за бременност. Аз го имах същото на 9-ти и 10-ти ден след трансфера, не спрях да работя и сега се радвам на прекрасно детенце.
Мисля, че и теб те очаква същото.

*
« Отговор #892 -: Октомври 21, 2012, 11:32:38 am »
Здравейте връщам се сега от пункция.9  :grouphug: от които 3 кухи,и останаха 6 които ще оплождат.Утре ще видим как са тръгнали. :ask:
*
« Отговор #893 -: Октомври 21, 2012, 11:54:57 am »
migra, стискам палци всички да се оплодят  :pleasantry:

*
« Отговор #894 -: Октомври 21, 2012, 12:00:27 pm »
migra добре е  :balk_602: и от мен стиснати палци  :crossfingers: да се оплодят и да станат едни хубави ембриончета!

*
« Отговор #895 -: Октомври 21, 2012, 12:25:28 pm »
migra добре е  :balk_602: и от мен стиснати палци  :crossfingers: да се оплодят и да станат едни хубави ембриончета!

Мерси и аз така се надявам,че да има и за замразяване :pleasantry:
*
« Отговор #896 -: Октомври 21, 2012, 13:58:03 pm »
Здравейте отново :)
mgstra Дай Боже да е така както казваш!Цяла нощ ставам гледам на ежедневната превръзчица има ли кръв още,но ...за моя радост няма.Спи ми се мнооого,и болки в корема сякаш ей сега ще ми дойде всеки момент.Нямам силички повече да подскачам,малко остана до петък до прегледа.Да ти е жив и здрав Михаил. :)
migra как са ембриончетата?
Corazon_al_Sur Стискам палци да извадите много хубавки яйцекл
amanda,linapoli,afrodita279,IrinaMMM,iva17,rum4e   :bighug:

Силно се надявам на добри новини в петък,а дотогава кураж на всички!
« Последна редакция: Октомври 21, 2012, 14:01:11 pm от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #897 -: Октомври 21, 2012, 14:25:00 pm »
aldita радвам се, че кървенето е спряло , до петък няма да пускаме палците :D

« Отговор #898 -: Октомври 21, 2012, 14:27:38 pm »
момичета, благодаря за подкрепата :)

migra,  :crossfingers:  :)
« Отговор #899 -: Октомври 21, 2012, 14:33:52 pm »
afrodita279, и аз съм нервна, но какво да се прави, винаги съм била прекалено емоционална. на всичкото отгоре и в работата ми е натоварено... но тия 5 яйцеклетки някак трябва да ги опазя до вторник. дано да са добри, че както имаме и мъжки фактор, не ми се мисли.

няма да се предавам обаче  :D