0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #860 -: Октомври 20, 2012, 00:11:02 am »
Ива, всички сме с теб и стискаме палци,ти само гледай да си спокойна

Corazon_al_Sur много са гадни всичките екстри :D при стимулация, но вече си към финала ,така че "дръж се" както се казва,скоро ще ти олекне.За мен няма логика, но като се оплаках от твоите симптоми започнаха да ми бият инжекциите на две части в ляво и дясно и от внушение или не -главоболието го нямаше.Щом самите акушерки ми го предложиха явно има защо

Момичета , всички след трансфер ли пихте аспирин протект,на мен не са ми изписвали?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #861 -: Октомври 20, 2012, 00:18:21 am »
Благодаря ви, момичета  :bighug:

IrinaMMM, аз имах изписан аспирин при първия си опит, след това  ми го заместиха с инжекции фраксипарин или клексан.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #862 -: Октомври 20, 2012, 01:47:00 am »
Ирина, при сегашната ми бременност имах изписан само и единствено утрогестан. Бременността ми е резултат от икси. Предния път пиех 3-4 неща, вкл. и аспирина, и инжекции си слагах. Не съм си мислела, че само с единия утрогестан ще постигна успешна бременност и то от първи път, но ето, че можело.
Не си сравнявайте лекарствата! Няма смисъл. Всеки случай е различен и лекарите подхождат индивидуално към него.

Успешни процедури на всички!

*
« Отговор #863 -: Октомври 20, 2012, 02:06:39 am »
 Ива17  :cheerleader: Невероятна новина!Кураж,миличка!Този е твоят път!
blue_sky Права си ,това е аспирин протект и доктора каза да го пия всеки ден.  yahoo_33
Ох,днес имах страшни ПМС,тежест в стомаха,тъпа болка,сякаш всеки момент ще ми дойде.Голямо напрежение.Вече съм на по4ти 9 ден след трансфер.В петък след 9ч сутринта ще науча резултата и ще ви споделя. А дотогава споделям с вас радостите и разочарованияата  :bighug:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #864 -: Октомври 20, 2012, 08:03:44 am »
Ива17 голяма изненада,радвам се че сте чули и сърчица,а за редукцият знай че ние сме стеб и ще ти помагаме от тук с много  :crossfingers: :crossfingers:.Бъди спокойна всичко ще мине без проблем,пък и си в добри ръце  :bighug:

aldita вярвам че и ти ще ни зарадваш с положителен тест. :wink:
IrinaMMM на мен след трансфера първо ми бяха дали 10 дни Фраксипарин и след него започнах аспирин протект до теста,така че както е казала blue_sky лекарите подхождат индивидуално.Късмет  :crossfingers:

« Отговор #865 -: Октомври 20, 2012, 10:03:17 am »
Ивче, сега влизам и какво да видя - не едно, не две, а цели три бебета са се хванали. Чудесата наистина се случват. Честити 2 тупкащи сърчица!  :heartbeat: :heartbeat:
Отново те очаква голямо изпитание  :( :crossfingers: Нищо не мога да кажа за редукцията, освен, че ми звучи ужасно и много ме е страх, но това е от незнание. Др.Стаменов никога няма да застраши както твоя така и живота на твоите бебета. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Моля те, бъди спокойна, овладей психиката си, не изпадай в паника. Желая ти успех и в понеделник ще те очаквам с хубави новини!

*
« Отговор #866 -: Октомври 20, 2012, 10:09:44 am »
 :( Здравейте,милички.
Много съм тъжна,ставам и какво да видя-кръвчица.След вчерашния силнен и болезнен ПМС днес имам кръвчица,знае ли някой възможно ли е на 9-ти ден след трансфер да ти дойде менструация? osi_1 Седя и се ослушвам и ако видя още кръв значи е цикъла ми и ще рухна от мъка.Не съм правила никакви тестове,чак в петък
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #867 -: Октомври 20, 2012, 10:16:20 am »
Алдита, по мое мнение това не е цикъл, според мен е рано. Повече си мисля, че е инплантационно кървене, което е нормално. Лягай в леглото, днес ще мързелуваш. Приемаш ли Но-шпа? Пий го и почивай.
« Отговор #868 -: Октомври 20, 2012, 10:25:36 am »
Алдита,дано да е имплантация, напълно възможно е, по-добре си почивай днес.И на мен ми се струва рано за цикъл.Стискам палци!
*
« Отговор #869 -: Октомври 20, 2012, 10:36:51 am »
afrodita279  Ох,мила,и на мен ми се струва рано за цикъл,но знам ли.Аз много се преуморявам,работата ми е адски напрегната,остават ми още 4 дни,освен това ходя на училище и там изпити,напрежение.Ти работиш ли?Ох,чакам още някой да ми напише,че е рано за цикъл и да се поуспокоя :(
*
« Отговор #870 -: Октомври 20, 2012, 10:41:43 am »
 papa2011  :) Сега виждам,че и ти си ми написала успокоителни думички.Благодаря!Дано е така!Дано не е цикъл!Аз  съм на работа от 16ч до 00ч.В тая чужбина няма почивка
*
« Отговор #871 -: Октомври 20, 2012, 10:44:32 am »
aldita аз ти предлагам да се успокоиш и днес да полежиш повече както е казала  papa2011 пий си Нош па-то и това е.Не си си ли взела болничен за да не ходиш на работа след като си толкова натоварена там или не можеш да отсъстваш?

« Отговор #872 -: Октомври 20, 2012, 10:50:47 am »
aldita, и според мен е рано за цикъл. Но не е рано за тест. Ако искаш пусни един кръвен, моят го направих на 9ти ден след трансфера (13ти ден от пункцията). Това ще е за твое успокоение. Кураж миличка!
IrinaMMM, на мен след трансфер ми предписаха само утрогестан вагинално и дуфастон.
Corazon_al_Sur, пожелавам ти неразположенията да доведат до едно/две бебета. Тогава ще забравиш, че са съществували :)

*
« Отговор #873 -: Октомври 20, 2012, 11:47:37 am »
linapoliДнес е събота и няма къде да пусна кръвен тест,а и нямам идея тук къде мога да го направя,ако съм си в бг няма проблем.Сдухах се тотално,продължавам да си кървя,всички симптоми са ми като при цикъл.Изпратих мъжа ми да ми купи уринен тест и незнам сега ли да го направя или утре сутрин ли? :(
*

iva17

• 915
« Отговор #874 -: Октомври 20, 2012, 11:50:03 am »
aldita, много по-вероято е това да е имплантационно кървене, то се случва именно на 9-11 ден. Стискам палци скоро да ни зарадваш с полжителен тест  :)

рара, и на мен ми е много мъчно и хич не ме се иска до правя редукция, но нямам избор. Лоша шега на съдбата, толкова борба и опити да стана майка, 6 пъти нито едно не се хвана, а сега и трите. И е рисковано и като процедура, тепърва колко страх и напрежение ме чакат.....Но ще се опитам да бъда силна и да не губя вяра.
*
« Отговор #875 -: Октомври 20, 2012, 11:56:19 am »
 iva17 Кураж,миличка  :bighug: Бог да е с теб! Пиши после как е минала процедурата
*
« Отговор #876 -: Октомври 20, 2012, 12:12:57 pm »
Момичета,направих си току що уринен тест,резултат  :bfn:
« Отговор #877 -: Октомври 20, 2012, 12:34:54 pm »
Алдита,рано е за уринен,според мен.силно ли тече или е само зацапване?може да е имплантация,може едно от тези,които са ти върнали да отпада,затова събота и беделя си лежи.ако имаш възможност за болничен или отпуска,си вземи.знам,че в чужбина е по-трудно.и направи кръвен в понеделник.може и на някой спешен тел да се обадиш в клиниката,където си правила процедурата.прегръдки!
« Отговор #878 -: Октомври 20, 2012, 12:38:10 pm »
aldita, много е рано за уринен тест миличка. Моят първи уринен го направих на 10ти ден от трансфера (14ти ден от пункцията) с първа сутрешна урина и едвам се виждаше втората чертичка. Знаеш, че в първата урина наситеността на хормона е много по-голяма. Вероятността да ти отчете положителен тест на 9тия ден наобед и почти нулева. Също така има значение на кой ден от развитието са ти върнати ембриончетата. При мен бяха на 4ти ден. Смятай от деня на пункцията. С уринен тест опитай най-добре след два-три дни сутринта :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

iva17

• 915
« Отговор #879 -: Октомври 20, 2012, 12:40:32 pm »
Алдита, и според мен е много рано за уринарен. Обади се в клиниката си най-добре, може при тях да направиш кръвен тест, не знам какви са правилата при вас. Но не губи надежда още!