Ива17, каква изненада цели 3 ембриончета
всичко ще е наред с редукцията, сигурна съм
дойде ми редът да се пооплача. 11-ти ден ми е от стимулацията май, гонала и мерионала са все така по 300, а цитротайда е 0,25. днес обаче получих жестоко гадене (на ръба на повръщането бях около час и нещо - два) и еднократно разстройство без някаква промяна в хранителния ми режим, то и нямам особен апетит откакто съм на инжекции. почти не съм подута, но ме бодат бъбреците от няколко дни, а днес освен гадене и разстройство и световъртеж имах, макар и лек. обадих се на доки, каза, че не е от хормоните, да пия много вода, да сложа и днес инжекциите, пък утре ще говорим с него. каза, че съм на финала. каза да се обадя на личната лекарка за преглед и напътствия, тя пък каза, че това е 100% от хормоните за стимулация. по едно време се чудех, ако днес сложа цялата доза хормони, как ще я карам до утре... много ме беше страх да не е хиперстимулация. после се пооправих, сложих инжекциите и сега се наливам с вода. обаче се чудя, ако трябва да слагам тия медикаменти още 3 дни да речем, дали няма пак да имам проблеми и дали няма да се увеличат
уф, дано тия фоликули утре на уз да са достатъчно пораснали за
май съм много нетърпелива нещо