0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #840 -: Октомври 18, 2012, 17:22:12 pm »
Благодаря ви момичета :thankyousign:,аз като видях резултата камък ми падана от сърцето :D,добре ми е повлиял Достинекса.

iva17 спокойно ,паркирай се на леглото и не мърдай,направи каквото е казал  Док,всичко ще е наред,стискаме палци утре за прегледа  :crossfingers:

« Отговор #841 -: Октомври 18, 2012, 17:44:21 pm »
Iva, сега си поеми дълбоко въздух и пробвай да се успокоиш. Кървенето не трябва да се неглижира, но и не непременно означава нещо страшно. Със сина ми, който си е съвсем ин виво заченат, кървях почти постоянно първите 3 месеца и веднъж в осми. Обаче ето го тука, жизнерадостно вреди на обзавеждането в момента. Чакам те утре с добри новини.

Аманда, като по учебник ти е пролактинът :)

Момичета, трогната съм, че сте ме мислили. Истината е, че нямах аз много надежди за себе си, защото просто си свалих много шансовете и първия, и втория опит. Заради ужаса от многоплодна бременност (нали съм със скъсена шийка), първия път настоях за 1 ембрион, втория се съгласих на два. Минимум 3 върнати ембриона дават около 30 % шанс на цикъл. Този път, да стигнем до трансфер, ще се навия и на 5  :) Сглупих и ме е яд.

Сега се възстановявам и се опитвам да си върна килограмите, че при мен стимулациите имат обратен ефект - след края свалям килограми главоломно, пък суперниското телесно тегло не е добър старт за процедура.
*
« Отговор #842 -: Октомври 18, 2012, 17:57:48 pm »
iva17, опитай се да си спокойна до колкото можеш. Все пак има по-малко от 24 часа до прегледа. С теб сме  :crossfingers: :crossfingers:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #843 -: Октомври 18, 2012, 18:10:44 pm »
Благодаря ви за успокоението  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #844 -: Октомври 18, 2012, 18:15:55 pm »
iva17, Сега е важно само спокойствието мила! Стискаме палци за прегледа утре и те чакаме с добри новини  :crossfingers:
Heaven_New, пожелавам ти бързо възстановяване и следващия опит върнете много ембриони пък после ако се наложи ще правите редукция. Ще те следя  osi_9

*
« Отговор #845 -: Октомври 19, 2012, 08:15:45 am »
Здравейте,днес ми е последният преглед и както вървят нещата в неделя ще бъде пункцията.Доки каза,че има достатъчно фоликули и нещата се развиват доста добре.Стискайте палци
*
« Отговор #846 -: Октомври 19, 2012, 09:20:48 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,вси4ко ще е наред,ще видиш
*
« Отговор #847 -: Октомври 19, 2012, 09:24:25 am »
И от мен имаш много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #848 -: Октомври 19, 2012, 10:14:47 am »
migra, от мен също  :crossfingers:
linapoli, много хубава лентичка имаш  :P

« Отговор #849 -: Октомври 19, 2012, 12:30:51 pm »
migra,всичко ще е както трябва :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #850 -: Октомври 19, 2012, 12:48:03 pm »
Iva, какво става?!? Как мина прегледът?
*
« Отговор #851 -: Октомври 19, 2012, 14:53:09 pm »
Здравейте :)
Отново съм аз с поредния въпрос.Седя си и се чудя защо при мен няма силно изразени симптоми за бременност,тук боцне,там приболне,но все в лека форма,не като при другите момичета силни болки в кръста или т.н и виждам,че пия Аspegic 100,пише против болки и температура,съдържа Acetysalicilsäure,но немога да си спомня това всеки ден ли трябва да го пия или само при болки.Доктора ми го даде заедно с вагиналните таблетки .Ако успея да се свържа с доктора днес да попитам -добре,но ако-не ,моля ви някой ако знае да ми отговори,трябва ли всеки ден да се пие или само при болка,да не ми навреди нещо на ембриончетата.
Целувкам ви :kiss:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #852 -: Октомври 19, 2012, 16:36:21 pm »
Момичета, сега се връщам от преглед и ново 20! Ембрионите са 3 :shock: Миналата седмица видяхме два плодни сака, като док каза, че в единият не вижда жълтъчно мехурче, а сега се оказа, че и трите си имат. Третият е по-малък, при другите два видяха и сърдечна дейност. И така - със сигурност ме чака редукция :( Казаха, че с моята еднорога матка е абсурд да ги износя. Никога не съм си и помисляла, че при 7-ми опит ще се хванат и трите, при положение, че резултата до момента винаги ми е бил кръгла 0 и никога до сега не е имало импплантация. Остава ми да се моля и да се надявам, сигурна съм, че д-р Стаменов ще бъде много внимателен, другото вече си е Божа работа  :pray: Моля ви, ако някоя от вас е минала през редукция да ми даде повече инфо. Днес ми правиха промивка, утре пак. Ще ми изпишат антибиотик и понеделник-вторник сигурно ще е редукцията, каза ми док, че с пълна упойка се прави. Сега иначе казаха, че съм в началото на 7 г.с.

aldita, за симптомите изобщо не се притеснявай. Аз нямам никакви, само гърдите ме болят понякога, а очевидно съм много бременна.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #853 -: Октомври 19, 2012, 16:50:04 pm »
iva17, радвам се че сте видяли сърчица! Наистина за теб е притеснителен факта, че са се имплантирали и трите. За редукцията най-добре попитай в темата на бременните, все някоя мама може да ти даде инфо. Ние тук сме по-неопитни. Преди време някоя от тях беше с редукция и мисла, ще вече е мама, всичко мина ок! Така, че спокойно, док си знае работата, в сигурни ръце си  :crossfingers:

« Отговор #854 -: Октомври 19, 2012, 16:53:42 pm »
Ох,Иве,то няма няма и гледай какво става.Вярвам,че д-р Стаменов и екипът ще бъдат много внималтени и всичко ще е наред. Стискам палци! Има сърдечна дейност :D Все пак това е прекрасно!
« Отговор #855 -: Октомври 19, 2012, 17:22:19 pm »
Ива,всичко ще е наред.Вярвай в докторите,те ще направят най-доброто за теб.Мисля,че Дидомира беше с редукция и сега вече се радва на бебчето си.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #856 -: Октомври 19, 2012, 18:53:35 pm »
linapoli, много хубава лентичка имаш  :P
Благодаря rum4e :)
iva17,   :bighug: не мога да ти дам информация, но мога да ти дам подкрепата си! С теб съм! Знам, че лекарите си знаят работата!
migra, успех и от мен мила!

И аз нямам много сиптоми, дори гърдите ме болят по-малко вече. Единственият ми по-изразен симптом е това, че умирам за сън целодневно.

« Отговор #857 -: Октомври 19, 2012, 19:56:07 pm »
Ива17, каква изненада цели 3 ембриончета :) всичко ще е наред с редукцията, сигурна съм :)

дойде ми редът да се пооплача. 11-ти ден ми е от стимулацията май, гонала и мерионала са все така по 300, а цитротайда е 0,25. днес обаче получих жестоко гадене (на ръба на повръщането бях около час и нещо - два) и еднократно разстройство без някаква промяна в хранителния ми режим, то и нямам особен апетит откакто съм на инжекции. почти не съм подута, но ме бодат бъбреците от няколко дни, а днес освен гадене и разстройство и световъртеж имах, макар и лек. обадих се на доки, каза, че не е от хормоните, да пия много вода, да сложа и днес инжекциите, пък утре ще говорим с него. каза, че съм на финала. каза да се обадя на личната лекарка за преглед и напътствия, тя пък каза, че това е 100% от хормоните за стимулация. по едно време се чудех, ако днес сложа цялата доза хормони, как ще я карам до утре... много ме беше страх да не е хиперстимулация. после се пооправих, сложих инжекциите и сега се наливам с вода. обаче се чудя, ако трябва да слагам тия медикаменти още 3 дни да речем, дали няма пак да имам проблеми и дали няма да се увеличат  :BangHead:
уф, дано тия фоликули утре на уз да са достатъчно пораснали за  :00001754:
май съм много нетърпелива нещо  :blob10:
*
« Отговор #858 -: Октомври 19, 2012, 23:25:57 pm »
Ива, пиши на Дидомира. При нея се бяха хванали 3 ембриончета, прави редукция, а сега си има една прекрасна дъщеричка.
Ти се опитай да си по-спокойна, доколкото ти е възможно.

*
« Отговор #859 -: Октомври 19, 2012, 23:38:24 pm »
алдита, това е аспирин протект. Трябва да го пиеш всеки ден до теста (според мен). Но тъй като не съм ти лекуващият лекар, най-добре се обади да питаш. Нямаш ли протокол с лекарствата, където е описано кое кога и по колко да се взима?

И не търси симптоми! Аз съм пример за безсимптомна бременна.