0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #720 -: Октомври 12, 2012, 14:27:36 pm »
Kik, а през колко дни ги пускаше? И защо не попита колко е последната стойност? Аз виждам, че нараства стойността все пак ... незнам, но на твое място не бих спряла хапчетата без да знам какво става...

Да, и все пак са видяли плоден сак ... И аз това се чудя. Но явно такава си им е практиката в клиниката, да пускат няколко кръвни теста и спрямо тях да се ориентират. Едва ли ще бъдат толкова категорични, ако има някакъв шанс, все пак знаят какви мъки изживяваме, за да сбъднем мечатата си за дете. В "Надежда" само един тест се пуска и после направо на преглед. Вторият тест си го правих за мое успокоение (не, че съм се успокоила...)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #721 -: Октомври 12, 2012, 15:06:37 pm »
Кик много гадно , ама много . Бързо се възстановявай и продължавай.
*
« Отговор #722 -: Октомври 12, 2012, 15:45:43 pm »
Kik, а през колко дни ги пускаше? И защо не попита колко е последната стойност? Аз виждам, че нараства стойността все пак ... незнам, но на твое място не бих спряла хапчетата без да знам какво става...

Подкрепям момичетата Кик,наистина да няма някаква грешка :ask:,защо не провериш отново преди да се примириш.

mgstra успех ,дано наистина да грешиш :crossfingers: :crossfingers:

iva17
успех утре на прегледа :bighug:

*
« Отговор #723 -: Октомври 12, 2012, 15:54:30 pm »
За съжаление не греша - резултата от теста ми е отрицателен, 0.52. Сърцето ми плаче, но духа не пада, спирам лекарствата, чакам цикъл и отново съм на бойното поле. Желанието ми да имам второ бебче е по-силно от разочарованието.
Съжалявам, че и аз наруших хубавото настроение в темата, но обещавам, че скоро ще се включа с добри новини :P

*
« Отговор #724 -: Октомври 12, 2012, 15:57:10 pm »
mgstra, съжалявам  :bighug:

« Отговор #725 -: Октомври 12, 2012, 16:02:34 pm »
kik_0486 пусни още един кръвен.Ни4щ не губиш.Интересно ми е как се видя някакъв плоден сак като тй не се вижда при ЧХГ под 1000.
Момичета прегръщам ви силно.Знам ,че боли но не трябва да спираме да се борим.

*
« Отговор #726 -: Октомври 12, 2012, 16:27:47 pm »
Имам си точка , имам си точка ....
Много съм щастлива. Днес бях на преглед и я видяхме малката точица. Даже си имаме първата снимка за детския албум.
Чакаме Ива утре да се отчете.

mgstra съжалявам мила , но както казваш желанието е по силно от разочарованието , затова и не се предаваме.
*
« Отговор #727 -: Октомври 12, 2012, 16:45:55 pm »
mgstra,съжалявам за резултата :balk_133:

sne_do честито точица, всичко да е наред и до края на термина :wink:

*
« Отговор #728 -: Октомври 12, 2012, 16:53:36 pm »
sne_do, честита точица и от мен! Успешна и лека бременност до края  preggo

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #729 -: Октомври 12, 2012, 17:11:34 pm »
mgstra,съжалявам :( Успех при следващия опит!

sne_do, честита точица и от мен!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #730 -: Октомври 12, 2012, 17:24:19 pm »
sne_do честита точица и от мен!
mgstraсърцето ти плаче,но душичката ти е толкова борбена,браво!
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #731 -: Октомври 12, 2012, 18:19:05 pm »
sne_do, честито сакче миличка. Пожелавам ти след около 8 месеца да се превърне в пухкаво бебе :)
mgstra, съжалявам много. Ти си много силна и вярвам, че ще постигнеш мечтаната втора рожба  :bighug:
iva17, успех утре миличка, чакаме да се похвалиш и ти с една хубава точица :)

« Отговор #732 -: Октомври 12, 2012, 19:35:39 pm »
Смесица от хубави и лоши новини.
sne_do, честита малка сладка точица. Следващият път да чуеш сърчице  :lol:
iva17, прегледа ще мине и утре ще те чакам с една огромна усмивка, след като и ти си видяла своята точица или точковци  :lol: :lol:. Късмет  yahoo_17

mgstra, съжалявам за неуспеха! Дано успееш бързо да се възстановиш - психически и физически.
kik_0486, много е тъжно това, което ти се случва. Не мога да разбера как и защо трябва да спираш лекарствата. И аз виждам нарастване на стойността на ЧХГ-то, което според мен означава, че има бременност. На прегледа не се вижда плоден сак, така ли? Да не би да е рано? Ох, не знам какво да кажа  osi_8.
*
« Отговор #733 -: Октомври 12, 2012, 19:59:16 pm »
Момичета,сега като препрочитам форума намирам,че единствено на мен ембриончетата бяха трансферирани още докато бяха 4 клетъчни,нито морула,нито бластацит,на 9.10-пункцията беше,на 11-трансфера.Дали намалява шансовете ми да успеят да се имплантират щом толкова малки ги слагат,имам снимка и на двете четири клетки имат само.Какво мислите вие? :ask:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #734 -: Октомври 12, 2012, 20:18:17 pm »
aldita, не се тормози сега за това. Практиката е такава, че ембрионите се връщат от 2 до 5 ден. Не си единствената. Моят док ми обясни, че това се решава от ембриолога и в зависимост от броя на ембрионите - колкото са по-малко на брой, по-рано се връщат. Смята се, че в естествената им среда шансът да оцелеят е по-голям. Така че споко  :wink:

« Отговор #735 -: Октомври 12, 2012, 20:22:46 pm »
aldita и аз съм с трансфер на 2 ден на 4 клетки на два ембриона.Има доста момичета с положителни тестове при трансфер на 2 ден ,както и отрицателни на 5 ден на стадий бластоцит.Не са ни по малки шансовете.Вярвай в нашето чудо.При мен половината време мина.Останаха има няма 5-7 дена.Още не съм решила дали на 12 или на 14 ден от трансфера да правя теста.Аз от вчера ми изчезнаха всички симптоми-и сънливостта,и болките в кръста и коремчето.Надявам се да има ще надежда.Вярвам в нашето чудо.
*
« Отговор #736 -: Октомври 12, 2012, 20:36:30 pm »
_gucci_ хей,хей,миличка,толкова раничко и вече трябва да се ослушваме за симптоми ли?Възможно ли е?
rum4e _gucci_ дано да сте правички,аз по принцип искам да бъда оптимистично настроена
« Отговор #737 -: Октомври 12, 2012, 20:47:19 pm »
aldita симптоми силно казано.Просто това което по принцип по различно чувствах вече го няма и него.Все едно не сме правили нищо.Това имах предвид.На мен днес ми е 7-8 ден от трансфера.
*
« Отговор #738 -: Октомври 12, 2012, 20:57:57 pm »
_gucci_ нямам представа за какво говориш,може би и аз ще почувствам нещо,може би по-натам,засега само болки в гърдите,в яйчниците и като пишкам и като се движа,болките не са някакви кой знае колко силни,но ги има,но всичките тези неща ги имам след пункцията и мисля,че са породени от пункцията.Нека се надяваме на чудо! :) yahoo_33
*
« Отговор #739 -: Октомври 12, 2012, 21:05:44 pm »
освен това на мен лекаря нищо не ми обясни за тест или преглед,просто каза на 26 октомври преди обяд да мина в кабинета му,нито час уговорихме,нищо и бързаше да излезе,той си е такъв лаконичен,немногословен и все бърза :(