0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #680 -: Октомври 10, 2012, 20:09:30 pm »
Благодаря Алдита,стискам и на теб osi_9 утр на трансфера всичко да мине по вода!
*
« Отговор #681 -: Октомври 10, 2012, 20:53:18 pm »
aldita, за утре  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #682 -: Октомври 10, 2012, 21:03:59 pm »
благодаря ти rum4e и IrinaMMM  :)
Утре ще докладвам
успех и на вас :)
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #683 -: Октомври 10, 2012, 21:25:36 pm »
aldita , успех и от мен :) Транфсерът е най-вълнуващата част от един опит. Пожелавам ти поне едно ембрионче да си остане при теб за следващите 9 месеца.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #684 -: Октомври 10, 2012, 21:27:19 pm »
Аз не качих от стимулацията въпреки опасенията ми,но и аз нямах никакъв апетит.
aldita силно стиснати палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ще мине бързо и лесно
*
« Отговор #685 -: Октомври 10, 2012, 21:32:55 pm »
aldita , и от мен  :crossfingers: :crossfingers:,чакаме те утре да се отчетеш.

« Отговор #686 -: Октомври 11, 2012, 07:32:10 am »
aldita, пожелавам ти най-лекия трансфер днес! Късмет!
*
« Отговор #687 -: Октомври 11, 2012, 11:08:25 am »
Утре съм на преглед и като ме хвана един страх  osi_13
Страх от това че докторът ще каже нищо не виждам :balk_144:
Не знам какво ми става.
Тия инвитро процедури ме депресират :|
*
« Отговор #688 -: Октомври 11, 2012, 11:48:10 am »
kik_0486  :goodluck:

*
« Отговор #689 -: Октомври 11, 2012, 16:24:10 pm »
Aldita, как се чувстваш? как мина трансфера? колко ембриончета си прибра?

*
« Отговор #690 -: Октомври 11, 2012, 16:52:18 pm »
 :D Здравейте,милички.
Безкрайно развълнувана съм,прибрах си 2 ембриончета и седя като шиленце и се ослушвам и чакам да прорита :lol:Майтапче.Наистина е прекрасен момент,но още колко много предстои.На 26 октомври съм на тест и се моля и двечките да се задържат,разбира се,че и едничко да е - е чудо.
На всички благодаря за загрижеността.Страхотна подкрепа сте ми и как мажлето е на работа от сутрин до вечер,родителите ми далеч в Чикаго вие сте ми единствената опора,колкото и пресилено да звучи.
kik_0486Успех утре! Само положителни мисли и смело напред!
На всички пожелавам късмет и бебета...иска ми се да сложа и аз такива изразителни иконки като вашите,но незнам откъде ги сваляте...
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #691 -: Октомври 11, 2012, 17:39:12 pm »
kik_0486,всичко ще е наред утре,така че споко :wink:

aldita хайде сега се наслаждавай на този етап и накрая ти пожелавам едно огромно ЧХГ

Heaven_New как си ? Направили теста? :crossfingers: :crossfingers:
papa2011 ,а ти как се чувстваш?

*
« Отговор #692 -: Октомври 11, 2012, 18:10:54 pm »
aldita, виждам че си в прекрасно настроение, само така до края! Има време до 26-ти, наслаждавяй се на тези дни и се глези колкото можеш  :wink:

*
« Отговор #693 -: Октомври 11, 2012, 18:26:24 pm »
Писах едно писъмце,но виждам,че неуспях да го публикувам.Исках да ви попитам,случвало ли ви се е да ви се наложи на първия ден от трансфера да носите тежка чанта.Е,на мен ми се случи и сега си лежа и се проклинам,чудя се кой дявол ме накара и дано нищо лошо не се случи,но просто няма кой друг да пазарува ,в къщи хладилника е празен,мъжа на работа до 22ч с колата и аз трябваше да напазарувам и да довлача чантата до втория етаж,доста тежка между другото.Сега остава само надежда :(
« Отговор #694 -: Октомври 11, 2012, 20:50:37 pm »
алдита,пази се,защото ако ти не го правиш- няма кой.По добре 2,пъти и 3 пъти се разходи до магазина другия път.Какво ли ти говоря,стига да стигна до този етап няма да сляза от прахосмукачката- луда работа.Утре е пункцията и вече подритвам из нас от нерви и шубе :x
« Отговор #695 -: Октомври 12, 2012, 07:34:01 am »

Как се чувствам ли? Ще ви кажа, но не искам да ви развалям настроението. :(
Умирам от страх.  Днес е 10 ден след ЕТ, загубих всякакви "бременни" симптоми, имам само главоболие вече трети ден. Коремът ми както беше подут - спадна, гърдите, както бяха едри и чувсвтителни - спаднаха, нямам никакви болки и предърпвания.
И така... много се страхувам, че отново ще видя отрицателния резултат. :balk_136:
Анализирах предишните си опити. Абсолютно еднакви по признаци, усещания и с отрицателен резултат на 14 ден след ЕТ.
« Отговор #696 -: Октомври 12, 2012, 09:14:40 am »
Ох, ,papa, дано да опровергаеш сама себе си след някой и друг ден. Кога мислиш да правиш теста? Знаеш, че всички стикаме палци за тебе!
*
« Отговор #697 -: Октомври 12, 2012, 09:28:59 am »
IrinaMMM, много :egg: ти пожелавам  :)

papa2011, знаеш че понякога няма никакви симптоми, не се притеснявай, изчакай си датата на теста! Има време за тревоги (не ти ги пожелавам разбира се). Сега е важно да си в добро настроение  :flower:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #698 -: Октомври 12, 2012, 09:41:47 am »
papa2011, опитай се да бъдеш позитивна и да не се вглеждаш само в симптомите. То и на мен ми се струва, че нямам симптоми и ми се е свило сърцето за прегледа утре. Но гледам да си се убеждавам сама, че всичко е наред. Не се предавай предварително, всички стискаме палци за теб.

IrinaMMM, успех на пункцията днес, ще чакаме новини следобед колко яйцеклетки си имаш :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #699 -: Октомври 12, 2012, 10:17:10 am »

Как се чувствам ли? Ще ви кажа, но не искам да ви развалям настроението. :(
Умирам от страх.  Днес е 10 ден след ЕТ, загубих всякакви "бременни" симптоми, имам само главоболие вече трети ден. Коремът ми както беше подут - спадна, гърдите, както бяха едри и чувсвтителни - спаднаха, нямам никакви болки и предърпвания.
И така... много се страхувам, че отново ще видя отрицателния резултат. :balk_136:
Анализирах предишните си опити. Абсолютно еднакви по признаци, усещания и с отрицателен резултат на 14 ден след ЕТ.
Ако знаеш колко добре те разбирам....никога не съм те виждала, но знам как се чувстваш в момента!Това е един много гаден момент от цялата процедура, около 10 ден!Но знае ли човек, понякога се случва когато най - малко го очакваш историята помни много такива моменти!Така, че Папа, опитай се да бъдеш позитивна, намери сили, аз следващият път съм решила по - рано да го направя този пуст тест около 10 ден, барем да видя дали нещо се случва изобщо!!!
Ама ти си изчакай когато си решила дано този път да се изненадаш много, много приятно с едно голямо ЧХГ! :DУспех и късмет! :bfp: :crossfingers: