0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #620 -: Октомври 08, 2012, 13:53:50 pm »
При положителен следва голямо треперене, при отрицателен - скапване.
:good_post:

« Отговор #621 -: Октомври 08, 2012, 14:07:26 pm »
Heaven_New, и аз съм с Хашимото (имам една неуспешна бременност, завършила с мисед в 6та седмица) и затова знам, че с това заболяване е много важно ранното установяване на бремнност, за да се регулира дозата на лекарството и да не се стигне отново до неуспешен край. Още в същия ден, в който видях положителен ЧХГ тест д-р Начев ми вдигна дозата и тъй като бях на преглед при него вечерта ме накара веднага да изпия новата доза, т.е. да доизпия разликата от сутришната доза. Това беше на 9тия ден от трансфера (13ти ден от пункцията). Надявам се да си ме разбрала.
liudmila76, съжалявам миличка  :bighug: Пожелавам ти много бързо възстановяване и следващия опит да е последния за теб!

Благодаря момичета, успокоихте ме :)

« Отговор #622 -: Октомври 08, 2012, 14:27:19 pm »
Linapoli  :bighug:, разбрах те. Утре - тест  :D
Ти на каква доза беше допреди положителния тест? Как се увеличи после?

Опасна си! С две думи ме подкара към клиниката  :lol:
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 14:36:34 pm от Heaven_New »
*
« Отговор #623 -: Октомври 08, 2012, 14:37:29 pm »
Еййй какви новини само  Мира страхотен резултат.Пожелавам ти да е едничко и всичко да е наред до края! :bighug:
linapoli на теб честито сакче и не се притеснявай щом доки е казала значи всичко си е наред.
liudmila76 съжалявам  :balk_133:. Трудно е но трябва да се борим това е :?

Heaven_New ,papa2011 вие сте момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #624 -: Октомври 08, 2012, 14:41:11 pm »
Здравейте и от мен кофти но теста ми е отрицателен 11.75 ul/ml ,беше самофинансиран,а сега ще чакам фонда-няма как :(когато -тогава,Людмила съжалявам знам как се чустваш.Успех на всички ще продължавам да ви чета
*
« Отговор #625 -: Октомври 08, 2012, 14:53:40 pm »
liudmila76, todorovaaa - много, много съжалявам. Така ги мразя тези моменти! Знам какво ви е,но за съжаление никой не може да отнеме част от болката. Ще трябва малко време! Поплачете, потъгувайте и след това станете отново!
Най-важното е да не се отказвате, да не се отчайвате. Никакво предаване - ще стане - ще видите! Ще се намери начина, ще дойде подходящия момент, ще влезнат в живота ви необходимите хора!
На мен това ми е 5-ти трансфер. Не че съм хванала Господ за шлифера - не се чувствам така, дори ми е много притеснено - но толкова напред не съм стигала.
Така че - Горе главата само!

„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #626 -: Октомври 08, 2012, 14:54:16 pm »
Heaven_New, аз пия Л-тироксин. Преди положителния тест бях на 50 микрограма, сега ми го вдигнаха на 75 микрограма. Дозата се изчислява по схема и зависи от килограмите. И забравих да кажа - задължително се прави изследване на ТСХ и ФТ4 на всеки 30 дни по време на бременността, за да се види дали няма нужда от промяна на дозата. Успех с теста утре  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Радвам се, ако съм била полезна, с две или с три думи - няма значение :) важното е да имаме успешна бременност, завършила с пухкав финал  :babyflips:
papa2011, Успех и на теб миличка. Стискам силно палци да ни зардаваш   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
afrodita279, какво става с теб? Мисля, че беше отбелязала в календара ти, че прегледа е по обяд...  :ask: чакаме те с хубави новини :)
todorovaaa, съжалявам мила, прегръщам те силно :bighug:

*
« Отговор #627 -: Октомври 08, 2012, 14:56:12 pm »
liudmila76, todorovaaa - много, много съжалявам. Така ги мразя тези моменти! Знам какво ви е,но за съжаление никой не може да отнеме част от болката. Ще трябва малко време! Поплачете, потъгувайте и след това станете отново!
Най-важното е да не се отказвате, да не се отчайвате. Никакво предаване - ще стане - ще видите! Ще се намери начина, ще дойде подходящия момент, ще влезнат в живота ви необходимите хора!
На мен това ми е 5-ти трансфер. Не че съм хванала Господ за шлифера - не се чувствам така, дори ми е много притеснено - но толкова напред не съм стигала.
Така че - Горе главата само!
Прегръщам ви силно! Знам, че ще стане!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #628 -: Октомври 08, 2012, 15:04:07 pm »
linapoli, Heaven_New, аз съм с хипофункция на щитовидната жлеза. И аз веднага след теста отидох при д-р Начев. До сега редувах 125 и 150 мг еутирокс, а сега съм на 175 мг и 200 мг  8O На такива дози никога не съм била, док каза, ако получа пулс над 100 в покой да му звънна, но за сега съм добре.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #629 -: Октомври 08, 2012, 15:07:55 pm »
iva17, и мен ме предупреди за пулса, но това е заради смяната на дозата докато свикне организма. Аз при смяна на дозата от 25 на 50 микрограма преди година получих такова сърцебиене, но след два-три дни всичко се нормализира. Сега не съм получавала.

*
« Отговор #630 -: Октомври 08, 2012, 15:25:48 pm »
Мира, sne_do, честито!
Много се радвам да прочета тези прекрасни новини. Щастлива съм, че една по една дългогодишните потребителки на форума успяват  :D

Честито и на другите момичета  :)
Желая на всички лека, прекрасна и безпроблемна бременност!

п.п.притеснения винаги ще има, въпросът е да не им се поддавате прекалено.
*
« Отговор #631 -: Октомври 08, 2012, 15:31:46 pm »
Мира, страхотна новина! Много се радвам за теб :P
Честито и на другите щастливки в темата - спокойни и усмихнати месеци до термин!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

iva17

• 915
« Отговор #632 -: Октомври 08, 2012, 15:49:26 pm »
todorovaaa, много съжалявам :( Успех при следващия опит и най-важното е да не се отказваш  :bighug:
« Отговор #633 -: Октомври 08, 2012, 15:53:30 pm »
благодаря момичета за подкрепата трудно ми е днес все се надявах чудото да се случи,но така е било писано да стане.Ще си поплача днес :balk_145:,но утре с нови сили подавам документите за втори опит.Успех и много прегръдки на всички момичета. :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #634 -: Октомври 08, 2012, 16:05:18 pm »
Съжалявам todorovaaa  :(  Дано скоро се съвземеш. Бъди силна!  :bighug:

« Отговор #635 -: Октомври 08, 2012, 16:44:47 pm »
mira_m66 толква много се радвам за вас.Дано всичко е наред.Прегръдки.
Момичета горе главата и силни прегръдки.
*
« Отговор #636 -: Октомври 08, 2012, 17:42:03 pm »
mira_m66, честит дългоочакван положителен тест!
Стискам палци за успешна и лека бременност!
 :hug2:
« Отговор #637 -: Октомври 08, 2012, 18:01:45 pm »
Ето ме и мен:)
Линаполи ме следи по календара ;) За съжаление в клиниката ми часовете за нищо ги нямат и днес имаше голямо закъснение- влезнах към 3:30, бях последна и лекарят много бързаше,явно закъсняваше за операция, та малко ме претупа...но!Каза,че всичко е ок,имаме си 2 сакчета :D Той първо ме излъга,че са 3 и ме ошашка напълно!Следв.седмица пак съм на преглед. И аз съм леко разочарована,че не се вижда в тях,но явно е рано.
Мисля,че в нашето състояние винаги ще се притесняваме. Като мине едно,ще е друго, после трето. Все да сме в стрес.Не можах да го питам за нито един от въпросите,които си бях написала на списък :lol:.Настинката и днес е с пълна пара,но като че съм една идея по-добре, почивам вкъщи и се надявам утре да съм о.к.Най-ме тревожи,че много кихам и се напъвам съответно,но се старая да намалям децибелите. osi_16
liudmila76, todorovaaa, много съжалявам момичета, силно стискам палци следващият път да е вашия!Прегръщам ви!
*

iva17

• 915
« Отговор #638 -: Октомври 08, 2012, 18:20:15 pm »
afrodita279, честити две сакчета :) Явно просто не се вижда нищо в тях толкова рано, щом и при двете ви с linapoli е така. Явно за сега няма място за притеснения :)
*
« Отговор #639 -: Октомври 08, 2012, 18:32:48 pm »
afrodita279 честити две сакчета :bighug:,много да се пазиш.

todorovaaa кураж :bighug:,поплачи си сега и после с нови сили.