0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #600 -: Октомври 07, 2012, 21:50:58 pm »
papa2011, и аз съм го правила няколко пъти даже, не е проблем. Неупогена, който си бия е 5 деления в една готова спринцовка (в смисъл илгата си е фабрично сложена като при фарксипарина, не се сменя) и си го бия през 3 дни с една и съща игла. Би имало риск, само ако с друг човек ползвате една игла. А това с кървенето няма нищо общо с това, че си се боцнала втори път. На мен ми се получава понякога също, според мен просто улучвам някакъв малък кръвоносен съд. Така че не се притеснявай, случва се на всеки. Да знаеш, че те мисля и силно ти стискам плаци за положителен резултат  :bighug:
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 21:54:33 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #601 -: Октомври 08, 2012, 07:33:14 am »
Добро утро!Днес на всички чакащи тестове и прегледи мноооого късмет,само добри новини дано да има!
« Отговор #602 -: Октомври 08, 2012, 10:22:50 am »
И от мен много стиснати палци и сърдечни пожелания всички да дочакат мечтания резултат!

Аз вчера имах стресово преживяване - малко, еднократно кафяво зацапване. Реших, че това е, game over, обаче си остана само това и няма нищо повече от тогава. От днес (10-ти ден) докторът ми дава зелена светлина за тест, обаче ще се въздържа от прибързани действия. Ще пусна между сряда и петък - колкото успея да устискам.

Хубав и спокоен (доколкото е възможно  :wink:) ден на всички. 
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #603 -: Октомври 08, 2012, 10:30:32 am »
И от мен много стиснати палци и сърдечни пожелания всички да дочакат мечтания резултат!

Аз вчера имах стресово преживяване - малко, еднократно кафяво зацапване. Реших, че това е, game over, обаче си остана само това и няма нищо повече от тогава. От днес (10-ти ден) докторът ми дава зелена светлина за тест, обаче ще се въздържа от прибързани действия. Ще пусна между сряда и петък - колкото успея да устискам.

Хубав и спокоен (доколкото е възможно  :wink:) ден на всички. 
Това май е доста добър знак, че си бременна вече! :DКъсмет!
« Отговор #604 -: Октомври 08, 2012, 10:34:32 am »
Хаха,Папа, имах подобно изживяване,когато си сложих първата инжекция- аз от шаш пък се боцнах и изведнъж я изпуснах, не знаех какво да правя,изчаках малко и се боцнах пак на друго място,ошашавих се,защото се случи,че бях на село, и точно в този момент нямаха и вода, и нали си представяш в какви хигиенни условия съм била. Благодарение на това се сдобих с огромна синка,която ме съпровождаше почти седмица след трансфера даже:) да ми напомня ;)
Heaven_New, дано наистина е добър знак това...стискай до 12 ден и тогава си пусни тестче.
*

iva17

• 915
« Отговор #605 -: Октомври 08, 2012, 10:43:06 am »
Heaven_New , и аз днес имах малко тъмно кафяво зацапване, но наистина една точка. Знам, че се случва, но си се притесних. За сега нямам повече, дано и така си остане. Ще остана да си лежа днес у нас за всеки случай.
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 10:52:53 am от iva17 »
*
« Отговор #606 -: Октомври 08, 2012, 10:47:09 am »
Здравейте момичета! Как сте днес? Хайде за някои днес е деня на голямата истина ,а други са на първи преглед :balk_48:. Много стиснати палчета за всички от мен :crossfingers: и да ни донесете хубави новини :cuddle:.

« Отговор #607 -: Октомври 08, 2012, 11:04:55 am »
Аз все още съм болна,много ми е притеснено, и хич не ми се ходи в клиниката да пръскам бацили.Взела съм един шал и ще си го забрадя пред устата :(
iva17, почивай, но ако има пак,се обади на спешния,за всеки случай и за твое успокоение.
*
« Отговор #608 -: Октомври 08, 2012, 11:55:30 am »
Heaven_New - голямо търпение имаш ей. Тези зацапвания на 8-9-10 ден говорят само за положителни резултати, да знаеш!!!
afrodita279 - не тръгна ли да се подобрявя положението. Много неприятно.Дано бързо се справиш с бацилите - пий повече течности, чай, лимони, ако имаш сили - излез на слънце да събереш витамин D.
Да се похваля и тук - готов е резултата - 545.93 на 12-ти ден!
Не искам въобще да описвам в какво състояние съм - въртележка и половина!
Иначе и при мен боцкането с клексан е пълна пародия на медицинска манипулация.  :D
Едно че ме боли и докато се боцкам - викам направо. Често се случва да тръгна да бия на едно място, заболи ме, извадя иглата и пробвам на друго. Ама какво да се прави, като някой ми е пробутал тези гени с тромбофилията. Един път кърви, друг път нито капка. Така че  papa2011 - спокойно. Още съм жива и проблеми няма! :D
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #609 -: Октомври 08, 2012, 11:57:17 am »
Ехаааа,Мира:))) Браво, биеш и моето ЧХГ...да няма тризнаци накрая... :D как си го написала така помежду другото,ако човек не внимава, може и да изпусне новината!
*
« Отговор #610 -: Октомври 08, 2012, 12:07:15 pm »
Ама четеш много внимателно Афродитка. Дано това значи, че си по-добре - искрено ти го пожелавам. Ошашавила съм се тука и хич и не ща да мисля за тризнаци, че това значи редукция. Ще си покаже след 10 дни. Даже и час си записах и сега се укротих малко, че си знам резултата от 3 часа и са големи емоции тука. За мъжът ми да не говорим. Говоря му аз, че се притеснявам да не са 3. Даже и от 2 се притеснявам, че имам 2 операции от миоми на матката. А той само повтаря "дечицата ми, дечицата ми, няма да ми ги пипаш - колкото Господ дал, толкова". Ох..... Това беше за развеселяване на обстановката. Тези наши мъже са много смешни понякога - кво разбират, кво не разбират - с нас са и това е!!!

*

iva17

• 915
« Отговор #611 -: Октомври 08, 2012, 12:14:04 pm »
mira_m66, и тук да те поздравя за страхотния резултат :) Бях сигурна просто :) Сега papa2011 е наред. Както някой беше написал в темата на клиниката, че сега трябва да ме последвате и двете, за да не скучая :)

А за редукцията и аз съм се притеснила с резултат от 767 на 12 ден, но все си мисля, че е едно ебмрионче и просто си се е закрепило добре. С такива мисли се успокоявам. А моят мъж само ми се смее, че не мога да живея без да се притеснявам и всеки ден си намирам нова причина :) И че всичко щяло да бъде наред :)
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 12:35:52 pm от iva17 »
« Отговор #612 -: Октомври 08, 2012, 12:27:39 pm »
Мира, много се радвам за положителния резултат! Леки 9 месеца и всичко да е наред до края!
Аз също бях така с Фраксипарина - боцна на някое място, ако не стане и много боли вадя иглата и продължавам, докато стане.

iva17, честито и на теб, и също леки 9 месеца!  :D А относно ЧХГ-то, моето на 11 ден беше 792, но ембриончетата бяха на фаза бластоцист на трансфера, така че и това има значение. А за притеснението няма какъв съвет да дам, защото аз постоянно се притеснявам дали всичко ще е наред до края. Побърках всички около мен  :?.

« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 12:31:42 pm от Врабчо »
« Отговор #613 -: Октомври 08, 2012, 12:33:52 pm »
еееееххххх тези мъже  :lol: все едно слушам моя... Същите ги говори :) Много се забавлявам с него.
mira_m66, ЧЕстито!!! Много хубаво ЧХГ! Пожелавам ти леки 9 месеца и пухкав финал!
iva17, Heaven_New, почивайте сега за да не стане беля. Пожелавам ви да не се повтаря!
Кой е на тест днес, толкова е активна темата, че аз вече взех да се обърквам  :ask:
И сега да докладвам какво стана на прегледа - имаме си плодно сакче 8,7мм - 5та г.с. и два дни. Не се вижда все още нищо вътре - да си призная, че това леко ме притесни, въпреки, че докторката каза, че всичко е нормално за седмицата, в която съм. Иска ме пак на преглед след 2 седмици за сърдечна дейност.
afrodita279, хайде - твой ред е миличка!!! Много стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #614 -: Октомври 08, 2012, 12:38:26 pm »
О,сигурна съм че ме очаква сериозна гама притеснения. В това ме бива и мен - грешка нямам!
Но то след толкова зор, толкова опити, толкова усилия и притеснения за какво ли не, остана за бебетата да не се притесняваме! Абсурд просто!
Но вече доста примери ми дадохте, че може висок резултат и с едно ембрионче и започвам малко да се успокоявам.
Иначе сега стискаме палци за papa2011. Сигурна съм, че и нейния резултат ще е на ниво!
За Heaven_New също съм сигурна - но тя има велико търпение!  :D за разлика от мен. Ако работеше лабораторията в събота - тогава да го бях направила теста!!
linapoli - не разбирам още от такива параметри, ама щом доктора е казал - значи е така. Струва ми се, че добре растете. И след 2 седмици ще се похвалите и с пулс и половината работа ще е свършена!!! :wink:
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 12:40:45 pm от mira_m66 »

« Отговор #615 -: Октомври 08, 2012, 12:41:49 pm »
здравейте момичета моят първи опит завърши с отрицателен втори тест сега ще си поплача и ще се подготвям за втори опит.Продължавам да ви чета.Успех и стиснати палци от мен
*

iva17

• 915
« Отговор #616 -: Октомври 08, 2012, 12:45:32 pm »
linapoli, честито сакче  :) Не се притеснявай, щом лекарката е казала, че всичко е наред, значи е така.

Liudmila76, много съжалявам :( Пожелавам ти следващия ти опит да е твоят!
*
« Отговор #617 -: Октомври 08, 2012, 13:00:14 pm »
linapoli, за сега всичко е наред, както док е казала! Сега ще чакаме след 2 седмици пак да ни зарадваш  osi_9

mira_m66, чудесен резултат от теста!  :)

liudmila76, не се отчайвай, давай нататък, все някога трябва да стане! Следващият път ще бъде твоят! :bighug:

*
« Отговор #618 -: Октомври 08, 2012, 13:13:18 pm »
Леле Мире страхотно! Честито . честито , честито!
« Отговор #619 -: Октомври 08, 2012, 13:28:20 pm »
Мира, ти изкърти тавана с тези ЧХГ стойности!!!  :lol:
Страшно, страшно се радвам за теб и наистина от сърце ти пожелавам да не е триплодна бременността. Само спокойно, има оправия и на това, а рискът от триплодна при 3 върнати ембриона е само 10 %.

Людмила, не унивай. Знам какво ти е. Но не случайно се казва, че първият опит е опознавателен. Моят първи опит също беше отрицателен, настоях тогава да върнем само 1 ембрион, глупост беше, но... Следващият път ще бъде твоят. В първа процедура винаги се влиза с подготвеност за втора серия - това ми казаха опитни АРТ-охолици.

О, търпелив човек съм аз. Положителният тест е най-малката беля, 4 пъти съм го виждала и само веднъж се стигна до успешния край, другите 3 бременности ги загубих в периода 5-6та седмица, още не знаех, че имам Хашимото и не се лекувах  :( Така, че не бързам да виждам нито положителен, нито отрицателен резултат. При положителен следва голямо треперене, при отрицателен - скапване.