0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #580 -: Октомври 06, 2012, 18:45:09 pm »
sne_do, страхотна новина :) Лека и успешна бременност ти пожелавам :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #581 -: Октомври 06, 2012, 19:02:13 pm »
sne_do, честита бременност  :lol:! Чудесата наистина се сбъдват  :lol:! Колко хубава новина. Бъди щастлива и дано този тест се превърне в реалност  :bhcontract: :sbabygirl: :babyboy:

papa2011 благодаря ти! Ти как се чувстваш,кога е датата?
Благодаря, чувствам се добре като изключим леките болки, които получих днес в яйчниците. Днес е 4 ден след ЕТ. До теста имам още цели 8-10 дена.  8O Много трябва да почакате  :lol:
« Последна редакция: Октомври 06, 2012, 19:25:17 pm от papa2011 »
*
« Отговор #582 -: Октомври 06, 2012, 19:35:49 pm »
sne_do - толкова ме зарадва! Боже, много съм щастлива от тази новина. Честито и дано всички е наред до края.
Особено след нашите ужасни патила го заслужаваме. Тези операции са ми такава травма!
Днес ми е такъв смотан ден - но ще си легна много щастлива!!!
papa2011 - доста чакане имаш, но ще мине бързо. Болките в яйчниците са нормали - аз още ги имам. Пази се, мързелувай, прави само приятни неща....
todorovaaa - ще стискам палци за категоричен положителен тест.
afrodita279 - съболезнования. Но наистина - сега най-важна си ти и мъничката душичка в теб - така че добрите емоции са от жизнено важно значение. Правилно си постъпила и въобще не се терзай!
Чакаме още хубави и вълнуващи новини от прегледите - сакчета, сърчица....
Хайде - късмет на всички и приятна вечер от мен!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #583 -: Октомври 06, 2012, 20:39:18 pm »
she_do честито и от мен :) лека бременност :)

момичета, май ме осени чувство за предстартова треска :) е, логично е, чакаме мц, за да се видим с доки и да разберем можем ли да правим иксито още месец. по мои изчисления, трябва да ми дойде в началото на седмицата :) така че, да, време е за предстартова треска :)
« Отговор #584 -: Октомври 06, 2012, 21:23:10 pm »
Аз пък да ви се оплача, освен всичко, изведнъж се разболях-събудих се с течащ нос, после ми стана зле (което не разбрах дали е от хремата или  както напоследък все ми е зле), и сега си мерих темпеартурата и е 37,1. Което май е ок, и май няма да пия парацетамол,но не знам какво да правя. Ако и утре е така,може би тр.да питам лекар,но хич не ми се иска да пия нищо. Как може,не бях боледувала от цяла година и точно сега! :?
*
« Отговор #585 -: Октомври 06, 2012, 21:30:14 pm »
Благодаря ви момичета , трогнахте ме.
Афродита и аз бях така преди два-три дни, голяма хрема и главоболие. Аз започна ли процедура ,винаги се разболявам. Не се притеснявай просто ни отслабва имунната система. Пих много чай с мед и лимон , доктора ми разреши колдрекс.
*
« Отговор #586 -: Октомври 07, 2012, 08:03:50 am »
sne_do   и от мен честито,леки 9 месеца и сладко бебче на финала. :babyflips:

papa2011 ще чакаме защото ще си заслужава :lol:,за нас може да минат бързо но за теб си е бая време,занимавай се с приятни неща,бъди спокойна този път ще е твоят положителен опит.

afrodita279 пази се, днес как си? Пийвай чайче :coffee: и се консултирай с док какво да взимаш за да минава по-бързичко.

« Отговор #587 -: Октомври 07, 2012, 09:09:42 am »
afrodita279, с теб вървим заедно във всичко... и аз съм настинала. От вчера ми тече носа и ме боли гърло. Не съм мерила температура, мисля, че нямам. Днес май съм по-добре. Пия само чай с мед и лимон, но знам, че може да се пие парацетамол при бременност.
papa2011, сега минава времето едвам, но после ще си кажеш колко бързо е минало... Намирай си работа и няма да го усетиш :)

*
« Отговор #588 -: Октомври 07, 2012, 09:29:37 am »
sne_do
Честито  preggo лека и безпроблемна до края ylinfant
« Отговор #589 -: Октомври 07, 2012, 11:58:14 am »
Честито на +-четата :)
sne_do, благодаря, препоръчаха ми коризалия в аптеката, а аз за всеки случай се обадих на лекаря да питам,че да не се обърка нещо.
Линаполи, ниастина вървим заеdnо, забелязвам,че малко след като ти кажеш,че нещо е станало, после и при мен се случва :D Но мен хремата много ме мъчи,едва дишам...май утре няма да отида на работа.И ще ми е безкрайно неудобно да се пльосна в това състояние на преглед  :(
*
« Отговор #590 -: Октомври 07, 2012, 15:15:11 pm »
 :crossfingers: за всички, които утре са на първи преглед  :) и за тези, които ще се тестват  :crossfingers:

« Отговор #591 -: Октомври 07, 2012, 16:15:39 pm »
 :bighug:
Теста трябва да ми е на 09.10,трансфер на 3-ти ден .Днес се пробвах с един п.....в  и стана ревлив.Ту имам симптоми ,ту нямам.Коремчето ми поспадна,гърдите :D идват и си отиват :lol: и аз много се обърквам.Но..
Ще си чакам кръвния и дано всичко е наред !!!
Успех на всички !!!
*
« Отговор #592 -: Октомври 07, 2012, 16:38:14 pm »
:bighug:
Теста трябва да ми е на 09.10,трансфер на 3-ти ден .Днес се пробвах с един п.....в  и стана ревлив.Ту имам симптоми ,ту нямам.Коремчето ми поспадна,гърдите :D идват и си отиват :lol: и аз много се обърквам.Но..
Ще си чакам кръвния и дано всичко е наред !!!
Успех на всички !!!
Не вярвай на тези тестове  osi_8
Най добре ще покаже кръвния.
Успех и стиснати палчета от мен :balk_48:
*
« Отговор #593 -: Октомври 07, 2012, 17:19:48 pm »
Днес се пробвах с един п.....в  и стана ревлив.
Момиче защо се самоизмъчваш с тези пикливи тестове :balk_132:.Чакай си спокойно кръвния,а и до колкото знам върнати на 3-ти ден да правиш уринен на 9-ти ден след ЕТ си е чисто така.Успех! :balk_602:

« Отговор #594 -: Октомври 07, 2012, 17:33:51 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #595 -: Октомври 07, 2012, 20:45:23 pm »
Момичета, много ме радвате! Следя ви внимателно, не съм виждала досега тема с такава успеваемост, отличнички направо  :D.

Аз съм в голямо чудене за теста. Докторът ми каза "Тест най-рано на десети ден". Аз хич не си падам по най-раното, защото рискът да се получи невярна информация е много голям. Десети ден ми е утре, броя го от деня след трансфера. Ще пропусна. Мислех да го направя във вторник, на единайсети ден, но се чудя дали и тогава няма да е рано. Как мислите?
« Отговор #596 -: Октомври 07, 2012, 20:51:10 pm »
Пускай, ние ще стискаме палци и ще се молим  yahoo_33. Практиката показва, че на повечето момичета теста отчита още на 10 ден след ЕТ, стойностите са ниски, но все пак са положителни  :lol:. Желая ти късмет!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #597 -: Октомври 07, 2012, 20:59:00 pm »
Heaven_New, аз съм чела, че при трансфер на ембриони на 5-и ден тест се пуска най-рано на 10-ти ден, а при на трансфер на 3-ти ден - най-рано на 12-ти ден тест. Но както казва papa2011 на повечето момичета им отчита и на 10-ти ден, макар и с по-ниски стойности.

А аз днес пък имам чуството, че няма никакви симптоми и само се шашкам дали всичко е наред. Ще откача до тоя преглед в събота.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #598 -: Октомври 07, 2012, 21:19:04 pm »
Ако има някой най-ошашкан, това несъмнено ще съм аз.  8O Преди малко понечих да си бия инжекцията /Фраксипарин/, от 2 дни се правя на мед.сестра и сама си ги слагам. Да, обаче този път какво направих: намазах мястото обилно със спирт за да дезинфекцирам, хванах с двата пръста там където възнамерявам да боцкам, засилвам се и незнайно защо докоснах иглата до корема, боцнах се, но инстинктивно ръката ми се отдръпна и със засилка се боцнах втори път на друго място. Сложих лекарството, но като извадих иглата започна да кърви, видях, че имам дупнато на 2 места  8O. Сега се уплаших да не би като съм боцнала на едно място да съм замърсила иглата и със второто боцкане да си докарам някоя инфекция  :?. Ей за такива работа съм се затръшкала и съм един шаш  osi_14
Ще се ефектива ли? Някой знае ли?
« Отговор #599 -: Октомври 07, 2012, 21:28:49 pm »
Papa и аз направих същара работа,боцнах се и инстинктивно извадих иглата и после на друго място-пак в корема това беше преди 20-25 дена и нищо ми няма ,правила съм до и в крака - и пак нищо :D