0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #500 -: Октомври 02, 2012, 17:26:21 pm »
Писах, че е много вероятно да започнем инвитро, е, започнахме!В момента съм на противозачатъчни, и направих изследвания на хормони и изследвания за хив, сифилис и хепатитите...Оказа се, че резулатата ми е положителен за хепатит С, и веднага повторих изследването в РИОКОЗ варна. Там излезе отрицателен... Но тва спокойствие дето ми го препоръчаха не знам откъде да дойде, скъсиха ми живота с някоя друга година от тая глупава лаборатория, която се оказа че прави експресни тестове за хепатит, които много приличат на тестовете за ову и бременност, те нямали такава специална машина! Оказа се също, че грешките им при хепатитите били чести! Е, по каква причина им се позволява да пправят тези изследвания и да се имат за достоверни...сега всячески се опитвам да се успокоя...Успех на всички, момичета

Коя е тази лаборатория понеже нас ни изкараха от Статус лаб с положително-съмнителна проба за васерман

Божеее, тези са за убиване...изроди....разправяй се, не оставяй така да им се размине........Успешна процедура ти пожелавам!
« Отговор #501 -: Октомври 02, 2012, 17:43:04 pm »
daria_66, думите не стигат....много много съжалявам за твоя резултат,кураж за напред
*
« Отговор #502 -: Октомври 02, 2012, 18:03:53 pm »
Резултат от теста  :bfp:
За сега се радвам тихичко петък ще видим дали се удвоява правилно.
Успех на всички osi_9
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #503 -: Октомври 02, 2012, 18:15:51 pm »
kik_0486, честито  :D Стискам палци за лека и безпроблемна бременност. Аз утре също ще пусна втори тест, за мое успокоение. Иначе от клиниката не са ми казали да го повтарям.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #504 -: Октомври 02, 2012, 18:24:54 pm »
kik_0486,тихичко честито :bighug:.Радвам се за теб.

daria_66,съжалявам че си се разочаровала.Всички ние знаем как се чувстваш,така че думите са излишни.Изживей си мъката както е казала Ивето и после с нови сили за новия опит,който ти пожелавам вече да е положителен :bighug:

« Отговор #505 -: Октомври 02, 2012, 21:08:34 pm »
kik_0486, честито и от мен :) честито и на другите момичета с положителни тестове от предните страници на темата  :D :) днес на мъжа ми му взеха стандартните изследвания и спермограма плюс днк фрагментация  8O (сигурно защото имаме и мъжки фактор). ако там има някой по-сериозен проблем, като сложа и моя намалял яйчников резерв, не знам дали изобщо доки ще се навие за иксито  :( но надеждата в мен не гасне  :)
*
« Отговор #506 -: Октомври 03, 2012, 10:16:04 am »
daria_66, съжалявам миличка, тежко е, но бъди силна  :bighug:
kik_0486, радвам се като виждам положителните резултати!  :cheerleader:

Corazon_al_Sur, довери се на доки, той все ще измисли нещо! Мисли позитивно!

Аз да ви кажа приключих с всички изследвания. Сега съм на Оргаметрил, но все още не зная сега ли ще започна или при следващия цикъл. Има някои спъващи фактори при мен. Но се надявам да е за добро. Сега или след месец, важно е накрая да има  :babyflips:   

« Отговор #507 -: Октомври 03, 2012, 10:26:55 am »
mgstra, papa2011,как се чувстваете след трансфера? Ще стискаме палци да се похвалите с много високо ЧХГ след 10тина дни.
hope1203, мери попинз, добре дошли и успешни процедури :)
кik_0486, честито и от мен. Много леки 9 месеца ти желая!!!
corazon_al_sur, rum4e, пожелавам ви скорошен старт и успешен финал.
iva17, успех днес за двойно ЧХГ :)
daria_66, съжалявам миличка :( Скъса ми се сърцето като прочетох поста ти. Гушкам те силно  :bighug:

« Отговор #508 -: Октомври 03, 2012, 11:13:59 am »
Благодаря момичета,дано следващия път се получат при мен нещата...
Afrodita,честито,много се радвам....
На всички момичета желая късмет и само  :bfp:
*
« Отговор #509 -: Октомври 03, 2012, 12:15:52 pm »
hope1203, мери попинз,Corazon_al_Sur на вас момичета успешен старт.
Руми ,с теб почти стигнахме на стартовата линия  :lol:.За какво го пиеш този Оргаметрил? И какви са тези спънки? :?
Мойта  гадна лелка :witch: взе че дойде и утре 3 ден от МЦ съм на преглед при доки да видим кога почваме.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #510 -: Октомври 03, 2012, 13:02:17 pm »
amanda, ти наистина си на стартовата линия  :D При мен едната спънка е точно лелката, а другата е едно лекарство, което ще ми трябва, а нямало внос и сега чакам да видя от Гърция да ли ще ми го намерят. Дилемата е: ако сега ми дойде М още не знам ще имам ли лекарството, а без него няма смисъл да почвам. Та така, чуденката продължава  :ask: Но понеже не зависи от мен, ще си чакам ... каквото стане  :?
Оргаметрила ми го предписа док, трябвало да го вземам (да избегна евентуален задържан фоликул, а и за изчистване на лигавицата)
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 13:03:49 pm от rum4e »

*
« Отговор #511 -: Октомври 03, 2012, 13:14:47 pm »
Аха, е дано да стартираш този цикъл,че да вървим заедно  :wink:
Е  важното е че почнахме,но преди  :needleani: ще пия Примолут/сигурно пак 20 дни  :ask:/та смятай същинската част кога ще е ,може и да ме изпревариш :lol:.За това ти казвам почти :D

« Отговор #512 -: Октомври 03, 2012, 13:29:32 pm »
linapoli,ние с теб сме май на една дата на преглед :) Ти пускала ли си пак чхг?Аз 2 пъти, но се чудех дали да не пусна още едно...после реших,че май няма смисъл...
Момичета, кой чакаме сега?Доста момичета се насъбраха и аз загубих ред  :oops: Стискам палци!
« Отговор #513 -: Октомври 03, 2012, 13:45:20 pm »
afrodita279, и аз пуснах два пъти ЧХГ, но реших че няма смисъл повече, защото се удвояваше добре. Иначе може да си пускаме до деня на прегледа, но това няма да ни помогне да задържим бременността. Само се вкарваме във филми. Сега си чакам 8ми октомври, имам чувството, че времето едвам се движи... :)
И аз вече започнах да губя реда на момичетата, много е активна темата  :D Стиснати палци и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #514 -: Октомври 03, 2012, 14:47:00 pm »
Аха, е дано да стартираш този цикъл,че да вървим заедно  :wink:
Е  важното е че почнахме,но преди  :needleani: ще пия Примолут/сигурно пак 20 дни  :ask:/та смятай същинската част кога ще е ,може и да ме изпревариш :lol:.За това ти казвам почти :D
:) както е тръгнало мисля, че ще вървим почти заедно  :needleani:

*
« Отговор #515 -: Октомври 03, 2012, 14:49:34 pm »
Заедно или не - успех и на двете!  yahoo_17
*
« Отговор #516 -: Октомври 03, 2012, 14:53:06 pm »
Благодаря Тединка!
iva17  пусна ли втори тест?

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #517 -: Октомври 03, 2012, 15:04:28 pm »
Момичета, влизам за 2 минутки да ви видя, че днес е някаква лудница на работа. Пуснах втори тест - 767 е ЧХГ :) Удвоява се и спирам с тестовете, че ще се вкарам в разни филми :) Остава да си чакам с трепет прегледа на 13.10.

Благодаря ви, че ме мислите. Стискам палци за всяка една от вас   :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #518 -: Октомври 03, 2012, 15:26:56 pm »
Заедно или не - успех и на двете!  yahoo_17
Благодаря!

Iva17, виждам, че всичко е както трябва! Само така!

Рара2011, разбрах че трансфера е минал и ембриончетата са вече на топличко  :P.

« Отговор #519 -: Октомври 03, 2012, 16:06:57 pm »
Иве,супер  :D
Папа, да почиваш много и да говори на малките колко е важно да се държат здраво  :)