0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #420 -: Септември 29, 2012, 11:58:59 am »
Heaven_New, твоята приятелка има стиснати палчета и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #421 -: Септември 29, 2012, 13:20:19 pm »
Включвам се с подкрепа за Рара2011  :crossfingers:

« Отговор #422 -: Септември 29, 2012, 13:43:43 pm »
Супер!!! Спокойствие и успех до край!!!
Аз съм  4 ден и чакам,чакам.Имам също мисед в 7,8г.с.
Късмет на всички !!!
*
« Отговор #423 -: Септември 29, 2012, 14:09:19 pm »
Аз съм  4 ден и чакам,чакам.Имам също мисед в 7,8г.с.
Късмет на всички !!!

4 ден от трансфера ли? Ако е така, желая ти успех и стискам палци за положителен тест  :balk_103:

*
« Отговор #424 -: Септември 29, 2012, 14:14:05 pm »
Рара2011 и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #425 -: Септември 29, 2012, 14:27:14 pm »
Милите ми те колко много мислят за мен  :balk_21:. Благодаря ви от сърце!
Благодаря на всички за добрите пожелания и сърдечни поздравления.

Преди малко се върнахме от София и с огромно удоволствие ви съобщавам, че извадихме цели 5 хубави яйчеклетки. Общо са били 6 броя, но една от тях не се харесва на докторите, била неодбра. 5 броя за мен са постижение  :ywoohoo: Щастлива съм.
Казаха, че утре ще се обадят да кажат колко от тях са се оплодили. Ще правим и трансфер, но все още не се знае на кой ден, 3 или 5.
Поздрави на всички  :lol:
*
« Отговор #426 -: Септември 29, 2012, 14:47:31 pm »
Е това се казва хубава новина  :youwoman:,а  и  ти си толкова доволна.Сега продължаваме да стискаме палци за хубави ембриони.Успех!

« Отговор #427 -: Септември 29, 2012, 15:00:33 pm »
papa2011, страхотна новина :) А ти толкова много се притесняваше, че нищо няма да стане този път! Предполагам, че щом ще има трансфер и лигавицата е по-добре? :)

*
« Отговор #428 -: Септември 29, 2012, 15:13:06 pm »
Ехаа Рара2011, 5 яйчица!  :P Наистина има за какво да си щастлива!
 :crossfingers: да се оплодят всичките  :00001754:

« Отговор #429 -: Септември 29, 2012, 15:22:54 pm »
Papa 2011 много добре ,стискам палци всички да се оплодят!
Аз днес си направих домашен тест -почти отрицателен с много бледа втора черта,като се има предвид че четвъртък бих 2500 прегнил,мисля че приключих и чертата е остатък от прегнила.Много ми е криво,обадих се на д-р Табакова каза ми утре сутринта да го повторя и ако е отрицателен да спирам всичко .Мислите ли че има още надежда?кръвния тест е чак за 8ми ,но при това положение мисля че няма смисъл да си слагам още инжекции,утре ще преценя,а пък ако пак покаже бледа направо незнам дали да продалжавам с лекарствата все пак съм 12 ден след трансвер и би трябвало да имам прегнил в кръвта,а то бледа бледа черта.Какво мислите?
*
« Отговор #430 -: Септември 29, 2012, 15:51:09 pm »
Виждаш ли сега до къде се докара като бързаш,в никакъв случай не спирай лекарствата и всичко друго :balk_77:,направи си кръвен тест.Нека момичетата слагали прегнил да кажат.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #431 -: Септември 29, 2012, 16:04:26 pm »
todorovaaa, на самия трансфер в клиниката ми подариха уринен тест за бременност с дата на него - 30.09, т.е. на 13тия ден от трансфера. Казаха ми да не го правя преди тази дата. Отделно ми дадоха бележка за кръвен тест за 26.09. Аз след положителния кръвен се обадих в клиниката. Д-р Ганева ми каза да си направя и уринния тест на датата на която ми пише и да не се притеснявам, защото чертата ще е  по-бледа от контролната. Трябва да го направя утре. Ако видиш графиката ми ще забележиш, че направих друг уринен на следващия ден след положителния кръвен. И той беше с бледа втора черта въпреки, че се очаква ЧХГто ми да е било около 120(предния ден беше 77, на следващия 195). Малко дълго стана, но се надявам да си ме разбрала правилно.. Прегръщам те миличка  :bighug: Не се отчайвай още и не спирай лекарствата!
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 16:06:24 pm от linapoli »

*
« Отговор #432 -: Септември 29, 2012, 16:38:11 pm »
todorovaaa, голяма грешка  osi_6, няма по-точен тест от кръвния. Ако пуснеш кръвен въпреки прегнила трябвада е над 80, за да си бременна. Но не се доверявай все още на уринен. linapoli ти дава добър пример!

« Отговор #433 -: Септември 29, 2012, 16:49:57 pm »
linapoli малко ме поуспокои благодаря ти много,още има надежда за мен ,утре съм на инжекция,а в понеделник на своя глава ще пусна кръвен надявам се да е около 100  :)
rum4e,amanda така е прави сте само си опънах нервите-пуших,плаках абе цирк..добре че мъжа ми видя втората макар и бледа черта на 3та-4та миннута от теста,аз го бях изхвърлила след около 50-60 сек тогава нямаше никаква втора черта
Не трябваше въобще да правя тъпите тестове /3бр/
« Отговор #434 -: Септември 29, 2012, 17:11:08 pm »
todorovaaa, успокой се засега... и спри с цигарите, това е най-важното засега! Но незнам дали трябва да правиш кръвен в понеделник, мисля че няма да е реален след инжекция прегнил 2500 единици в неделя. Нека тук се включат момичетата, на които им е слаган прегнил. Все пак не напразно са ти казали тест на 8ми октомври.

« Отговор #435 -: Септември 29, 2012, 17:20:44 pm »
todorovaaa за бой си.
Спри с цигарите и с тестовете, и най-вече спри да се саботираш сама себе си и си изчакай датата за теста.
И успех
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #436 -: Септември 29, 2012, 19:33:36 pm »
papa, как ме зарадва :) Само такива хубави новини да има, стискам палци всички яйцеклетки да се оплодят и да се развиват добре :)

todorovaaa, не се отаказвай преди да си пуснала кръвен тест. И аз съм имала една спонтанна неуспешна бременност, която завърши с мисед аборт в 8 г.с. Тогава, когато си направих уринарен тест ми показа по-бледа втора черта. Пуснах веднага кръвен и той беше 177 ЧХГ, така че не знам при какъв резултат втората черта трябва да е много наситена. Стискам ти палци.

Иначе и аз вече едвам издържам да чакам. Мисля си да си пусна кръвен тест в понеделник, тогава ще ми е 10 ден след трансфер на ембриони на 5 ден. Според мен импнатацията, дори и да не е завършила, то със сигурност трябва да е започнала. Вярвам, че най-накрая ще видя положителен тест и от опит ин витро, но този път за 8-9 месеца. Трябва да стане вече :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #437 -: Септември 29, 2012, 19:57:58 pm »
Iva 17 не знам дали съм права но при върнати ембриони на 5ти ден/както е и при мен/,около 9-10 ден след трансфер нивата на чхг би трябвало да са достатъчно високи за да се установи бременност ,тъй като имплантацията би трябвало да е завършена на около 7ми ден -така четох в една таблица ,ако бъркам моля някой да ме поправи
Успех в понеделник-все трябва да покаже по-високичко чхг! :)

Благодаря на всички за моралната подкрепа :)
« Отговор #438 -: Септември 30, 2012, 11:00:17 am »
Момичета днес направих уринарен тест-отрицателен  :(,по принцип утре ми е датата за кръвния....
« Отговор #439 -: Септември 30, 2012, 11:04:45 am »
Момичета днес направих уринарен тест-отрицателен  :(,по принцип утре ми е датата за кръвния....

Ох, след todorovaaa, сега и daria_66 е за бой! Само да не захапеш и ти някоя цигара, че ще те овикаме здраво. Абе, момичета, какъв уринарен тест ще хване бременност на този етап?!? Казано е, на десети ден най-рано кръвен. Ако се намери някой да измисли тест от първата минута след инвитрото, ще стане милионер  :lol: Те за това ти казват точната дата и подчертават - кръвен! На мен докторът изрично ми каза ако реша да чакам за уринарен, на четиринайсетия ден и без глупости. Ще го послушам и още как.

Предлагам да си седнем на четирите букви и да си чакаме датите. А?  :lol:

papa, страхотен резултат. Желая ти такова оплождане да падне, че да има и за замразяване!

А моята приятелка, която имаше пункция вчера, ми се обади да каже, че всички 4 фоликула са били кухи. Скъса ми се сърцето. Това съвсем не е краят, следва смяна на стратегията, но си представям как се чувства...  :(

« Последна редакция: Септември 30, 2012, 11:08:27 am от Heaven_New »