0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #400 -: Септември 28, 2012, 10:27:53 am »
afrodita279, спокойно момиче, не се паникьосвай излишно! Кога трябва да правиш теста? И не забравяй, че ще има и втори тест независимо от стойността на първия! Бременна си до доказване на противното, аз вярвам в това  :balk_602:

« Отговор #401 -: Септември 28, 2012, 10:37:47 am »
Afrodita,разбирам те напълно,аз се чувствам по абсолютно същия начин,от сряда насам си мисля,че всеки момент ще ми дойде,боли ме корема ниско долу,и някак по различно от преди,което си е симптом според мен....ще правя кръвен тест в понеделник,както ми казаха от клиниката,все пак ще дочакам датата,ако разбира се не ми дойде през това време,тогава май няма да има смисъл от тест... :(,освен всичко резултата е готов на другия ден в нашия град...така,че до вторник евентуално чакане...
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #402 -: Септември 28, 2012, 10:48:26 am »
afrodita279, спокойно. То с това чакане в нормално човек да сменя настроенията. И аз съм така - един ден съм сигурна, че съм бременна, на следващия вече съм умряла от страх, че пак не е станало. То няма как да не сме емоционални в такива моменти. Трябва да се стараем да бъдем позитивни.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #403 -: Септември 28, 2012, 11:03:48 am »
Ох, да, знам,че е така, но ужасът ми расте всеки час...и аз ту съм сигурна,ту не съм.Опитвам да не се вглеждам, но не може,знаете, малко или много всички търсим знак. Аз не знам как да си броя дните-ако броя този от трансфера, 15-ти ден ми е пада понеделник, ако не-вторник. Тогава трябва да направя тест. В работата 2 колежки,които знаят,ме бъзикат,че от хормоните на бременността изперквам-много са мили и внимателни.Но те не разбират в крайна сметка какво е да чакаш подобно нещо и колко влагаш в него емоционално (остави и финансовата част)
Дария, най-вероятно и аз ще го направя в понеделник. Тогава вече нервите ще са опънати до край :D Стискам палци много много.
Благодаря ви за подкрепата,момичета. :bighug:
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #404 -: Септември 28, 2012, 11:10:40 am »
Момичета, така се чувствах и аз :) Сутрин се чувствах много добре и си мислех, че не съм бременна, а вечер се чувствах толкова зле, че си казвах, че не може да не е станало. И дори тогава си мислех, че аз съм карък и неразположението сигурно е от стимулацията и че всеки момент ще ми дойде! И сега се чувствам так - до вечерта никакви симптоми. Такаче не се отчавайте, само позитивни мисли искам от вас!!!

Аз днес пак пуснах кръвен тест - ЧХГ - 195,54. Да припомня, че преди 48 часа беше 77,54. По мои сметки се удвоява на 36 часа. Аз тайно се надявам да са се хванали и двете ембриончета и затова удвояването да е по-бързичко :) Ноооо, колкото толкова. И на едно ще сме много щастливи!

todorovaaa, някъде бях чела, че можеш да изчислиш кога организма ти ще е изчистил от прегнила. Всеки ден намаляваш последното сложено количество наполовина, т.е. при теб като е 2500 в четвъртък - в петък ще е 1250, в събота 625, в неделя 312,5 и т.н. Изчакай си до датата ако можеш за да не се разочароваш после.

Heaven_New, цял ден те мисля и стискам палци. Чакаме те с добри новини.
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 11:18:59 am от linapoli »

*
« Отговор #405 -: Септември 28, 2012, 11:16:31 am »
linapoli, аз залагам на едничко. Пък има време и за братче или сестриче.  :wink:

Успешни процедури на всички!

« Отговор #406 -: Септември 28, 2012, 11:19:08 am »
Линаполи, аз усещам, че болката е различна от цикъл, подобна,но все пак не точно същата, а и имам и някои други неща,които ме обнадеждават (сравнявам ги с една неуспешна бременност мин.година), но не искам да се хващам като удавник за сламка и после разочарованието да е още по-голямо.И при мен вечер се влошават нещата- снощи щях да умра от болки в кръста. А коремът ми е страшно подут и много си личи,защото по принцип съм кльощава и ми е вдлъбнат.Разбра се,отчитам,че това може да ефект от стимулацията,макар че бях на най-леката възможна и така- оборвам всяко нещо,което се появи,за да съм подготвена и за лоша новина :lol:
Едно-две-живи и здрави да са и те и ти, пък останалото-Божа работа  :D
*
« Отговор #407 -: Септември 28, 2012, 11:33:47 am »
papa2011 късмет в събота и да дадеш достатъчно  :balk_44:

linapoli много се радвам за теб :bighug:

todorovaaa и аз мисля,че е добре да си дочакаш датата osi_10

afrodita279,daria_66 не се отчайвайте момичета само позитивни мисли,ще видите в понеделник като направите тестовете ще вилнеете от щастие тука   :balk_68:
Heaven_New чакаме добрите новини :balk_602:

« Отговор #408 -: Септември 28, 2012, 11:48:05 am »
afrodita279, точно така! И аз така сравнявах с една неуспешна бременност преди 3 години, но си навивах на пръста, че не съм бременна за да не се разочаровам после. Още малко остана, знам че последните дни до теста са най-трудни, но си намирайте някакво любимо занимание, за да се разсейвате и да минат по-бързичко.
papa2011, успех и от мен миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #409 -: Септември 28, 2012, 12:15:30 pm »
рара2011,успех миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,ще чакаме да ни зарадваш с хубави Я
« Отговор #410 -: Септември 28, 2012, 12:21:21 pm »
Благодаря на всички  :)и аз мисля че е най-добре да изчакам броя си ги 21 дена от трансвер ми се падат-направо си е за побъркване ,всички минали трансфера ще ме изпреварите УСПЕХ само + да виждам!
*
« Отговор #411 -: Септември 28, 2012, 14:01:05 pm »
... Тези дни на чакане са кошмарни :(...

Тези дни са най-хубавите :wink: Знаете със сигурност, че може да сте бременни, защото вие и докторите ви сте дали всичко от себе си! Кошмарно става след потвърден отрицателен тест.
Повече ведро настроение и положителни резултати за всички ви! :goodluck:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

iva17

• 915
« Отговор #412 -: Септември 28, 2012, 14:06:25 pm »
linapoli, чудесни новни :)

рара, и от мен силно стиснати палци за утре :)
*
« Отговор #413 -: Септември 28, 2012, 15:24:09 pm »
linapoli, ето това се казва ЧХГ! Честито! Безпроблемна бременност до края  :cloud9:
 :bighug:

« Отговор #414 -: Септември 28, 2012, 19:17:06 pm »
Момичета, хубав и чист трансфер на 2 отлични ембриона имах днес. После полежах.
Искаха да върнат 3, но предвид скъсената ми шийка, двуплодна бременност е изключена. Ако сега не се получи, следващия път ще върнем 3.
От сърце ви благодаря, че ме мислите!

Чакам и аз новини от пункцията на papa и споделям мнението на Оливия, че най-хубави са дните до теста, защото може пък и да си бременна. После ако е отрицателен имаш задачата да се съвземеш, ако е положителен почва едно треперене...
Спокойни дни на всички, следя ви и чакам всички да се похвалите, да се радваме заедно  :lol:
*

iva17

• 915
« Отговор #415 -: Септември 28, 2012, 19:25:07 pm »
Heaven_New, браво, пожелавам ти всичко да се развива успешно и да имаш най-сладкото бебе на финала :)
*
« Отговор #416 -: Септември 28, 2012, 22:38:31 pm »
Heaven_New,браво,пожелавам ти едни страхотни дни с твоите ембриончета ,а дано и после станат пухкави бебенца  :babyflips:

*
« Отговор #417 -: Септември 28, 2012, 22:42:06 pm »
Имаш и моята положителна подкрепа и енергия, Heaven_New

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #418 -: Септември 29, 2012, 09:45:28 am »
Heaven_New, браво, пожелавам ти много силно положителен тест след 10ти дни :)
рара2011, много късмет днес миличка!!!
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 09:47:22 am от linapoli »

« Отговор #419 -: Септември 29, 2012, 10:59:55 am »
Момичета, благодаря ви! Друго си е да чакаш заедно с хора, които разбират какво е...
Здраво стискам палци за papa и още една приятелка, която не пише тук, но има пункция днес. Чакам и аз новини с нетърпение!