0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #380 -: Септември 27, 2012, 14:22:24 pm »
Heaven_New, какви са новините днес? Кога е трансфера?

Благодаря ти от сърце за вниманието! Връщам се сега от клиниката, четирите ембриона си растат и всичките изглеждат отлично :D. Утре 12 трансфер.

Djudji, и на мен тази петица ми стои граничен резултат... защо не пуснеш още едни тест?
*
« Отговор #381 -: Септември 27, 2012, 14:37:39 pm »
Heaven_New, така и трябва да бъде - всичко както трябва!
Продължавам да стискам палчета за утрешния ден  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #382 -: Септември 27, 2012, 14:45:21 pm »
Момичета защо всички се хванахте за тази 5. Май забравихте  :) , че два дни преди нея пусках пак и ЧХГ беще 15. И така за два дни вместо да се удви, ЧХГ-то пада. Това означава, че е имало някаква имплантация, ама вече няма. Благодаря Ви, че ме мислите, но вече няма нужда. Изпращайте своята положителна енергия към др. момичета, които сега имат нужда от нея.
Още веднъж много  :goodluck:  и много  :bfp:

*
« Отговор #383 -: Септември 27, 2012, 14:47:41 pm »
heaven_new  чудесни новини , от мен също имаш стиснати палчета.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #384 -: Септември 27, 2012, 15:16:05 pm »
Heaven_New , чудесни новини :) Стискам палци за трансфера утре :) 
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #385 -: Септември 27, 2012, 18:05:04 pm »
Здравейте,момичета :oops:
На втория ден от стимулацията прокървих леко.Моля ви,пишете ми това нормално ли е?Много се натъжих.Очаквам отговорите ви.А дотогава Успех на всички и Честито на щастливките мами  :)
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #386 -: Септември 27, 2012, 18:15:03 pm »
aldita, аз винаги съм започвала стимулацията в началото на цикъла и така или иначе кървене има. Ти кога си започнала? Нека се включат и други да кажат при тях как е било.

*
« Отговор #387 -: Септември 27, 2012, 18:24:18 pm »
Аз също съм започвала стимулация на 3-ти ден от цикъла ,так че съм имала кървене.

« Отговор #388 -: Септември 27, 2012, 18:29:00 pm »
Здравейте,момичета :oops:
На втория ден от стимулацията прокървих леко.Моля ви,пишете ми това нормално ли е?Много се натъжих.Очаквам отговорите ви.А дотогава Успех на всички и Честито на щастливките мами  :)

Aldita, не откачай. Случи ми се на мен при първата ми стимулация, бях пила противозачатъчни и кръвотечението беше много оскъдно, но след втората инжекция Гонал (на трети ден) цикълът ми се върна с пълна сила, обилен и истински  :lol:. После извадихме 12 яйцеклетки. Така, че спокойно. Някои момичета си кървят до 5-ти ден.

Много ви благодаря за палците и куража! Друго си е да не си сам в такъв момент. Утре ще се отчета колко и как сме връщали, че с моята скъсена шийка...
« Последна редакция: Септември 27, 2012, 18:30:43 pm от Heaven_New »
*
« Отговор #389 -: Септември 27, 2012, 19:07:45 pm »
Сърдечно ви благодаря,милички :)
Поуспокоих се.Току що си ударих третата инжекция,тоест трети ден стимулация,трета инцекция.Лекарството ми се казва Мерионал HG,225мг и сама си го инжектирам.Не се чувствам идеално,болки в кръста,гадене,високо кръвно,само първия ден,де.Не се оплаквам ами просто споделям усещания,знам ,че при всеки е строго индивидуално,но просто се чудя така ли трябва да бъде.Ох,големи вълнения,голямо притеснение пада,но дано да е успешно всичко.В събота лекаря иска да ме види,как върви стимулацията.На мен ми дойде доста по-раничко този месец,на 10-ти септември,а ми биха блокиращата инжекция на 13-ти септември и ето сега на втория ден от започването на всекидневните инжекции,тоест на втората инцекция прокървих,съвсем слабо.
Радвам се на всеки отговор,на всяка положителна новина за бъдещо бебе и съм с вас :)
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #390 -: Септември 27, 2012, 19:09:30 pm »
Heaven_New, Страхотна бройка :) Успех утре! Чакаме те с добри новини!
aldita, и моята стимулация започна на 2ри ден от цикъла. Кървене имах до 4ти ден включително. Незнам как е по дълъг протокол.
djudjy, грешката е моя. Извинявай, съвсем изключих за първия тест. Ниастина думите са безсилни. Прегръщам те  :bighug:

« Отговор #391 -: Септември 27, 2012, 19:59:21 pm »
Честито на новата бременна мама linapoli , след два дни да видиш троен резултат, а след 9 месеца да гушкаш едно ревливо сладко бебе!

djudjy съжалявам за неуспеха мила, тъжно е, но няма място за отчаяние  :cuddle:

Аз вече съм на финалната права. В събота съм на пункция. Дано всичко мине както трябва.
*
« Отговор #392 -: Септември 27, 2012, 20:29:19 pm »
papa2011, всичко ще е наред! Не е важно как започват нещата, а как свършват  osi_9

« Отговор #393 -: Септември 28, 2012, 08:27:31 am »
Здравейте,да попитам нещо-днес ми е 11 ден след трансфер и 15 ден след пункцията бия преднил по 2500 на три дена,седя и си мисля в четвъртък бих инжекция и в неделя имам пак,ако си направя тест в неделя сутринта/тогава ще е 13 ден/,дали ще отчете вярно,мисля че прегнила почти няма да го има в кръвта или се бъркам?Че мисълта ми е ако теста е отрицателен нямам никъкъв шанс.Направо незнам до 8ми има мнооого време,а аз нямам ама никакви симптоми.
Papa2011 стискам палци за утре!
Linapoli супер много се радвам!
Heaven new и за тебе стиснати палци!
« Отговор #394 -: Септември 28, 2012, 08:56:29 am »
Здравейте,да попитам нещо-днес ми е 11 ден след трансфер и 15 ден след пункцията бия преднил по 2500 на три дена,седя и си мисля в четвъртък бих инжекция и в неделя имам пак,ако си направя тест в неделя сутринта/тогава ще е 13 ден/,дали ще отчете вярно,мисля че прегнила почти няма да го има в кръвта или се бъркам?Че мисълта ми е ако теста е отрицателен нямам никъкъв шанс.Направо незнам до 8ми има мнооого време,а аз нямам ама никакви симптоми.
Здравей,
Не зная, какво са ти казали в клиниката за теста, но според мен Прегнилът влияе на тестовете поне 10 дни. Имам предвид, че ще ти покаже положителен при всички случаи и може да те подлъже.
Дано да е положителен и след като отмине действието на инжекциите :)
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 09:00:51 am от pipi-ripi »
*
« Отговор #395 -: Септември 28, 2012, 09:26:21 am »
Имам въпрос към тези от вас, които сами си слагат инжекциите. Какви игли и спринцовки купувате от аптеката - размери, кубици, изобщо какво казвате на фармацевта? Мисля, че консумативите не бяха включени към ампулите.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #396 -: Септември 28, 2012, 09:28:38 am »
Papa2011 стискам палци за утре!
Linapoli супер много се радвам!
Heaven new и за тебе стиснати палци!

Няма смисъл да правиш тест в недеря, ако наистина си била 2500 единици прегнил в четвъртък. Просто няма да е достоверен. Знам, че чакането е най-трудно, но се опитай да се занимаваш с други неща, за които иначе не ти остава време, за да не го мислиш чак толкова.
При първия ми успешен опит също слагах прегнил - мисля, че за последен път сложих във вторник 1500 единици, а тестът ми беше следващия понеделник и пак лекарят ме предупреди, че ако стойностите на ЧХГ-то са ниски (до 50-80), значи е от прегнила. Е, не бяха.  8)

rtfrtf, попитай направо в аптеката, когато купуваш ампулите. Там би трябвало да знаят. Поне при мен беше така. Продадоха ми ги с консумативите.

*
« Отговор #397 -: Септември 28, 2012, 09:42:32 am »
Имам въпрос към тези от вас, които сами си слагат инжекциите. Какви игли и спринцовки купувате от аптеката - размери, кубици, изобщо какво казвате на фармацевта? Мисля, че консумативите не бяха включени към ампулите.
на мен с ампулите ми дадоха и спринцовки и игли.
« Отговор #398 -: Септември 28, 2012, 09:58:48 am »
Добро утро,момичета, днес се събудих особено депресирана :? Няма особена причина, просто се събудих с непрятната мисъл,че ще ми дойде. Не ми е дошло, но настроението ми е под всякакви граници. Тези дни на чакане са кошмарни :(
Daria66, ти кога си решила да направиш тестчето- ти беше ден преди мен на трансфер.
rtfrtf, и на мен ми ги дадоха заедно с лекарствата, но можеш да покажеш в аптеката и там да те насочат-аз така преди година направих с прегнила.
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 10:00:27 am от afrodita279 »
*
« Отговор #399 -: Септември 28, 2012, 10:05:49 am »
OK, благодаря ви.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг