0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #300 -: Септември 24, 2012, 10:49:42 am »
всички ще се надяваме и  :crossfingers: за :bfp:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #301 -: Септември 24, 2012, 10:54:24 am »
djudjy, стискам палци след два дена резултатът да се е удвоил :) Ти на кой ден от трансфера си?
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #302 -: Септември 24, 2012, 11:34:58 am »
Днес ми е 9 ден след трансфера(който беше на 5 ден) или 14 дни след пункцията.

*
« Отговор #303 -: Септември 24, 2012, 11:43:43 am »
djudjy, стискам палци за сряда да се е удвоил резултата  :goodluck:

« Отговор #304 -: Септември 24, 2012, 11:48:41 am »
djudjy, и от мен имаш стиснати палчета за удвоен резултат в сряда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #305 -: Септември 24, 2012, 12:59:06 pm »
linapoli, и ти си в сряда, нали? Много стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #306 -: Септември 24, 2012, 13:35:31 pm »
Без да искам да те разочаровам, но на мен ми прилича на остатък от Прегнила. Защо не си изчакаш датата за теста, посочена ти от лекаря? Колко единици беше прегнилът?

« Отговор #307 -: Септември 24, 2012, 13:49:51 pm »
Linapoli, аз те видях, че наближаваш! Много много успех! :lovedock: :lovedock:
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #308 -: Септември 24, 2012, 14:39:56 pm »
afrodita279, rum4e Благодаря  :D Мен вече не ме свърта за теста, само за това мисля...
А на всичкото отгоре не се чувствам много добре. От вчера се опитва да ме мъчи зъб (само когато ям топло) и очите ми парят все едно имам температура :(

« Отговор #309 -: Септември 24, 2012, 14:53:25 pm »
Линаполи, успех! Може да имаш лека температура, ако слагаш утрогестан...нормално е...
*
« Отговор #310 -: Септември 24, 2012, 14:59:02 pm »
afrodita279, rum4e Благодаря  :D Мен вече не ме свърта за теста, само за това мисля...
А на всичкото отгоре не се чувствам много добре. От вчера се опитва да ме мъчи зъб (само когато ям топло) и очите ми парят все едно имам температура :(
Това да не те притеснява, разсейвай се с нещо филми, книжка, да ти минава по-бързо времето.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #311 -: Септември 24, 2012, 15:09:33 pm »
linapoli, силно стиснати палци и от мен :) Разбирам те напълно, то и да не иска човек, все за това мисли :) Аз всеки път имам проблем с венците след трансфер, мисля, че е от хормоните, които пием. Може и при теб да дават отражение, не се притеснявай за това.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #312 -: Септември 24, 2012, 15:20:43 pm »
Аз от днес съм на работа. Голям +, почти не го мисля- е,не съвсем, но много по-малко отколкото като си седят вкъщи. Вчера бях цял ден на легло - кръста ми ме уби, както и яйчниците, но днес съм ок. Виждам,че Линаполи е отбелязала,че е раздразнителна-аз от вчера съм като баба Яга! Сипвам на всички с големия черпак, направо ми ври отвътре.Горките хорица около мен:)
« Отговор #313 -: Септември 24, 2012, 17:01:54 pm »
И аз така Afrodita цяла нощ големи болки бяха,даже вече си помислих че всичко свърши.... :(,но днес съм по добре,пак ме наболяват но доста по слабо,това дали е нормално незнам...
Linapoli ние бяхме заедно, но на мен ми казаха кръвен тест на 15-ти ден  :(,май няма да дочакам дотогава,уринарен тест кога според вас ще отрази ....
« Отговор #314 -: Септември 24, 2012, 17:09:07 pm »
Аз мисля, но то си е мое мнение, да не се занимавам този път с уринарни- значи хубав на шур чек е 6 лв. Кръвен е 16. за 10 лв. да си изрева очите на едната черта и после да се окаже,че не е верен- този път тази грешка няма да правя. Кръвният си е най-сигурен. Четох,че чхг започва да расте май някъде от около 6-7-ден след трансфер(при всеки е индивидуално обаче).И аз трябва да направя моя на 15-ти, но ако наистина много не се стърпя, ще го направя на 13-ти, на мен след пункцията прегнил не са ми били и би трябвало да покаже. Така ако е +, на 15тия ще пусна пак и ще видим дали се удвоява(че мен от тази част ме е не по-малко страх).
Дария, аз пък се обнадеждих от тези болки, надявах се,че това значи,че малките се борят и се закрепят все по-надълбоко. Другите да споделят,че ми е за първи път, но аз мисля,че са нормални.
« Отговор #315 -: Септември 24, 2012, 17:24:45 pm »
Момичета, благодаря ви за подкрепата  :bighug:
Да, слагам утрогестан (3х2) и пия дуфастон (2х1). Бях на зъболекар - каза ми, че не вижда нищо обезпокоително и ако няма бременност в сряда ще правим снимка.
afrodita279, аз имам тежест и болки в кръста и много леки болки в корема като от ПМС... Надявам се това да е строго индивидуално и да не означава, че малките не са се закрепили :(
daria_66, ти в коя клиника си? Реално сряда на мен ми се пада 13ти ден от пункцията, т.е. около ден-два преди следващ цикъл ( надявам се да няма такъв ;) ) и мисля, че е напълно нормално да излезе достоверен резултат от кръвен тест. Не смея да правя уринен, защото съм почти сигурна в отрицателния му резултат на 13тия ден. Не помня - на колко дни бяха ембриончетата като ти ги върнаха?

« Отговор #316 -: Септември 24, 2012, 17:30:26 pm »
Нееее...разбира се,че не значи това. Аз имах предвид,че тези болки ме накараха да се надявам по-силно, нито за миг не съм си и помислила за обратното.При всеки е абсолютно индивидуално.Дано!
И аз съм със същите оплаквания,а явно и другите момичета,така че само си повтарям,че трябват хубави мисли и усмивки, пък то-съдбата си знае работата.
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 17:40:46 pm от afrodita279 »
« Отговор #317 -: Септември 24, 2012, 17:50:43 pm »
Linapoli,на мен ми ги върнаха на трети ден,аз съм в МЦ"Св. Иван Рилски",и аз мисля по рано да направя теста,няма да издържа,може би в петък,ако не ме изненада нещо друго дотогава  :(
« Отговор #318 -: Септември 24, 2012, 18:08:08 pm »
daria_66, т.е. по мои изчисления пункцията ти е била на 14ти  :ask: И в петък ще ти е 14ти ден от нея. Мисля, че можеш и в четвъртък  да пуснеш... Ох незнам вече... Всички клиники си имат различен подход. Някой ги карат чак на 17ти ден от пункция да пускат кръвен.
afrodita279, права си!!! С две ръце съм ЗА положителните мисли и много, много усмивки!!!

« Отговор #319 -: Септември 24, 2012, 18:22:14 pm »
здравейте момичета така като чета направо губя надежда-не стига че теста е чак на 20 ден ами и нямам никакви болки,признаци и други такива-остана ми само подутия корем,не мога да направя и по-рано тест защото до последно ще бия прегнил.Доколкото прочетох болките в яйчниците са по-скоро добър знак но пък всичко е индивидуално,незнам какво да си мисля вече.Виждам че всички момичета ще правите тест по рано от мен много ви стискам палци