0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #260 -: Септември 22, 2012, 09:29:16 am »
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала защото се отдадох на процедурата, като отсъствах от вкъщи през цялото време.
Давам отчет: Стимулация по къс протокол за първи път(предишните 8 опита по дълъг). Пункция на 10.09 извадени 17Я от които 12 хубави и оплодени 6. Трансфер на 15.09 на 2 ембриона, които обаче не бяха станали бластоцисти, а бяха мурули(незнам дали така се пишат).
Сега си лежа в къщи, пия си хаповете и се надявам на положителен тест.
Изчетох Ви и на всички стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ива17 за теб много много се надявам това да е последна мъка към твоето дете.
ili7372 дано днес всичко да мине по мед и масло.

*
« Отговор #261 -: Септември 22, 2012, 09:49:23 am »
djudjy ,пожелавам ти след няколко дни да дадеш старт на  :bfp:

« Отговор #262 -: Септември 22, 2012, 09:53:38 am »
Благодаря ти мила!
Даноооо :bighug:

« Отговор #263 -: Септември 22, 2012, 09:59:49 am »
Момичета кога най рано според вас да направя тест?
В клиниката ми казаха на 29.09, ама незнам дали ще издържа до тогава.

*
« Отговор #264 -: Септември 22, 2012, 10:31:43 am »
djudjy ,мисля че можеш да се стърпиш още няколко дни :),но ако искаш от 24.09. натам  пусни един кръвен тест.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #265 -: Септември 22, 2012, 11:02:12 am »
djudjy, силно стиснати палци и от мен :) Дай Боже това да е твоят опит. За теста и аз се колебая дали да го пусна на 11 или 12 ден, но по-рано няма да го направя. Честно казано с толкова опити частта с теста най-много ме плаши, но вярвам, че този път и двете ще се радваме на силно полжотелни резултати :)
« Последна редакция: Септември 22, 2012, 11:05:49 am от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #266 -: Септември 22, 2012, 11:37:34 am »
Като заговорихме за тестове, аз все повече се депресирам :? Ту съм обнадеждена, ту съм тотално песимистична...ужас! Моят тест е чак на 2 Октомври(15 ден). Обаче се чудех- следв.седмица в четвъртък имаме рожден ден с моя мъж и много си мисля дали да не направя кръвен тест-знам,че е рано(10 ден), но би било хубаво, ако видя малко надежда. От др.страна, ако е -, ще си разваля празника (а на половинката въобще няма да казвам). И не знам какво решение да взема.
Успех,ili7372 :D

*
« Отговор #267 -: Септември 22, 2012, 11:43:14 am »
нова съм във форума,и се надявам да донеса късмет на всички,и много  :bfp: preggo stork-girl
« Отговор #268 -: Септември 22, 2012, 11:46:57 am »
Като заговорихме за тестове, аз все повече се депресирам :? Ту съм обнадеждена, ту съм тотално песимистична...ужас! Моят тест е чак на 2 Октомври(15 ден). Обаче се чудех- следв.седмица в четвъртък имаме рожден ден с моя мъж и много си мисля дали да не направя кръвен тест-знам,че е рано(10 ден), но би било хубаво, ако видя малко надежда. От др.страна, ако е -, ще си разваля празника (а на половинката въобще няма да казвам). И не знам какво решение да взема.

Първия тест направих на 11 ден след трансфера, отчете положителен резултат. Пожелавам ти прекрасен подарък за рождения ден!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #269 -: Септември 22, 2012, 11:53:53 am »
afrodita, твоите ембриончета май на трети ден ги върнаха, нали? Аз си мисля, че е рано на 10 ден, въпреки че има много момичета, които още тогава са се радвали на + тест. Стискам те палци, каквото и да решиш. Това ще е чудесен  подарък  :)

seven, добре дошла  :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #270 -: Септември 22, 2012, 12:17:59 pm »
севен,добре дошла :welcome:
Момичета при първият ми опит ми бяха назначили тест на 17 ден и аз нали ми е за първи път спазвам точно всичко и реших да го направя тогава пък и датата беше  06.12.2011г един хубав празниик Никулден и си викам може да е на късмет, пък и ще зарадвам имменика, защото си имаме такъв,но уви... получих :bfn:
Споделих това защото afrodita се колебае дали да е на празника.Във никакъв случай не си мисли,че и ти може да се разочароваш,може пък да си приятно изненадана.

« Отговор #271 -: Септември 22, 2012, 12:44:05 pm »
Момичета, до вчера бях в темата за инсеминация, но от днес вече се настройвам на вълна Инвитро. Аз съм пациентка на клиника Щерев, моля ви, ако има пациентки на тази клиника да ми кажете цените за свободно инвитро, тъй като не искам да чакам една година, за да мина по фонда. А колко струват хапчетата за стимулация?
*
« Отговор #272 -: Септември 22, 2012, 12:59:14 pm »
Здравей и добре дошла Petkata80 .
 Аз не съм при Щерев и мога да ти кажа, че всяка клиника има различен ценоразпис, но пък от друга страна не се различават много.По принцип зависи от стимулациата и медикаментите за нея.Моят опит беше близо 4200лв., като тук не включвам предварителните изследвания и др.разходи(пътни,хотел,защото не съм от София и др.).
Дано съм ти била полезна.Те и другите момичета ще споделят.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #273 -: Септември 22, 2012, 13:14:09 pm »
Petkata80, seven добре дошли и по-скоро да напуснете темата ;) Petkata80, аз съм пациентка на клиника Щерев, но правих инвитро по фонда и не мога да те ориентирам в цените.
djudjy, моите ембриони бяха на 4ти ден, фаза морула. Трансфера беше на 17ти септември. Имам назначен кръвен тест на 26ти септември (т.е. на 9ти ден от трансфера), уринен - на 30ти септември. Значи, както е казала amanda спокойно на 24ти септември можеш да пуснеш кръвен.
papa2011, ili7372 какво става с вас? Чакаме да се отчетете.
Heaven_New, не мисли за следващ опит!!! Този ще ти е последният  :wink:

« Отговор #274 -: Септември 22, 2012, 13:39:57 pm »
Linapoli, pri koi doktor si v 6terev, a fonda vsi4ko li ti poema? Az v4era hodih na pregled sled vtora inseminaciq i me "zaradvaha",4e taka nqma da stane i 4e samo invitro bi mi pomognalo.
« Отговор #275 -: Септември 22, 2012, 13:45:05 pm »
Здравеи те.Аз си направих теста на 12 ден.Положителен резултат. Първо Инвитро.Четири години и половина борба:cheerleader:Пожелавам на всички момичета положителни резултати.Бъдете силни и  никога неизгубваи те надежда.
« Отговор #276 -: Септември 22, 2012, 13:52:43 pm »
pepa12345678, честито. Лека и безпроблемна бременност :)
« Отговор #277 -: Септември 22, 2012, 14:01:11 pm »
Petkata80, ето тук можеш да се ориентираш за цените в "Щерев":
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=235%3A-q-q&catid=39%3A2009-06-11-14-04-16&Itemid=212&lang=bg
Стимулацията се извършва с инжекции, а не с хапчета и сумата там е много различна при различните случаи. Аз имам един самофинансиран опит, който ми излезе около 5 500 лв, но пак казвам - при всеки е различно. Отделно трябва да си предвидиш изследвания на хормони, които не са включени в цената на инвитро/икси процедурата, както и вирусология (хепатит, СПИН,васерман), цитонамазка, ако нямаш правена скоро, микробиология, ПКК, както и лекарствата след пункцията (при мен са: Дуфастон, Утрогестан, Аспирин Протект, Фраксипарин). Лично аз бих те посъветвала да пуснете документи по фонда и да си самофинансирате опита през това време. Пожелавам ти успех от първия опит, но нищо не губиш да имаш резервен вариант.

My first, my last, my everything!
« Отговор #278 -: Септември 22, 2012, 14:06:50 pm »
Здравеи те.Аз си направих теста на 12 ден.Положителен резултат. Първо Инвитро.Четири години и половина борба:cheerleader:Пожелавам на всички момичета положителни резултати.Бъдете силни и  никога неизгубваи те надежда.
:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Честито!
Първият тест и то положителен. Урааааааа
Pepa12345678 сурни крачета, че и ние след теб да се зарадваме на  :bfp:.

« Отговор #279 -: Септември 22, 2012, 14:22:26 pm »
barklet, благодаря ти за инфото. Тези цени в сайта на Щерев ги видях, но не бях сигурно цената от 2695 лв. дали е за свободно инвитро или е за доплащане по фонда. Иначе докторката ми каза, че ще ми подготви документите за фонда, но аз искам през това време да мина една процедура със самофинансиране, пък дано да се окаже и последна :) А колкото до изследванията - не мисля, че ще ми се наложи да си пускам нови, тъй като последните три месеца минах през каквото се сетиш, та и повече. Правиха ми две инсеминации, както и хистероскопия, та за тях ми искаха всякакви изследвания.