0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #180 -: Септември 18, 2012, 11:48:56 am »
За момичетата със симптоми на хиперстимулация, само подесщам да пиете Биогейм, много помага.....честото пишкане(ако е по голямо количество)е добре, изхвърляш задържаните течности по време на стимулацията.
Успех на всички!

Дейзи, какво точно от продуктите на Биогейм? Аз много ги харесвам, но не знаех, че някои от тях имат безопасен дрениращ ефект. Благодаря за информацията, кажи нещо повече, моля те!

Пети ден съм аз, на 450 Гонал, нищо ми няма, нито дори намек за хиперстимулация, нищо не усещам. Умерена реакция този път (твърде скоро след предишната стимулация с резултат 12 яйцеклетки), ще извадим 6 - 7 сега и това е. И се чудя, как мина времето, кога станах на почти 37 и колко много не можеш да излъжеш времето  :(

Извинявайте, малко изведнъж ми дойде по-слабият отговор на стимулацията този път и ми е криво. Успех на всички преди и след трансфер - най-вълнуващият момент е това  :D 
« Отговор #181 -: Септември 18, 2012, 12:05:16 pm »
Heaven, на биогейм млечния протеин- какъвто си избереш вкус(около 10 лв е кутията- стига за 5 дни- 3х1 на ден се пие)- го изписват задължително след пункция в Щерев, аз там съм го купувала от аптеката, иначе знам, че ги има и в Пикадили и в някои други аптеки. Имаше доста добър ефект поне при мене.
И да ти кажа- важно е качеството на Я, а не количеството! Трябват ти 1-2 потенциални!
Хайде успех и да се похвалиш скоро.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #182 -: Септември 18, 2012, 12:26:00 pm »
Heaven_New, как ще е слаб отговор 6-7 яйцеклетки ?! Напротив, чудесен брой си са. Важно е качеството, не количеството. Стискам ти палци това да е твоят опит  :goodluck:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #183 -: Септември 18, 2012, 13:20:34 pm »
Heaven_New, Брпйката ти е супер. И мен скоро ме успокояваха момичетата, че 5-6 е крайно достатъчна бройка за качествени яйцеклетки :)
iva17,liudmila76 браво и на двете, дано да продължават така да слушат ембриончетата.
deizi_83, благодаря за информацията... Отивам до аптеката да си взема.
papa2011, успех миличка. Дръж ни в течение!

« Отговор #184 -: Септември 18, 2012, 14:23:12 pm »
Здравейте момичета мина и моя трансфер,без никакви проблеми .По преценка на док върнахме само два броя,от пет хубави,и аз тайничко се надявам и двете да останат :).Всичко е ок засега.На всички момичета пожелавам много много късмет
« Отговор #185 -: Септември 18, 2012, 15:37:12 pm »
Здравейте:) И моят мина (Тодорова, с теб ще си чакаме съвсем заедно деня). И на мен върнаха 2 и може би 2 ще замразим. Аз обаче имам доста силни болки ниско долу-режещи- питах какво да правя, казаха ми да си пия но-шпа 3х2 и ако много ме боли по моя преценка да взимам още. Да ви кажа, :wink: мислех,че трансфера ще е приятен, но така ми се пишкаше, което придужено с болката ниско долу, не ми помогна особено много да се отпусна. Но нищо.Сега остава да чакаме:)
*
« Отговор #186 -: Септември 18, 2012, 16:09:24 pm »
Iva17,чудесна новина, защо ли съм сигурна че този ти опит ще успешен? :jump12:
Тодорова,Афродита,хайде сега само бъдете спокойни и ни зарадвайте след 10 дена с полужителен резултат

*

iva17

• 915
« Отговор #187 -: Септември 18, 2012, 16:10:10 pm »
todorovaaa, afrodita279, стискам палци ембриончетата да останат с вас през следващите 9 месеца и да имате най-сладките бебета :)

afrodita279, аз нали ти казах за пишкането :) Голям зор е. То идеята е да ти пълен мехура, без да ти се пишка супер много, но това се постига трудно :) Аз тъй като имам много трансфери съм се научила вече докато чакам да пишкам по малко, без да изпразвам мехура :) Неволята учи :) Кой ти прави трансфера на теб - д-р Шефкетова или д-р Персенска? Д-р Стаменов знам, че днес го няма, утре се връща следобед. Ти сигурно си им казала, че още от пункцията ти е тази болка. Виж дали ще ти помогне нош па, но ако до няколко дни нямаш облекчение, се обади пак.

amanda, чул те Господ :)
« Отговор #188 -: Септември 18, 2012, 16:59:48 pm »
И аз така правих, защото не издържах...а после колко си поседях в тоалетната:) Нищо, това да му е проблемът. Казах на д-рката, но нищо не ми отговори. Бях при Шефкетова, тя е много мила и се надявам да ми е на късмет.Аз бях последната и пациентка,после продължи Персенска.
Сега болката си продължава,особено,ако ми се понапълни дори малко мехура, като сядам и ставам също. Ще изчакам- дано премине. Много стискам палци за всички ни:)
*
« Отговор #189 -: Септември 18, 2012, 18:10:01 pm »
На всички трансферирани днес  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за успешен финал и след 10-12 дни ви пожелавам да видите  :bfp:

*

iva17

• 915
« Отговор #190 -: Септември 19, 2012, 11:35:53 am »
Момичета, всички ембриони се разививат добре, вече са на 8 клетки, така че ще ги чакаме до 5 ден. Трансферът ще ми е в петък :)
*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #191 -: Септември 19, 2012, 11:54:05 am »
Здравейте бъдещи мами  :), как се чувствате днес?

На мен ми е малко притеснено, някои изследвания не са както трябва, ще чакам понеделник да видя и другите резултати и ще решаваме с док какво да правим.

Iva17, добри новини, радвам се за теб!
« Последна редакция: Септември 19, 2012, 12:05:23 pm от rum4e »

« Отговор #192 -: Септември 19, 2012, 13:28:47 pm »
Аз много скучая. Не ме свърта. Какво не е наред, Румче?
*
« Отговор #193 -: Септември 19, 2012, 14:25:52 pm »
Ive17 чудесни новини!
Руми мила,недей да се отчайваш ще ги оправиш нали и аз се чух с доки и заради високия пролактин ще пия Достинекс 1-ва седмица -1хапче,2-ра седмица 1/2 хапче и третата пак като 2-рата

*
« Отговор #194 -: Септември 19, 2012, 14:54:27 pm »
Инхибин Б ми е много ниско. Пуснала съм и АМХ и в понеделник трябва да ми излезе резултата. Ако и той не е в норма, може изобщо да не стигна до процедура. Не ме свърта и мен, но от притеснение. Това ми е последен опит, надявах се да го направя. Толкова старание положих да оправя другите си проблеми ... и сега пък това цъфна ... :balk_144:

*
« Отговор #195 -: Септември 19, 2012, 15:17:33 pm »
Руми последен от фонда ли?  Ще стискам палци всичко да оправи.Миличка имай вяра.

« Отговор #196 -: Септември 19, 2012, 15:32:12 pm »
Пусках миналата година Inhibin, според стойностите на който излизаше, че съм мъж - толкова беше зле. Обаче фоликулометрията и АМХ си бяха супер като за моята възраст. Докторът ми обясни, че прилага комбинирано и трите метода на оценка, защото доста често се случва някой от показателите да е "странен" този месец и само един не е достоверен. Така, че споко, Румче, всичко ще е наред.
*

iva17

• 915
« Отговор #197 -: Септември 19, 2012, 15:35:09 pm »
rum4e, не се отчайвай, лекарите със сигурност ще направят всичко възможно. По фонда ли ти е последен опит? Нали имаш право и да го удължиш (ако вече не си го удължавала де). Не отписвай опита още, имай вяра, ще се намери решение и ще успееш  :bighug:
*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #198 -: Септември 19, 2012, 15:43:53 pm »
Heaven_New, FSH и LH са в норма. Ще правим и преглед да видим антралните фоликули как са, но тава като излезе АМХ резултата. Спряла съм всички други изследвания за сега. Док също иска да види комплексно как са нещата. Ето че от сега имам нужда от вашата подкрепа и ви благодаря за което!
amanda, да последен от фонда. Иначе пети поред. От толкова стимулации  яйцеклетките всеки път стават все по-малко и по-малко  :(

Iva17, дано да си права!

*
« Отговор #199 -: Септември 19, 2012, 15:57:32 pm »
Здравейте момичета. На някоя от вас да й се е случвало на 11-ти ден след пункция да й дойде цикъла. Не е ли 14 дена след доказана овулация, при мен винаги е било така. На 08.09. ми беше пункцията до трансфер не стигнахме. Цял живот съм била като часовник - на 30-ти ден. Не съм свикнала и едно такова подраняване ме обърка и си мисля, че нещо не е наред.
Психически се бях подготвила, че от неделя започва моя месец, за ЕЦ пък да видим какво ще извадим (евентуално за ЕЦ+ЗЕТ). Малко се поизморих от предните два(поредни) месеца със стимулации (верно по-леки),пункции, боцкане, мерене, пътуване и пр.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.