0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #160 -: Септември 17, 2012, 11:17:09 am »
Моля се този път да е намерил начин за спряване с проблема, че вече не искам да си мисля кой по ред опит ми е това...
Пожелавам ти го от сърце. :wink:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #161 -: Септември 17, 2012, 11:31:31 am »
Благодаря ви, момичета. Стискам палци за всички нас  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #162 -: Септември 17, 2012, 11:43:30 am »
Здравейте, Иве, много силно стискам палци! и на мен ми се обадиха сега- 6 от осемте ембриончета се делят и според ембриолога са ок. Утре ще ми е най-вероятно трансфера.Страшно съм развълнувана :D И на всички останали момичета на този хубав ден много късмет  yahoo_33
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #163 -: Септември 17, 2012, 11:45:55 am »
Браво Ива17, наистина дано да е намерил начин д-р Стаменов, аз мисля, да се консултирам с него преди да започна нали са сходни проблемите ни!Успех и късмет!
*
« Отговор #164 -: Септември 17, 2012, 13:16:50 pm »
Ехааа, afrodita279, това е чудесно! Радвам се за теб!  :) И стискам палци за трансфера утре  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

iva17

• 915
« Отговор #165 -: Септември 17, 2012, 14:16:55 pm »
afrodita279, стархотни новини :) Все така да се развива всичко до финала :)
« Отговор #166 -: Септември 17, 2012, 19:10:05 pm »
Момичета, ето че мина трансфера :) Върнаха ни две оплодени яйцеклетки на 4ти ден, които според ембриолога били много добри. Третата беше с фрагментации и решихме да не я врьщаме. Сега стискаме палци, вече Господ си знае работата :)
iva17,afrodita279 и двете сте със страхотна бройка, кога ще е трансфера при вас момичета?
daria_66, todorovaaa, какво става с вас минаха ли трансферите?
maja73, Papa2011, добре дошли, пожелавам ви това да вашият опит!

*

iva17

• 915
« Отговор #167 -: Септември 17, 2012, 19:44:13 pm »
linapoli, много се радвам, че всичко е минало добре:) Това е най-хубавата част от целия опит :) Пожелавам ти ембриончетата ти да си останат с теб за следващите 9 месеца и на финала да се радваш на най-сладките бебоци  :babyflips: :babyflips:

Моят трансфер не знам още кога ще е, но след пункцията док каза, че най-вероятно ще изчакаме до 5 ден. Ако е така, то тогава би трябало трансферът да ми е в петък. На още ми е подут корема след пункцията и ме боля червата малко, но се надявам утре вече да съм съвсем добре.
« Отговор #168 -: Септември 17, 2012, 19:47:15 pm »
Момичета мина и моя трансфер :),шърнаха ми три ембриончета,две много хубави и едно с фрагментации,то щяло да подпомага другите.... :wink:,
Linapoli,браво,заедно сте си чакаме.... и мързелуваме.....
На останалите момичета стискам здраво палци на предстоящите им процедури...
*

iva17

• 915
« Отговор #169 -: Септември 17, 2012, 19:56:56 pm »
daria_66, силно стискам палци и за теб :) Да ни зарадваш след две седмици със силно положителен тест :)
« Отговор #170 -: Септември 17, 2012, 22:25:17 pm »
А аз си мислех,че само аз имам проблеми с червата... :oops: освен подутия корем, така ме боли областта ниско долу,че постоянно ми се пишка...
*

iva17

• 915
« Отговор #171 -: Септември 17, 2012, 22:41:47 pm »
afrodita279, на мен ми казаха от клиниката, че е нормално червата да са раздразнени. При предишните ми пункции по-малко ме е болял. Пия еспумизам за подуването, повече течности и папаверин. Ти при всички случаи кажи на трансфера, че болки ниско долу и ти се пишка често. Лекарят ще ти каже какво да правиш.
« Отговор #172 -: Септември 17, 2012, 22:49:51 pm »
Благодаря за съвета-със сигурност ще кажа,аз по принцип съм с гастрит и щях да питам какво мога да приемам, ако имам проблем, докато чакам.
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #173 -: Септември 17, 2012, 23:10:08 pm »
daria_66 , Страхотна новина :) Ще си чакаме заедно положителните тестчета. На мен ми казаха кръвен на 26ти, а уринен на 30ти.
iva17, времето ще мине бързо, няма да усетиш кога ще дойде петък.

Колкото до болките след пункцията, аз все още ги имам... Днес на трансфера го споменах и след прегледа с ултразвук се установи, че са ми уголемени яйчниците от стимулацията. Лекарката каза да приемам много белтъчно - млечна храна - прясно и кисело мляко, сирене, кашкавал и т.н.

« Отговор #174 -: Септември 18, 2012, 04:34:10 am »
Момичета, доктор ме беше посъветвал след пункцията да приемам от 4 до 7 белтъка на ден за да може по-лесно да се възстанови организма. В два от опитите си го правих и буквално за 3-4 дена подуването на корема и тежестта в яйчниците ми изчезнаха.
« Отговор #175 -: Септември 18, 2012, 07:40:30 am »
Благодаря на всички за милите пожелания! След малко тръгвам за София, днес съм на преглед, ще видим как ми влияе стимулацията.
Много хубави новини сте споделили - пункции, трансфери, страхотно  :lol: Дните след трансфер са най-приятни, макар, че тогава сме най-нетърпеливи  :lol:. На всички желая успешни процедури и да имаме все повече поводи да се похвалим и да си честитим.
*
« Отговор #176 -: Септември 18, 2012, 08:08:25 am »
linapoli ,daria_66 радвам се че всичко е минало добре.Сега както се казва сте бременни до доказване на противното.Пазете се и се наслаждавайте на най-нетърпеливите дни :bighug:
iva17 твоят трансфер кога е?Да не би да е днес,хайде :crossfingers: чакаме новини.
papa2011 ,всичко ще бъде наред :balk_602:Чакаме да се отчетеш.

« Отговор #177 -: Септември 18, 2012, 08:33:24 am »
здравейте и от мен момичета в неделя мина моята пункция 12 фоликула,6 оплодени яйцеклетки днес ще се обадя да чуя как се развиват и евентуално в сряда следобед ще е трансфера успех на всички момичета.Като чета доста момичета има,на които ще е нужна подкрепа от всички нас.Успех още веднъж и дано да напълним темата само с положителни тестове,прегръщам ви всички и дано Господ е с нас :bighug: :crossfingers:
*

iva17

• 915
« Отговор #178 -: Септември 18, 2012, 10:29:33 am »
Здравейте момичета, току що ми се опадиха ембриолозите. Казаха, че и 11-те ембриончета се делят и изглеждат добре :) На 4 клетки са. Д-р Стаменов е казал да ги изчакаме, така че най-вероятно в петък ще е трансферът.
« Отговор #179 -: Септември 18, 2012, 10:35:06 am »
За момичетата със симптоми на хиперстимулация, само подесщам да пиете Биогейм, много помага.....честото пишкане(ако е по голямо количество)е добре, изхвърляш задържаните течности по време на стимулацията.
Успех на всички!