0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #120 -: Септември 15, 2012, 12:12:56 pm »
daria_66,чудесна бройка,браво ,сега ще станат и хубави ембриони :wink:
linapoli,ембриолозите си знаят работата,хайде още малко ти остана и си ги връщаш при теб на топличко :D
На всички други момичета които им предстои пункция успех и ще чакаме да се отчете :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #121 -: Септември 15, 2012, 12:15:24 pm »
rum4e, утре ми е пункцията, да. Стискайте палци. Утре ще пиша как е минало и колко яйцеклетки имам :)

daria_66
, браво, страхотен резултат:)  
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #122 -: Септември 15, 2012, 12:23:39 pm »
Ехааааа, обадиха ни се ембриолозите - и трите се развиват много добре   :D Трансфера ще е в понеделник на обяд, на 4ти ден от пункцията. Благодаря, ви момичета, наистина съм по-спокойна вече.
daria_66, страхотна бройка, може да сме заедно на трансфер в понеделник  :wink: дано ни донесе късмет!
afrodita279, как мина пункцията?
iva17, успех! Стискаме силно палци да си извадите добри яйцеклетки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноемвр
« Отговор #123 -: Септември 15, 2012, 12:27:05 pm »
Здравейте  :)
iva17  Искам да те попитам в твоята клиника каква е горе долу цената на Инвитрото,за да сравня с Швейцария.На мен засега ми е известен само хонорар 5500 фр плюс блокиращата 600 фр,но предполагам,че ще стигне 12 000.Винаги са ме съветвали в Бг да го правя,но реших да опитам тук,но честно да си кажа много парички са това.Незнам дали ще си позволя втори опит тук.Успех утре на пункцията,мила.

Heaven_New  Ти,миличка си във Франция,нали?Незная от какво ми е скочило ТСХ-то,нямам представа.Голяма борба с това Хашимото.Но като всички вас тук и аз се боря за рожбичка.  :)

Daria_66 Браво,страхотна новина,стискам палци и занапред.Ти в коя клиника си?В Бг ли си?

« Последна редакция: Септември 15, 2012, 12:30:24 pm от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #124 -: Септември 15, 2012, 12:59:46 pm »
 :D много се радвам и за теб linapoli
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

iva17

• 915
« Отговор #125 -: Септември 15, 2012, 13:01:35 pm »
aldita , аз тук съм в клиника "Надежда". Сега опита ми е финансиран от държавния фонд, но имам и самофинансиран. Ин витро в клиниката излиза средно между 4,500 - 6500 лв., в зависимост от количеството на инжекциите. При нас замразяването на ембрионите е 400 лв. Може да се наложи да ти направят и допълнителни иследвания и процедури. Цената, която съм посочила, е за стимулация, пункция, оплождането и трансфера.
« Отговор #126 -: Септември 15, 2012, 15:38:40 pm »
Здравейте, момичета:) Да се отчета и аз. Днес пункцията мина, всичко е ок. Извадили са 8 яйцеклетки. Което май е добре :D Ама лекарят каза,че тепърва ще видим. Ще ми се обадят чак утре.
linapoli много се радвам, че цели 3 се развиват добре, дано до последно е така:) Стискам палци и за останалите. :bighug: Прегръдки:)
« Отговор #127 -: Септември 15, 2012, 22:52:27 pm »
Iva,стискам палци утре на пункцията,
Linapoli,браво,чудесни новини,незнам моя трансфер може и да е утре,
Aldita,да  аз също съм в BG
Afrodita, супер утре ще чакаме да чуем добри новини
Момичета много късмет на всички... yahoo_17
*

iva17

• 915
« Отговор #128 -: Септември 16, 2012, 10:46:13 am »
Момичета, сега се връщам от пункцията. Всичко мина добре, имам си 13 яйцеклетки :) Утре ще чакам да ми се обадят ембриолозите и да видим колко ще са се оплодили.
« Отговор #129 -: Септември 16, 2012, 11:14:12 am »
Ехааа:) Ива, бройката е страхотна.И на мен ми се обадиха днес- моите и 8-те са се оплодили. Не знам дали е добре това, но май е;))) въпреки че то май важното е дали ще продължат да се делят, нали? Аз така се развълнувах,че пак си глътнах езика и нищо не попитах...
*

iva17

• 915
« Отговор #130 -: Септември 16, 2012, 11:44:03 am »
afrodita279 , разбира се, че е добре, че са се оплодили всичките :) Стискам ти палци и осемте да се разививат добре. Ти в коя клиника си?
« Отговор #131 -: Септември 16, 2012, 12:13:04 pm »
Здравейте, моите от 7 са се оплодили 5,днес ми се обадиха и ми казаха че всички се делят, но 3 от тях са  с леки фрагментации,до утре можело да се оправят,какво значи това момичета,утре ще ми бъде трансфера и ще преценят дали да трансферират и 5-те или само читавите,....момичета как протича трансфера,разбрах вече ,че е без упоика,но усеща ли се нещо,има ли болка....и т.н,разкажете моля Ви....
« Отговор #132 -: Септември 16, 2012, 12:21:36 pm »
Iva,браво чудесен резултат,сега и ако всички се делчт ще бъде супер
Afrodita,и аз така като теб си глатнах езика и не питах какви са тия фрагментации,нормално всички сме притеснени..... :wink:
« Отговор #133 -: Септември 16, 2012, 12:36:32 pm »
Daria, 5 не са ли малко множко за трансфер?
А иначе трансферът е напълно безболезнена, кратка и вълнуваща процедура :) И ще си видиш ембрионите на екран  :)
*

iva17

• 915
« Отговор #134 -: Септември 16, 2012, 12:43:56 pm »
daria_66 , най-общо казано ембрионите с фрагментации не са толкова качествени. Има и много забременели момичета именно с такива ембриони. Все пак това е само един от показателите за качество и тежестта му се преценява от ембриолозите. Не се преценява, те ще преценят кои ембриончеата да трансферират. Иначе самият трансфер не боли изобщо :) Аз съм в "Надежда" и ще ти разкажа как минава при нас. При нас и се чака доста и многооо рядко влизаш в точния час, в който са те извикали. Задължително се изисква да сме с пълен мехур, така че това е единственото неприятно нещо, до като се чака :) Иначе ни пускат едни много приятни и красиви филмчета с лежерна музика :) Поставят ни инжекция нош па. След това идва док и заедно гледаме на монитор ембрионите. Избират кои и объсждаме колко от тях да върнем. След това лягаш на гинеколкогичния стол/маса, вкарват ти ембрионите като док глед с ултразвук къде точно да постави "капката". И това е. Лежиш после 30 минути и се прибираш :)
*
« Отговор #135 -: Септември 16, 2012, 13:35:46 pm »
iva17, daria_66, afrodita279, това се казват хубави новини, браво на вас  :balk_46:

« Отговор #136 -: Септември 16, 2012, 14:52:50 pm »
daria_66, браво - не се притеснявай, бройката е хубава :) важен е крайният резултат да е  :bfp:
iva17, страхотна бройка  си си отгледала. Имаш много стиснати палчета да се оплодят всичките  :crossfingers:
afrodita279,  хубаво е че са се оплодили всичките :) Обадиха ли ти се вече да каъат как се развиват?

И аз много се вълнувам как протича транфера, първи ще ми е :) Ние сме в Щерев. Ако има момичета там нека споделят. Не са ме предупредили да съм с пълен мехур, но ме викат час по-рано и сигурно ще ми кажат тогава. Сигурно няма да мога да спя тази нощ от вълнение  :countingsheep:

« Отговор #137 -: Септември 16, 2012, 14:57:58 pm »
Heaven New,незнам много ли са, и аз това се чудя,утре ще питам,оставям се в ръцете на док да прецени....колко е нормално да се трансферират... :ask:....
Ива,благодаря за подробното инфо,дано и при мен да мине приятно...
Момичета вие как практикувате с пътуването,ако не сте от там, където Ви е клиниката,на мен ми е на около 120 км.,пътя на места не е много хубав и се чудя какво да правя....да оставаме ли на хотел,да пътувамели.... osi_10
« Отговор #138 -: Септември 16, 2012, 15:34:00 pm »
Здравейте от мен,във вторник ще е трансфера,имаме 7 броя от които 5 по-добри.daria_66аз доколкото знам повече от 3-4 май не връщат,а относно пътуването аз съм от Бургас и пътувам около 6 часа,така че съм решила да отида ден по-рано на хотел,и да остана поне още 2-3 дена след трансфера,да не се друсам по тия пътища,че и толкова часа...стискам палци на всички
« Отговор #139 -: Септември 16, 2012, 15:39:30 pm »
и още нещо  да питам,след пункцията имах голям проблем с един зъб-вадиха ми нерв с упойка още продалжава да ме боли и днес пак съм на зъблекар,и отгоре на всичко изпих около 5-6 аулина,мислите ли че ще има негативен ефект при имплантацията на ебрионите?надявам се че не ама то не се издържаше,нямах друг избор :(