0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Забременяване
« -: Август 16, 2012, 22:12:10 pm »
Здравейте, точно преди 4 месеца за съжаление направих спонтанен аборт и лекарите ми казаха да се пазим 6 месеца до опитите за нова бременност , но тук и във други форуми четох различно от това , което ми бе казано. Попадала съм на 3 месеца изчакване, 4, 5 и така на татък . Ние сме много развълнувани и със нетърпение чакаме да минат тези "сухи" месеци за да започнем отново със опитите , та въпроса ми е КОЛКО ТОЧНО ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАМЕ ? Благодаря предварително и много се извинявам ако темата не е за тук и ако е възможно нека бъде преместена . :)
Re: Забременяване
« Отговор #1 -: Август 17, 2012, 08:16:04 am »
Колкото вие си решите, ако ти е направено абразио /кюртаж/ е хубаво да се пазите поне 3 месеца, за да може матката да се възстанови. Ако обаче организмът ти се е изчистил сам или с медикаменти, то тогава въздържание не е необходимо.
Аз лично след моя спонтанен аборт се пазех само един месец, тъй като не са ме чистили, друг е въпросът, че то не се получава :(

Успех този път!
*
Re: Забременяване
« Отговор #2 -: Август 18, 2012, 14:27:09 pm »
Ами да , правиха ми кюртаж "за да махнат каквото е останало" въпреки, че целия плоден сак падна но както и да е . Благодаря много за съвета !