Там открито се говори за експерименти с жени в репродуктивна възраст, като се прилага ваксината против тетанус и дифтерия като противозачатъчно срдество, което не дава странични ефекти!
хаха, не само с конспиративната история на ваксините съм запозната, но и с корумпираността на цялата система! Фрамацевтичните компании са едни от най-големите мафиоти в света! Но за обсъждането на подобни теми не му е времето и мястото тук. Само да ви кажа, че кандидатствах по една интердисциплинарна програма към Макс Планк Институт в Берлин и даже ме поканиха на интервю. Там се търсеха докторанти за създаване на екип от психолози, философи и социолози, които да участват в програма, спонсорирана от видни фармацевтични компании. Целта на изследването беше да се разбере, как, по какъв начин и каква информация трябва да се поднесе на хората, за да се ваксинират с определени ваксини! За тази цел се анкетират хора (прилагат се различни статистически методи) от различни възрастови групи, с различно образование, пол и т.н. Резултатите се използват от същите тези фармацефтични компании, които плащат проучването за да правят своята рекламна кампания за същите тези ваксини! С една дума: как да манипулираме общественото мнение.
И аз директно им казах какво мисля за цялата тази плява! Програмата беше за decision making...аз им казах, че искам да работя по проблемите на moral decision making, т.е. за етиката, но на самите фармацевтични компании. Предпочитам да остана по-ниско платена, дори и да съм безработна, но не да работя в интерес на мафиоти и безбожници!
Има много учени, които продават съвестта си! Физици, химици, психолози! Иначе от къде ще съществуват средствата за масово унищожаване?