0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Уважаеми сънароднички!

Изпращам ви следната статия и ще се радвам на коментар от ваша страна! Оказва се че ваксината против тетанус и дифтерия създава антитела които подтискат нивата на човешкия хорионгонадотропин хормон ЧХГ.

Функцията на жълтото тяло (обвивката на яйцеклетката) се стимулира от този човешки хорионгонадотропин (ЧХГ).

Ако този хормон е нисък, той не стимулира жълтото тяло да отделя прогестерон и така няма как оплодената яйцеклетка да се загнезди. Без стимулация от ЧХГ жълтото тяло никога няма успее да изпълни своята функция: да произвеждат хормона прогестерон до края на 3-ти месец на бременността, който позволява загнездването и задържането на плода.

http://www.pnas.org/content/91/18/8532.full.pdf

Според националният имонизационен календар девойките на 17 годишна възраст трябва да се ваксинират с тази ваксина, а след 25 годишна възраст ваксината трябва да се подновява всеки 10 години.

http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm

Не се странно, че в България има толкова жени, които имат проблеми с зачатието. Аз съм една от тях! Моля направете нещо за разпространяването на информацията. Няма смисъл правителството да отпуска субсидии за зачатие инвитро, просто трябва да направи ревизия на националният имунизационен календар! Всяка една жена би трябвало да бъде запозната с риска от ваксината и да вземе сама решение, дали да се ваксинира при такъв риск. Самите лекари трябва да съветват жената да не се ваксинира, ако има намерение да създава дете.

Мария Велева
« Последна редакция: Август 05, 2012, 10:33:56 am от Мели »
Честно казано не помня на 17г. още по-малко на 25 да съм правила реимунизация. :oops:

Въпреки всичко бях с неизяснен стерилитет.
*
Аз на 17 не си спомням ,но много добре помня,че правих миналата година на 25г и то беше няколко месеца преди изясняване на случая със стерилитета,който се оказа тубарен стерилитет.Незнам дали има нещо общо с ваксините тубарния стерилитет  osi_10

*
Уважаема Мария Велева,
Научи се да четеш с разбиране.
Всъщност ти тая статия чете ли я изобщо? Или натъкми каквото вече си си наумила към произволна статия след търсене на дифтерия и тетанус в гугъл?

Цитираната от теб статия говори за ваксина, създадена и прилагана нарочно като контрацептивен метод.
Статията е от 1994 година и отразява резултати от клинично изследване на ваксината в Индия.
Тази ваксина няма нищо общо с ваксините против дифтерия и тетанус, които се прилагат по цял свят от много години.

Пускаш много помпозен коментар и правиш бомбастични изводи по начин, който може да подведе много хора да ти повярват, да продължат да разпространяват невярната информация и дори да си навредят, ако пропуснат необходима ваксина.

Последният ти параграф е толкова абсурден, че не заслужава коментар.
« Последна редакция: Август 04, 2012, 17:21:42 pm от цигу »
Уважаема Мария Велева,
Научи се да четеш с разбиране.
Цитираната от теб статия говори за ваксина, създадена и прилагана нарочно като контрацептивен метод.
Статията е от 1994 година и отразява резултати от клинично изследване на ваксината в Индия.
Тази ваксина няма нищо общо с ваксините против дифтерия и тетанус, които се прилагат по цял свят от много години.

Пускаш много подвеждащ коментар и правиш бомбастични изводи по начин, който може да подведе много хора да ти повярват, да продължат да разпространяват невярната информация и дори да си навредят, ако пропуснат необходима ваксина.

Последният ти параграф е толкова абсурден, че не заслужава коментар.

Именно!
Много добре знам, че статията датира от 1994 година и е издадена от научноизследователски център, спонсориран от Фондация Рокфелер, същата тази Фондация, която прилага тези ваксини за контрол на популацията в страни от Третия Свят като Индия. Смятате ли, че жените които получават тези ваксини са запознати с рисковете? Става въпрос за умишлено укриване на информация!

В Индия има блестящи учени и мозъци, аз познавам лично изтъкната астриофизичка от Индия...но прекрасно разбирам мотивите ви, споменаването на Индия явно трпябва да подрони авторитета на статията!

Аз отдавна съм се научила да чета, сега заминавам за Гремания, Фрайбург за да завърша там докторантурата си по философия, която започнах в Чили. Живяла съм в Чили, Германия и от две години живея в Барселона, Испания. Още критики за моето ниво на образование?

Погледнете моля новият имонизационен календар! Прочетете статията и тогава се запитайте, кой идиот е издал наредба за ваксина срещу тетанус и дифтерия?

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
явно часовете по БЕЛ леко си проспала :)
мине се не мине и дойде някой да ни обяснява колко вредни са ваксините, тези за децата, онези за рак на шийката, сега и тази ...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Много добре знам, че статията датира от 1994 година и е издадена от научноизследователски център, спонсориран от Фондация Рокфелер, същата тази Фондация, която прилага тези ваксини за контрол на популацията в страни от Третия Свят като Индия. Смятате ли, че жените които получават тези ваксини са запознати с рисковете? Става въпрос за умишлено укриване на информация!

В Индия има блестящи учени и мозъци, аз познавам лично изтъкната астриофизичка от Индия...но прекрасно разбирам мотивите ви, споменаването на Индия явно трябва да подрони авторитета на статията!

Аз отдавна съм се научила да чета,при това с разбиране,сега заминавам за Гремания, Фрайбург за да завърша там докторантурата си по философия, която започнах в Чили. Живяла съм в Чили, Германия и от две години живея в Барселона, Испания. Още критики за моето ниво на образование?

Погледнете моля новият имонизационен календар! Прочетете статията и тогава се запитайте, кой идиот е издал наредба за ваксина срещу тетанус и дифтерия?

Вашите коментари са абсурдни, аз се чувствам морално задължена да оведомя жените, които искат да си имат детенце за рисковете от имунизацията с тази ваксина. Тя изобщо не е нужна! Особено редовното подновяване след 17 годишна възраст е абсурдно! Децата могат и трябва да се ваксинират, особено тези, които живеят на село и имат контакт с животни и коне. 
за съжаление такива обидни коментари като: "явно часовете по БЕЛ си проспала" не са на място и не издават добро възпитание! Но в България хората са свикнали отдавна на грубост и на липса на обноски! Та и по форумите виждам че се ругаят и обиждат.
А за ваксините против рак на шийката на матката нямам намерение да коментирам, те преди всичко не са 100% и не дават никаква гаранция за добра защита.
*
Явно ние сме прости и наивни. Ти като много учтива, високо образована и напълно запозната с конспиративната история на ваксините ни остави.

Който има и най-малкото опасение, да отвори статията - никой нищо не крие в нея, там открито се говори за експериментална противозачатъчна ваксина.
Там открито се говори за експерименти с жени в репродуктивна възраст, като се прилага ваксината против тетанус и дифтерия като противозачатъчно срдество, което не дава странични ефекти!

хаха, не само с конспиративната история на ваксините съм запозната, но и с корумпираността на цялата система! Фрамацевтичните компании са едни от най-големите мафиоти в света! Но за обсъждането на подобни теми не му е времето и мястото тук. Само да ви кажа, че кандидатствах по една интердисциплинарна програма към Макс Планк Институт в Берлин и даже ме поканиха на интервю. Там се търсеха докторанти за създаване на екип от психолози, философи и социолози, които да участват в програма, спонсорирана от видни фармацевтични компании. Целта на изследването беше да се разбере, как, по какъв начин и каква информация трябва да се поднесе на хората, за да се ваксинират с определени ваксини! За тази цел се анкетират хора (прилагат се различни статистически методи) от различни възрастови групи, с различно образование, пол и т.н. Резултатите се използват от същите тези фармацефтични компании, които плащат проучването за да правят своята рекламна кампания за същите тези ваксини! С една дума: как да манипулираме общественото мнение.

И аз директно им казах какво мисля за цялата тази плява! Програмата беше за decision making...аз им казах, че искам да работя по проблемите на moral decision making, т.е. за етиката, но на самите фармацевтични компании. Предпочитам да остана по-ниско платена, дори и да съм безработна, но не да работя в интерес на мафиоти и безбожници!

Има много учени, които продават съвестта си! Физици, химици, психолози! Иначе от къде ще съществуват средствата за масово унищожаване?
А твоят конкретен стерилитет какъв е?
Искаха да ме реимунизират като бях на 24г. , метнах бегъл поглед някъде, че след ваксината до 3 месеца не е хубаво да се забременява, но къде съм го намерила идея си нямам. Гарантирам, че на 17г. не се бият никакви ваксини по имнизационния календар, а на 24г. всеки може да решава. Моята я прескочих все пак, защото все бях в процедури някакви.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
аз работя от 12 години в търговията
основната цел на всеки търговец е да продава, не откриваме топлата вода
мен ме учат как и къде да изложа стоката, така че клиента да я предпочете, това прави ли ме мафиот
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Драга Мария, защо не се свържеш с някой продуцент казаното до тук е блестящ сценарий за филм с Джулия Робъртс, още повече тя има опит с подобни проекти.
Ето тук наистина най-новите експериментални ваксини като противозачатъчно средство от същите тези автори.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Talwar%20GP[Author]&cauthor=true&cauthor_uid=21885129

Статията от 1994 се отнася за ваксината против тетанус и дифтерия, но явно се търсят нови ваксини, които целенасочено да атакуват ЧХГ хормон.

За Макс Планк Институт, катедра Психология можете да прочетете тук и да се осведомите за темата: Decision Making in Social Contexts

http://www.mpib-berlin.mpg.de/en/research/concluded-areas/mprg-neurocognition-of-decision-making/decision-making-in-social-contexts

Съгласна съм, че е добър сценарий за филм, животът е изпълнен с теми и мотиви, достойни за романи и други произведения на изкуството.

Наричам мафиот всеки, който поставя личните си финансови интереси над изконни човешки права и над човешкото достойнство, наричам мафиот всеки, който прави и дори 1 стотинка нарушавайки дори само 1 етично правило!
Твоята цел каква е? Да ни предупредиш, дати се повъзхищаваме на образованието или и ти се бориш със стерилитета.
*
Я кажи нещо за генномодифицираните храни. Или за ядрената енергия.
Моля посетете тази страница:

http://www.thinktwice.com/birthcon.htm

Целта ми е да предупредя за стерилитета! И в случай на "атака", да се защитя и най-вече да защитя становището си както намеря за добре. Вежливите обноски никога не са излишни, особено в България, където всеки е готов да нападне за щяло и нещяло.

Освен атаки и лични нападения бяха малко компетентните коментари! Смятате ли че ще се предада толкова лесно? Освен това и лекарите не са компетентни, те едва ли са запознати с новите открития в областта на имунологията. А джипитата гледат само да си изпълнят протокола! Все едно да очакваш от учител по физика да знае най-новите открития от областта на ядрената физика, от нанофизиката или от астрофизиката...той си е наизостил основните неща по предмета и край! За енергията: Те за това българските геолози не знаят за какви технологии става въпрос (не знам с колко деситилетия са напред технологиите от САЩ в това отношение). Даже университетски преподаватели по геология си признават, че не са компетентни по въпросите за извличане на шистов газ. За това и не могат да уточнят в закона против фракинга какво може и какво не може, защото липсва вещо лице...или пък ако има е купено. Така че ако кажат: не може хоризонтални пробиви, американците ще дойдат с диагонални пробиви. Сега доволна ли си и от мнението ми по енергийните въпроси? Ако имаш още пиши ми отделно, не тук във форума!

За жените, които са се ваксинирали без да знаят за последствията и при които причината за безплодието е неясна, а и евентуално се засича нисък прогестерон без да липсва овулация, нека обсъдят статията с гинеколога си и ако е възможно да си направят тест за наличност на серум в кръвта. Значи в статията се твърди, че след като концентрацията на серума от ваксината падне под 50нлмл,има вероятност от забременяване, а след като падне под 35нлмл човешкият хорион гонадотропин хормон и съответно тялото на жената възвръща нормалните си функции.

Аз си направих такъв в Германия, но резултатите не са у мен и едва след 22 август ще мога да ги споделя.

До скоро!
Здравей!

За жените, които са се ваксинирали без да знаят за последствията и при които причината за безплодието е неясна, а и евентуално се засича нисък прогестерон без да липсва овулация, нека обсъдят статията с гинеколога си и ако е възможно да си направят тест за наличност на серум в кръвта. Значи в статията се твърди, че след като концентрацията на серума от ваксината падне под 50нлмл,има вероятност от забременяване, а след като падне под 35нлмл човешкият хорион гонадотропин хормон и съответно тялото на жената възвръща нормалните си функции.

При теб ако са установили друга причина и вече си минала терапията успешно, но все още не можеш да заченеш, покажи статията на гинеколога ти и я обсъди с него. Виж какъв е регламента да ти направят тест за наличието и количеството на тази ваксина в кръвта.

Имай пред вид, че и лекарите може да не знаят, те едва ли са запознати с новите открития в областта на имунологията. А джипитата гледат само да си изпълнят протокола! Все едно да очакваш от учител по физика да знае най-новите открития от областта на ядрената физика, от нанофизиката или от астрофизиката, той си е наизустил основните неща по предмета и край!

До скоро!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Мария, последните няколко постинга целяха да ти подскажат, че темата не е интересна за аудиторията, дори напротив. Наистина ли не го проумяваш, или просто не искаш?
Сега ще заключа темата, защото смятам, че няма нужната дискусия, за да се поддържа и ще те помоля да спреш с пропагандите на лични съобщения- намери друга трибуна да споделяш "откритията" си.