0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #960 -: Януари 11, 2013, 11:54:23 am »
През декември бях при лекар на профилактичен преглед, пълен включително цитонамазка, гледа ме и с ултразвук, всичко беше добре, каза ми да правим опити за бебе.това беше преди първият тест на 16,12, някъде в началото на декември.
До колкото разбирам, последния ти преглед е бил някъде по време или преди О. То по това време, той няма как да види има или няма бременност.Според мен е удачно сега да отидеш на преглед и да му кажеш за положителните тестове за бременност.
Най-малкото, което може да направиш преди самия преглед е да пуснеш кръвен тест за бременност и след това да го повториш след 48 часа, за да видиш как растат нивата на хормона.
Стискам палци всичко да бъде наред :)

« Отговор #961 -: Януари 11, 2013, 12:08:48 pm »
lusiq мяря температурата сутрин между 8 и 9 часа, анално, задължително преди ставане. Забравих да кажа, че на 03.01. бях на доктор и ми каза, че няма все още доминантен фоликул и че О предстои. Също така каза, когато температурата се повиши с около 0.5 - 1 градус да отида.... Но всъщност не знам, дали може да стане по- висока. Но нищо, от другия цикъл започвам от начало и дано скоро на всички да ни се случи чудото :)
« Отговор #962 -: Януари 11, 2013, 13:55:02 pm »
Да знам че няма как да види,в смисъл че всичко е било наред от прегледа, и не би трябвало да има нещо лошо.
« Отговор #963 -: Януари 11, 2013, 14:09:02 pm »
desi_do4eva Ами хубаво е ,че на прегледа всичко е минало ок,но до седващия преглед е хубаво наистена да си пуснеш кръвен тест през 48 часа,тъй като си видяла положителен тест,след това цикъл и след това пак положителен тест!Аз лично така бих направила!Успех и дано всичко е наред! :wink:
« Отговор #964 -: Януари 11, 2013, 14:51:22 pm »
desi_do4eva по никакъв повод не бих искала да те плаша. Идеята е, че трябва да отидеш на преглед и да пуснеш кръвен, именно защото първо си имала положителен тест, после кръвотечение, и после пак положителен тест. Най-малкото спомена, че си имала и болки ниско в корема и т.н.
Успех и дано всичко е наред. Ще чакаме да пишеш как е минало след прегледа.

« Отговор #965 -: Януари 11, 2013, 15:42:53 pm »
desi_do4eva, не знам какво има да се чудиш, всеки човек при подобна ситуация отдавна да е посетил лекар. С това шега не бива и тук може само да гадаем. Това,че на прегледа преди цикъла всичко е било наред,не означава нищо,нито могат да видят евентуалната бременност, нито какво ти предстои. От 7.01.,когато пак си правила тест, до сега може да са станали много неща,затова отивай на лекар възможно най-скоро,и най-добре още днес.
Пожелавам нещата да се развият благоприятно.
« Отговор #966 -: Януари 11, 2013, 15:51:09 pm »
Dnes pak bqh na lekar i napravih kraven test,za sajalenie otricatelen.Doktora kaza,4e poneje e mnogo v na4aloto matkata 6te se iz4isti sama,az oba4e mnogo se pritesnqvam,a podarpvanqta nisko dolu ne spirat.Kakto i da e 6te po4inem edin mesec i posle po4vame pak s opitite.Kasmet i na vas
« Отговор #967 -: Януари 11, 2013, 16:23:38 pm »
Е това вече си е направо за чудене. Как така кръвния тест е отрицателен сега, а и предния път, доколкото разбрах, а пък докторя е виждал ембрион. Нещо или аз не разбирам, или лекаря се е объркал.
Реално, при отрицателен кръвен тест, матката няма от какво да се чисти. Ако съм в грешка, нека се включат и други момичета с повече опит.

Съжалявам, че теста е отрицателен. Пожелавам ти много скоро да сбъднеш мечтата си и да гушнеш така мечтаното бебче:)

« Отговор #968 -: Януари 11, 2013, 16:37:11 pm »
При отрицаттелен кръвен реално наистина няма какво да се чисти. Аз започнах да кървя при ЧХГ 60.
Зузе, гледам ти графиката, понеже мисля от тоя месец да меря БТ. Виждам, че е доста странна и не отговаря съвсем на правилата. Явно и на графиката не може да се има много вяра.
« Отговор #969 -: Януари 11, 2013, 16:43:26 pm »
Може би се има предвид да се изчисти лигавицата на матката,която се удебелява още от началото на овулацията и при бременност продължава да расте. При моят аборт ембрионът беше заминал, но си оставаше дебелата лигавица,която чакахме да се изчисти 1 седмица(нормално е да има болки,то е като при цикъл,но е доста по-дебела и затова по-болезнено,предполагам), и след като не стана,прибягнахме до абразио.
« Отговор #970 -: Януари 11, 2013, 16:45:24 pm »
При отрицаттелен кръвен реално наистина няма какво да се чисти. Аз започнах да кървя при ЧХГ 60.
Зузе, гледам ти графиката, понеже мисля от тоя месец да меря БТ. Виждам, че е доста странна и не отговаря съвсем на правилата. Явно и на графиката не може да се има много вяра.
Ами точно този месец и аз не знам какво се случи с моята БТ. Това е единствения месец, в който не разбрах какво се случва с БТ. Реално за първи път имах доста висока БТ във ФФ, което респективно е рефлектирало и върху БТ през ЛФ.
Въпреки всичко, смятам че БТ е доста добър ориентир, така че няма да загубиш ако започнеш да мериш. Погледни и по-старите ми графики - те са малко по-показателни :)

« Отговор #971 -: Януари 11, 2013, 16:49:21 pm »
Може би се има предвид да се изчисти лигавицата на матката,която се удебелява още от началото на овулацията и при бременност продължава да расте. При моят аборт ембрионът беше заминал, но си оставаше дебелата лигавица,която чакахме да се изчисти 1 седмица(нормално е да има болки,то е като при цикъл,но е доста по-дебела и затова по-болезнено,предполагам), и след като не стана,прибягнахме до абразио.
За това съм съгласна с теб Афродита.
Просто моята чуденка беше за това, че тя  е имала преглед, който е правен между двата кръвни теста, като и двата (преди прегледа и след прегледа са били отрицателни) са били отрицателни. Ако е така, реално не би трябвало да има чистене и ex_triim няма от какво да се притеснява.
И аз имах ранен спонтанен аборт, при който се изчистих сама и наистина беше болезнено.

« Отговор #972 -: Януари 11, 2013, 16:52:26 pm »
Ох,ами не знам :) Ние малко си гадаем. Щом лекарят е казал,ако му има доверие,трябва да го слуша. Обаче нали пък е имала и положителни уринни-откъде ще идва този хормон в урината? Сигурно не е невъзможно,ама...чудя си се.
« Отговор #973 -: Януари 11, 2013, 17:27:25 pm »
Права си - щом лекаря е казал така, ние няма какво да гадаем :)
Важното е ex_triim да е добре и да се чувства спокойна.

« Отговор #974 -: Януари 11, 2013, 18:19:52 pm »
Dnes pak bqh na lekar i napravih kraven test,za sajalenie otricatelen.Doktora kaza,4e poneje e mnogo v na4aloto matkata 6te se iz4isti sama,az oba4e mnogo se pritesnqvam,a podarpvanqta nisko dolu ne spirat.Kakto i da e 6te po4inem edin mesec i posle po4vame pak s opitite.Kasmet i na vas
Здравей ex_triim ,твоят случай  ми напомня на моя от преди 5-6 дни
на 06.01.13г. си направих тест /за кръвен нямаше време/ след като момичетата от форума бяха достатъчно настоятелни  :lol:, оказа се че има две черти . За съжаление същата вечер ми дойде и всичко се скапа  :(. Въпреки всичко направих и на сутринта и пак имаше втора черта , но много, много бледа /според мен просто хормона е спаднал и затова така /. В тази връзка искам да ти кажа че моите симптоми /бодежи /и сега продължават но са вече рядко и слаби в сравнение с периода преди да ми дойде .Не се тревожи, според мен е нормално , организма сам ще се изчисти/аз дори и на лекар не успях да отида/, някъде четох че симптомите отшумяват по- бавно, а не с идването на цикъла, което е логично предвид това че хормоните са почнали в един момент да играят / все пак е имало зачеване/
И съжалявам за станалото, аз също съм потресена със ситуацията около мен /за 4 год. опити за първи път видях 2 черти/, но това е положението приемаш и продължаваш напред
Надявам се да съм ти била полезна и ти пожелавам успех  :D
*
« Отговор #975 -: Януари 11, 2013, 18:39:52 pm »
Възможно ли е приема на антибиотик да забави цикъла? Закъснява ми втори ден, а при мен това не е често срещано явление! Имам ПМС, но няма цикъл, нито пък зацапване.. За тест не съм и помисляла, но май ще се наложи да се сдобия с един!
Само да уточня, че все още съм на антибиотик, предписан е ми заради цистит, за 10 дена, имам да го пия още 3!
« Последна редакция: Януари 11, 2013, 18:49:01 pm от Гальонди »

« Отговор #976 -: Януари 11, 2013, 19:16:25 pm »
Утре отивам на лекар какъвто намеря.Стискайте ми палци момичета моля ви, дано всичко да е наред най-накрая.
« Отговор #977 -: Януари 11, 2013, 19:18:15 pm »
desi_do4eva по никакъв повод не бих искала да те плаша. Идеята е, че трябва да отидеш на преглед и да пуснеш кръвен, именно защото първо си имала положителен тест, после кръвотечение, и после пак положителен тест. Най-малкото спомена, че си имала и болки ниско в корема и т.н.
Не искаш да ме плашиш, но ме уплаши доста.
« Отговор #978 -: Януари 11, 2013, 19:29:54 pm »
Не искаш да ме плашиш, но ме уплаши доста.
Съжалявам ако е станало така, не това ми е целта. Стискам палци за прегледа и дано да е това, което най-силно желаеш.

« Отговор #979 -: Януари 11, 2013, 20:03:01 pm »
Blagodarq vi momi4eta za podkrepata.Kolkoto do doma6nite testove,doktora kaza,4e e poneje nivata na xormona)neznam ve4e koi)spadali po-bavno.Sega 6te si po4inem 2 meseca,za6toto si idvam v Balgariq i mart mesec pak inseminaciq,da se nadqvam,4e togava 6te se polu4i.Pak vi blagodarq i jelaq na vsi4ki da vidqt  :bfp1: i neka e realno i uspe6no :bighug: