Dnes pak bqh na lekar i napravih kraven test,za sajalenie otricatelen.Doktora kaza,4e poneje e mnogo v na4aloto matkata 6te se iz4isti sama,az oba4e mnogo se pritesnqvam,a podarpvanqta nisko dolu ne spirat.Kakto i da e 6te po4inem edin mesec i posle po4vame pak s opitite.Kasmet i na vas
Здравей ex_triim ,твоят случай ми напомня на моя от преди 5-6 дни
на 06.01.13г. си направих тест /за кръвен нямаше време/ след като момичетата от форума бяха достатъчно настоятелни
, оказа се че има две черти . За съжаление същата вечер ми дойде и всичко се скапа
. Въпреки всичко направих и на сутринта и пак имаше втора черта , но много, много бледа /според мен просто хормона е спаднал и затова така /. В тази връзка искам да ти кажа че моите симптоми /бодежи /и сега продължават но са вече рядко и слаби в сравнение с периода преди да ми дойде .Не се тревожи, според мен е нормално , организма сам ще се изчисти/аз дори и на лекар не успях да отида/, някъде четох че симптомите отшумяват по- бавно, а не с идването на цикъла, което е логично предвид това че хормоните са почнали в един момент да играят / все пак е имало зачеване/
И съжалявам за станалото, аз също съм потресена със ситуацията около мен /за 4 год. опити за първи път видях 2 черти/, но това е положението приемаш и продължаваш напред
Надявам се да съм ти била полезна и ти пожелавам успех