0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #920 -: Януари 08, 2013, 13:22:57 pm »
Аз правих сутринта тест, но беше -. Да се надяваме, че е рано...
« Отговор #921 -: Януари 08, 2013, 13:39:32 pm »
Аз правих сутринта тест, но беше -. Да се надяваме, че е рано...
Реално сега си 10-ти ден след О., тъй че наистина може да е рано. Аз имам имала подобен случай - отрицателен на 10-11 ден и след това положителне на 15-16 ти ден след О. Много стиснати палци и до два-три дни да се похвалиш.

« Отговор #922 -: Януари 08, 2013, 15:23:30 pm »
Благодаря. Имахх сутринта пак зацапване и мислех, че ми идва, но досега нищо...Вече не ми издържат нервите май!
« Отговор #923 -: Януари 08, 2013, 15:59:10 pm »
Напълно те разбирам. Ох, дано това да е последния месец, в който чакаш да видиш така мечтаните две чертички :)

« Отговор #924 -: Януари 08, 2013, 17:41:17 pm »
Аз бях писала тук, че преди два месеца преживях химическа бременност и затова сега ме е страх и от двата резултата...
« Отговор #925 -: Януари 08, 2013, 17:49:40 pm »
И аз съм преживяла биохимчна бременност, като на въпроса ми към моето АГ каква е вероятността да се повтори, тя ми каза, че е много малка. Тя ми обясни, че този тип бремености се получават при евентуални хромозомни грешки или нещо подобно в сперматозоида или яйцеклетката.
Реално никой не може да ти даде гаранция, че няма да се повтори. И мен ме беше много страх да не се повтори...

« Отговор #926 -: Януари 08, 2013, 17:55:42 pm »
Колко време след нея успя пак да забременееш?
Явно ми остава само да чакам...
« Отговор #927 -: Януари 08, 2013, 19:10:16 pm »
Не на следващия, а на по-следващия цикъл - не е чак толкова много май :) Друг е въпроса, че тази бременност беше извънматочна, но това няма нищо общо с това, че преди това съм имала биохимична бременност.

« Отговор #928 -: Януари 08, 2013, 22:05:35 pm »
Честито на бременните момичета :) :youwoman:
« Отговор #929 -: Януари 08, 2013, 22:42:39 pm »
Честито Lusiq и от мен! Много се радвам за вас двете с papilio!
Аз все още не съм направила тест, но и всичките ми ПМС симптоми от днес изчезнаха като че ли - няма ги придърпванията, гаденето, болките в корема. Останаха ми само болезнениете и подути гърди и то на моменти. Не знам дали не да бързам да се отчайвам, но май пак нищо не е станало. Има време до 10-ти все пак.
Така де, решила съм да си изчакам датата пък да видим какво ще стане.
« Отговор #930 -: Януари 09, 2013, 10:58:45 am »
Zdraveite,az pi6a za parivi pat,koeto e stranno sled kato sas sapruga mi pravim opiti ve4e nad 3 godini(imame problem sas spermata).Iskam da popitam za mneniqta vi.Na 15.12 pravihme inseminaciq,vsi4ko mina ok,trqbva6e da mi doide na 29.12.Na 23 si napravih test vka6ti-polojitelen(bleda 4erti4ka),no na 29-ti si mi doide,problemat e,4e ot kakto imam cikal vinagi e bil 4 dni kravote4enie,a tozi be6e 6 i bez pada6ti saciraci.otidoh na lekar i se okaza,4e ima oplojdane i embriona e o6te vatre.Posle na 07.01 si napravih kraven test i e normalen(nqma zavi6eni stoinosti),ve4erta imah to4no 3 kapki krav.V4era bqh na lekar i embriona si e tam,doktora kazva,4e neznae oba4e dali ne e martav,az oba4e sled doktora si napravih pak urinen test i e kategori4no polojitelen,a prez cqloto vreme imam po6tipvanq nisko dolu,sega sam pak v petak na lekar(i toi neznae kakvo stava).Mnogo 6te sam vi blagodarna ako spodelite va6ite mneniq.Jelaq na vsi4ki uspeh
« Отговор #931 -: Януари 09, 2013, 11:07:53 am »
ex_triim на последния преглед, на който беше докито какво ти каза - в коя седмица си? Изписа ли ти някакви медикаменти, имайки в предвид, че си имала кръвотечение и наличие на ембрион?
Само не разбрах за кръвния тест: как така е в граници (в смисъл, че е отрицателен ли), а пък пикливия е положителен. Щом докито е видял ембрион, стойността на ЧХГ вече трява да е била достатъчно висока. Обикновено над 1000 единици.
Преди следващия преглед може пак да пуснеш кръвен тест за бременност. Така може да проследиш дали той нараства както трябва. В сайта на зачатие има калкулатор и там може да провериш неговото нарастване.
Надявам се следващия път, когато отидеш на преглед, да няма вече въпросителни и всичко да бъде наред.

*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #932 -: Януари 09, 2013, 11:12:38 am »
snejinka_82 благодаря ти:) ами то утре е 10.01 стискам ти палци и се надявам и на теб да ти се сбъдне мечтата...аз на тия тестове уринните не им имам пълно доверие и вчера си направих кръвен:) аз малко не мога да ги разбера тия резултати, ама със сигурност знам, че е + :) стискам палци на всички :))
« Отговор #933 -: Януари 09, 2013, 13:15:17 pm »
lusiq, Честито и лека бременност ди края! Какъв е резултата от кръвния тест?
ex_triim, Пусни си два кръвни теста през 48 часа за да се види дали се удвоява и расте правилно. Кървенето не трябва да се подценява. Предписаха ли ти пргестеронов препарат (дуфастон, утрогетсан)? В коя клиника си? Сърдечна дейност на плода се вижда най-рано в 7ма седмица, мисля че на теб ти е рано. Успех!

« Отговор #934 -: Януари 09, 2013, 13:47:07 pm »
lusiq  papilio Честито мoмичета!Пожелавам вi много приjaтни емоции през идните 9 месеца и здраво бебче около термин!

veseto_87 Стискам здраво палчета да те пропусне гостенката! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

ex_triim Пожелавам ти добър финал,и мисля че съвета на linapoli  е много добър!Успех! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #935 -: Януари 09, 2013, 14:47:07 pm »
За съжаление днес вече ми идва. Оставам за другия месец. Мисля да почна да меря и БТ.
*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #936 -: Януари 09, 2013, 17:11:01 pm »
linapoli резултата ми е 327.5000 :) което било добре. Няма възможност в моя град за 2-ри кръвен тест, за което много ме е яд, защото така незнам кога да ида на АГ за да видим как е положението и дали всичко е наред :) та така ще си чакам още някой ден със  притеснение и ще ида :))
« Отговор #937 -: Януари 09, 2013, 17:13:17 pm »
За съжаление днес вече ми идва. Оставам за другия месец. Мисля да почна да меря и БТ.
Съжалявам миличка. С нови сили напред в новия цикъл. Дано той бъде последния, през който чакаш двете чертички :bighug:
Меренето на БТ би те ориентирала относно предполагаема О., тъй че не е излишно :)

« Отговор #938 -: Януари 09, 2013, 17:13:51 pm »
Kravniq test be6e otricatelen,a 24 4asa sled nego(vtoriq vka6ti) tvardo polojitelen,v petak sutrinta sam na lekar,no mai 6te vi poslu6am i utre 6te pusna nov kraven.Kolkoto do lekarstva,ne mi predpisa ni6to,kaza bez sex i bez lekarstva do petak,da vidim kakvo stava,a ve4e sam na raba,sled 3 godini i polovina.Oplojdane e imalo,no ima6e i kravote4enie,a dnes gardite me bolqt,no vse edno sam se udarila i to dosta silno na momenti v ednata.Az jiveq v Garciq(zatova pi6a na latinica-sori),a lekarqt e 4asten i nai-dobriq v grada.Edinstvenoto,koeto znam e,4e sled kato "mi doide" vdigah tejko i sega mi se pla4e,po-obarkana neznam dali moje da sam.Mersi na vsi4ki i uspeh ot cqloto mi sarce  :bfp1:
« Отговор #939 -: Януари 09, 2013, 17:19:10 pm »
Да, най-добре повтори кръвния, за да получиш някаква яснота, а и спокойствие.
Сега си почивай повече и не се натоварвай.

П.П. използвай kredor, тъй като нямаш инсталирана кирилица.