0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #900 -: Януари 07, 2013, 14:00:59 pm »
И аз имам един късмет, Не знам кога този месец пак ще правим опити, разболях се и съм на антибиотици, вчера бях с висока температура  :( Днес съм добре, но трябва да си допия антибиотика, а как само ми се искаше да не се стига до него. И спираме с опитите :( Има ли такъв, който е подходящ за плануващи бременност? Дали някоя от Вас е взимала? Или направо да си питам Джипитката?
« Отговор #901 -: Януари 07, 2013, 14:13:16 pm »
Знам, че има такива антибиотици, безвредни за бременни, но трябва да попиташ.
Погледнах ти графиката. Защо отбелязваш О. през няколко дни?
*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #902 -: Януари 07, 2013, 16:14:55 pm »
Момичета, днес видях най - сетне  :bfp1: !!! Макар и по - бледа втора не знам какво да си мисля. Притеснява ме едно нещо и ако може ми кажете вашето мнение?!? Овулацията ми е била на 16/17 ден от МЦ. Малко преди това пих силен антибиотик и по време на самата О. си слагах вагинално макмирор. Дали ако е имало оплождане плода може да е нещо повреден заради тия хапове??? Толкова се притеснявам.....цикъла ми НЕ трябва да дойде на 10.01 след 10 дена чак т.е. на 20.01 мога да ида на АГ, за да се види нещо,нали??? Кажете какво да правя и да си мисля, че ще се побъркамммм :(((( ем съм щастлива, ем притесненаа. Много ще съм ви благодарнаа
« Отговор #903 -: Януари 07, 2013, 17:59:11 pm »
Момичета, днес видях най - сетне  :bfp1: !!! Макар и по - бледа втора не знам какво да си мисля. Притеснява ме едно нещо и ако може ми кажете вашето мнение?!? Овулацията ми е била на 16/17 ден от МЦ. Малко преди това пих силен антибиотик и по време на самата О. си слагах вагинално макмирор. Дали ако е имало оплождане плода може да е нещо повреден заради тия хапове??? Толкова се притеснявам.....цикъла ми НЕ трябва да дойде на 10.01 след 10 дена чак т.е. на 20.01 мога да ида на АГ, за да се види нещо,нали??? Кажете какво да правя и да си мисля, че ще се побъркамммм :(((( ем съм щастлива, ем притесненаа. Много ще съм ви благодарнаа
Тихичко честито :)
За антибиотика не знам какво да ти кажа. Аз бях на антибиотик точно в месеца, в който забременях като го приемах да 5-7 дни преди О. и слава богу нямаме проблеми. Макмирор-а мисля, че не е толкова опасен, тъй като на мен ми бе изписан и го слагах преди седмица - в момента съм бременна :)
Според мен, първо трябва бременността да бъде потвърдена и от АГ, като с него също може да обсъдиш твоите притеснения относно антибиотика.
Относно това, кога може да отидеш на преглед, мисля че беше при нива на ЧХГ над 1000. Ако искаш и имаш възможност може да пуснеш и един кръвен и така ще се ориентираш най-добре. Моята точица я видяхме при нива на ЧХГ 500 и нещо. Но мисля, че това е индивидуално и зависи от лекаря и техниката.
Имаш много стиснати палчета от мен.
« Последна редакция: Януари 07, 2013, 18:01:42 pm от - zuzeto- »

« Отговор #904 -: Януари 07, 2013, 18:09:06 pm »
Лусия, тихичко честито!
Зузе, видях в графиката ти, че първият положителен тест е 9 дни след О. Как толкова рано, как е засечена О?
« Отговор #905 -: Януари 07, 2013, 18:22:12 pm »
Лусия, тихичко честито!
Зузе, видях в графиката ти, че първият положителен тест е 9 дни след О. Как толкова рано, как е засечена О?
И аз не знам как толкова рано ми отчете. Май съм от случаи, при които е имало ранна имплантацията. За такива ранни положителни тестове само бях чела, а накрая и аз бях от тях:) Предполагам си видяла, че на 10-ти ден кръвния тест е 80 единици, което не е толкова много. Аз честно казано не съм убедена много в тази О., тъй като точно този месец го бях отписала и съм мерила само БТ. Но имайки в предвид броя сърчица, допускам О. ден-два преди деня, който съм посочила като засечена такава :)

П.П. Честно да ти кажа моята бременност като цяло е изключение и една на не знам колко хиляди :) С отстранена дясна тръба съм, а пък Овуто ми е било именно от дясно. Имаха съмнение за проходимостта на лявата тръба, въпреки че бях правила ЦС, но просто различни лекари бяха на различни мнения 8O
« Последна редакция: Януари 07, 2013, 18:25:05 pm от - zuzeto- »

*

lusiq

• *
  • 41
« Отговор #906 -: Януари 07, 2013, 18:23:51 pm »
оххх благодаря ви момичета:))) ще ида да си пусна кръвен в най - близкия по - голям град:) в моя град мисля, че не могат да правят такъв :) късмет пожелавам на всички и скоро да видят така очаквания положителен тест :)
« Отговор #907 -: Януари 07, 2013, 19:27:31 pm »
Зузе, ти си пример, че чудеса се случват! Леко бременеене и здраво и пухкаво бебче на финала!
« Отговор #908 -: Януари 07, 2013, 19:58:01 pm »
ЗДравейте, искам да споделя и моята история.
През юли 2012 правих мисед след почти година опити за забременяване. След няколко цикъла и разрешение на лекаря подновихме опитите. Този месец овулацията ми беше на 28 дек, активно бебеправене. От тогава до сега съм с ПМС симптоми, които след овулацията и цялата минала седмица бяха мн силни, тази седмица поотшумяха - тъпа болка ниско долу, придърпване най-вече в десния яйчник, гадене.
Цикълът ми тр да дойде на 10 януари, страх ме е да направя тест, за де е рано, а и още един с 1 черта...
Искам да попитам дали ако направя тест сега би ми отчел?
« Отговор #909 -: Януари 07, 2013, 20:15:25 pm »
Мисля, че е добре да изчакаш още 3-4 дни.
Аз бях с О. на 29 декември. Мисля да направя тест в събота...
« Отговор #910 -: Януари 07, 2013, 20:17:00 pm »
Благодаря ти за бързият отговор Веси!
А дали е нормално от овулацията до сега да имам ПМС симптоми?
« Отговор #911 -: Януари 07, 2013, 21:09:19 pm »
здравейте момичета!!!!
и аз да се присъединя с добрите новини. На 28.12 ми беше овулацията, а днес тестът показа бледа втора черта. Знам , че още е много рано, но хем много се радвам, хем много се притеснявам. В петък мисля да пусна кръвен тест и се надявам до тогава да не мидойде цикъла и така да е следващите 9 месеца.
« Отговор #912 -: Януари 07, 2013, 21:18:43 pm »
Тихичко честито papilio!
Пожелавам ти лекоо бременеене.
и моята овулация беше на 28-ми, но се притеснявам за тест
ти на кой ден от цикъла си направи теста?
« Отговор #913 -: Януари 07, 2013, 21:25:09 pm »
28ми ден, а по календар трябва да ми дойде (или да не ми дойде между 9 и 11( малко ми варира цикъла плюс минус 2 дни)
« Отговор #914 -: Януари 07, 2013, 21:30:02 pm »
аз също бях с овулация на 28-ми, последн цикъл 14.12.2012, цикъла ми е на 28 дни, т.е. трябва да ми дойде на 10.01
от постовете разбирам, че и ти си със същите дати, поне.
моля, те да ми разясниш това с датата на овулация и непредстоящят цикъл - поне да го разясня за себе си и най-после да го разбера. :oops:
« Отговор #915 -: Януари 07, 2013, 21:35:13 pm »
Имам 31-33дневен цикъл, като овулацията ми е около 17-19 ден, обикновенно броя точно 14 дни след овулация и тогава ми идва цикъла.
Откакто родих много явно си усещам овулацията- 3 дни имам цервикална слуз и накрая след няколко часова тъпа болка ниско долу, когато спре да ме боли знам , че е настъпила овулацията.
« Отговор #916 -: Януари 07, 2013, 21:38:08 pm »
Благодаря за разяснението,при теб цикъла е с по-голяма продължителност
честно казано се съмнявах, че тест за бременност може да отчете преди закъснение, но ти ме опроверга.
« Отговор #917 -: Януари 08, 2013, 01:20:41 am »
veseto_87, не се притеснявай, отбелязала съм си О. като евентуална такава, изчислявам я по няколко вида календарни метода и за това. Не се притеснявай.
*

lusiq

• *
  • 41
« Отговор #918 -: Януари 08, 2013, 08:23:02 am »
papilio тихичко честито и от мен:))) и ти си като мен...на мен трябва да НЕ ми дойде на 10.01 но вчера и тази сутрин  :bfp: snejinka_82 и ти си като нас :)давай един тест :) стискаме палци
« Отговор #919 -: Януари 08, 2013, 11:20:39 am »
veseto_87 благодаря ти :) Пожелавам на всеки го такова чудо. Стискам палчета и за твоето тестче. Може и по-раничко да си направиш тест, ако и от по нетърпеливите като мен :)
papilio тихичко честито. Пожелавам ти една много лека и спокойна бременност с един красив и здрав пухкав финал :) От лентичката ти вижда, че малката Катерина има рожден ден. Да расте жива и здрава малката принцеса и много, много да радва мама и тати.