0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #840 -: Декември 06, 2012, 09:48:39 am »
Здравейте момичета нали чакахте резултати от мен,е днес щях да правя теста,ама вещицата ме изненада и сега бая ме боли корема и кръста!Благодаря за палците!!
*
« Отговор #841 -: Декември 06, 2012, 13:11:33 pm »
Здравейте момичета нали чакахте резултати от мен,е днес щях да правя теста,ама вещицата ме изненада и сега бая ме боли корема и кръста!Благодаря за палците!!
Лелеее като ти гледам графиката , цяло чудо ще е ако ти дойде :D :D :D
« Отговор #842 -: Декември 06, 2012, 16:30:58 pm »
И аз май ще се размина този месец. От днес вече усещам типичния ПМС. Мислех, че ще получим подарък след химическата ми бременност, но уви... :?
« Отговор #843 -: Декември 06, 2012, 17:03:00 pm »
Камелия, не мога да повярвам :balk_159:. Ти ми беше за пример и толкова ти се радвах.
Нищо, мила другия месец ще е за нас  :balk_5:
« Отговор #844 -: Декември 06, 2012, 22:21:46 pm »
цъфнах и вързах и аз днес. край на надеждите. ще се ходи по процедури и тва е...
« Отговор #845 -: Декември 07, 2012, 09:55:16 am »

Лелеее като ти гледам графиката , цяло чудо ще е ако ти дойде :D :D :D
[/quote]
Е да ама ми дойде,не съм я попълвала много често!Благодаря!

Камелия, не мога да повярвам :balk_159:. Ти ми беше за пример и толкова ти се радвах.
Нищо, мила другия месец ще е за нас  :balk_5:
Благодаря,дано наистина другия месец е нашия!
« Отговор #846 -: Декември 07, 2012, 09:56:23 am »
цъфнах и вързах и аз днес. край на надеждите. ще се ходи по процедури и тва е...
Съжалявам дано това е последния пут в които ти идва и да те пропусне 9 месеца!
« Отговор #847 -: Декември 08, 2012, 22:25:03 pm »
благодаря ти, kamelia_1326. и аз все се надявам да стане по естествен път. иначе напролет живот и здраве, се готвя за инвитро/икси.
« Отговор #848 -: Декември 12, 2012, 00:34:07 am »
Срязваща болка в долу в областта на ляв яйчник... Получих я днес еднократно.
Вещицата ще идва уж в края на седмицата, да я видим и пак ще коментирам.
*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #849 -: Декември 12, 2012, 09:02:20 am »
Момичета и на мен след 8 дневно закъснение(което не е типично за мен), 3-4 уринни теста и един кръвен и на мен ми дойде лелката. Ще продължаваме да работим, а на вас ви стискам палци в най - скоро време да видите  :bfp:
« Отговор #850 -: Декември 14, 2012, 14:40:02 pm »
Здравейте,момичета! От доста време не съм писала,но този месец пак има надежда,че нещата са се получили. Днес трябваше лелкта да дойде,а все още я няма а и няма изгледи. Иначе ПМС всякакви от около две седмици,но от няколко дни имам болки ниско долу в корема и нещо като придърпване. Различното този месец е,че зърната ми са болезнени и с някаква странна структура. Кой знае какво се случва,може би пак прекалено много се вглеждам в симптомите заради силното желание. Каквото и да е,ако не се е получило,продължаваме следващия месец с опитите. Успех на всички и много  :bfp: да видим този месец!
« Отговор #851 -: Декември 16, 2012, 12:47:44 pm »
Здравейте, и аз се чудя дали съм бременна, закъснява ми от три дена, гърдите ми са болезнени, гади ми се когато се храня, и особено до обяд,от снощи имам главоболие, като мигрена?
« Отговор #852 -: Декември 16, 2012, 13:16:46 pm »
katenceto стискам палци да е твоя месец!Дано са истенски симптомчета! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
desi_do4eva След като има три дена закъснение,направи едно тестче и на теб много стиснати палчета да ни се похвалиш с  :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #853 -: Декември 16, 2012, 16:05:19 pm »
Здравейте, момичета! От доста време ви следя, но едва сега реших да се включа! Правим опити за второ бебе от около осем месеца , засега неуспешни. Надявам се този месец да се е получило. От три дни имам силни болки и придръпване в областта на яйчниците, вчера ме боля много кръста (незнайно защо )и се надявам това да са някакви симптоми за  :bfp: Остават ми около 7 дни до дена в който НЕочаквам лелката и си мисля дали да не взема да направя едно тестче :wink: или да изчакам!? Какво ще кажете?
Късмет на всички и дано да има повече :bfp:
*
« Отговор #854 -: Декември 17, 2012, 19:56:51 pm »
bubolinka честито миличка, видях в графиката ти, че си видяла  :bfp: Много да се пазиш, лека и безпроблемна бременност ти желая, а на финала здраво бебче
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #855 -: Декември 18, 2012, 13:58:00 pm »
4 дни ми закъснява, не че и друг път не се е случвало, но имам голям апетит, газове и така съм се подула, все едно съм бременна в 4-5-ти месец. Не знам какво е това нещо, но преди седмица имах леки болки с придърпване от страна на левият яйчник, онзи ден леко ме заболя кръста и спря, това беше много леко и кратко като усещане. От тогава насам, само се оригвам, изпих не знам колко Еспумизана (безвредни са, ако случайно съм бременна няма да навредя на ембриона). Още ден-два ще отложа и после ще правя тест. Нямам желание и за секс.
« Отговор #856 -: Декември 19, 2012, 12:05:09 pm »
Още не е за честито.... Днес ходих при АГ , защото имам  болки. Гледа ме на УЗ но не се видя нищо.По принцип е рано, аз даже нямам закъснение.Направих и ЧХГ - 112.32 mIU/ml. Дано е добре и в петък да се удвои.. Е ще пиша пак. Късмет
« Отговор #857 -: Декември 19, 2012, 12:10:49 pm »
bubolinka немисля,че трябва да се претесняваш,според е раничко да се види нещо,а за тези първи дни мисля че и ЧХГ е нормално.Бъди спокойна и всичко ще бъде наред ,недей мисли лоши работи и остави миналото зад гърба си!Пжелавам ти не двойно ,а тройно ЧХГ сле няколко дена! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #858 -: Декември 19, 2012, 12:24:55 pm »
Благодаря Силви  :balk_104: :bighug: Ще почакам още малко
« Отговор #859 -: Декември 19, 2012, 15:03:54 pm »
Буболинка, тихичко честито!
Като ти гледам графиклата, вече си имаш 15 дни след О. и това си е закъснение. А за този ден това е чудесно ЧХГ.  :D