0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #820 -: Декември 04, 2012, 10:34:14 am »
Камелия, звучи много обнадеждаващо-не гледай за потъмняване на зърната-виж аз вк оя седмица съм,а изобщо не са си промениили цвета.Другите симптоми са по-показателни и след подобно закъснение спокойно направи тест- и задължително успокой тренировките-да не стане някой фал...при трениране цикъла може да сеи змести или промени,както при взимане на протеини и др.спортни добавки и т.н.(каквито се надявам не взимаш),както и при рязка промяна в хранит.режим,диети или друго.
Тъй че- тестче ;)
Никоя, това е форума за чакащите резултати от инвтиро/икси.Тук момичетата все още се опитват да забременеят по ест.път и коментират съвсем ралзични неща.И щом има бледа втора черат,това си е повод за тиха радост :D
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48686.660;topicseen
« Отговор #821 -: Декември 04, 2012, 11:05:24 am »
Благодаря много за отговора,не не взимам никакви добавки,но просто май си прекалих с тренировките,все пак съм безработна и никакво почти движение няколко месеца и сега изведнъж тренировки,и всеки ден!Но знам ли може и бебо да е станал,ще изчакам на 6 и ще правя тест!
*
« Отговор #822 -: Декември 04, 2012, 11:09:00 am »
Здравейте, много отдавна не съм писала...но Ви чета доста честичко :).Продължаваме с бебеправенето.Последния ми дойде на 10.11 и цикъла е с продължителност 30 дни.....остава ми близо седмица до следващия , но вчера имах ръждиво зацапване, не много обилно и еднократно, като казвам ръждиво....точно такова беше оранжево, направо бях изумена.Днес вече няма и помен от него, но снощи се събудих със силни болки в корема, спазми...пих спазмолитик и вече всичко е наред.Според вас на какво може да се дължи зацапването и имала ли е някоя от вас милички сходен проблем!
Alea Iacta Est!

« Отговор #823 -: Декември 04, 2012, 11:15:30 am »
Здравейте, много отдавна не съм писала...но Ви чета доста честичко :).Продължаваме с бебеправенето.Последния ми дойде на 10.11 и цикъла е с продължителност 30 дни.....остава ми близо седмица до следващия , но вчера имах ръждиво зацапване, не много обилно и еднократно, като казвам ръждиво....точно такова беше оранжево, направо бях изумена.Днес вече няма и помен от него, но снощи се събудих със силни болки в корема, спазми...пих спазмолитик и вече всичко е наред.Според вас на какво може да се дължи зацапването и имала ли е някоя от вас милички сходен проблем!
Миличка това зацапване мове да е било имплантационното кървене,а и съпроводено с болка,пада се една седмица след овуто,така че стискам палци да не греша и да имаш положително тестче!Така и внимавай с лекарствата и да боли корем не пий нищо,или само но шпа!
*
« Отговор #824 -: Декември 04, 2012, 11:21:38 am »
Ками и аз това си помислих първоначално,но не би ли трябвало това зацапване да е червеникаво, розово, кафеникаво, а моето като ръжда!!!Оф дано да е това, откачам вече с тези симптоми, все се вглеждам , взех пак да откачам :) :lol:
Alea Iacta Est!

« Отговор #825 -: Декември 04, 2012, 11:25:31 am »
По принцип нали бременността при всяка жена протича по различен начин,симптоми различни,при някой го има зацапването при други не.така че знам ли но все пак не трябва и в много симптоми да се вглежадме да не оставаме разочаровани,така че много не го мисли,ако е писано ще стане този месец!!!Силно стиснати палци имаш от мен,пази се и чакаме да се похвалищ!!Незнам според мен е било такова зацапване!!
« Отговор #826 -: Декември 04, 2012, 11:40:43 am »
Алеа,зацапването може да е всякакво-ръждиво,кафяво,тъмно,светло,червено,дано наистина е имплантационно:) Но внимавай със спазмолитиците-за всеки случай пий само но шпа до теста.
*
« Отговор #827 -: Декември 04, 2012, 11:57:45 am »
Балгодаря Ви момичета, толкова сте мили и бързореагиращи..дано да е това което искам, много бих била щастлива.Аз изпих спазмалгона снощи, понеже ме боля корема, но-шпа пия когато ме болят яйчниците...незнам толкова съм нахъсана да се вглеждам в симптоми, вие най -добре ме разбирате и знаете какво е :)
Alea Iacta Est!

« Отговор #828 -: Декември 04, 2012, 12:59:40 pm »
Здравейте момичета!

Преди 2 дни направих тест за бременност ,теста е от тези най-евтините (с ову тестове )и ми показа мноого бледа втора черта, направен е следобед.
Днес, направих тест с шур чек,със сутришна урина и показа категорично отрицателен резултат 8O.днес ми е датата за цикъла иначе.За пръв път ми се случва така ..какво мислите е станалао ,не съм бременна май :(

*
« Отговор #829 -: Декември 04, 2012, 13:02:03 pm »
Здравей , отдавна не си се отивала , наистина :)
а по въпроса със зацапването ти ... при първата ми бременност аз получих такова зацапване и 1-2 дни след това започнаха ПМС и не след дълго видях 2 чертички , успех и стискам палци :)
« Отговор #830 -: Декември 04, 2012, 13:13:06 pm »
alea -вече се чудих какво става с теб,стискам силно палци след седмица да се похвалиш :bfp: :bighug:

*
« Отговор #831 -: Декември 04, 2012, 16:24:18 pm »
Здравейте marina vdb;  _RESPECT_ :)))))))) , благодаря за подкрепата момичета...днес следобяд пак същата работа кафяво зацапване блееедо кафяво, измислила съм го така: чакам 10.12 , не дойде ли гадината, на лекар на 11.12 и след това отчет тук :))))) :lol: :lol: :lol:
Alea Iacta Est!

« Отговор #832 -: Декември 04, 2012, 16:59:52 pm »
И аз се нареждам в очакване на положителен тест в неделя. да видим какво ще стане. :)
« Отговор #833 -: Декември 04, 2012, 22:57:40 pm »
здравейте пак. аз съм все така със зацапване. пълна липса на пмс, което по принцип ми е второто 'аз'. но зацапването е с тъмночервен цвят вече - на цикъл прилича, но мноооого оскъден  8O . чудя се какво става, не мога да разбера как изведнъж ми изчезна пмс и вместо да се превърна в кучка, се превърнах в ревла. филмирам се на тема цветна бременност, че дори и ранна менопауза  osi_12 :balk_149:
« Отговор #834 -: Декември 05, 2012, 09:12:07 am »
Защо не направиш тест? Той ще отговори донякъде на въпросите ти.
*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #835 -: Декември 05, 2012, 10:25:17 am »
Здравейте, аз съм новичка тук, но чета форума от доста време. Имам един въпрос и дано ми дадете съвет. Цикъла ми е 30-31 дни. Трябваше да ми дойде на 02-03.12.2012г. Обаче го няма:) Преди 1 седмици и няколко дни бях на гинеколог за изследвания и той каза, че нямам никакви проблеми. Нито кисти, нито раничка - нищо. В деня на цикъла ми т.е 02.12 ми беше много зле. Гадеше ми се, корема ми е адски надут и имах запек. Вечер немога да заспя, сутрин съм кукуряк рано рано. Лицето ми пъпчаса жестоко. Незнам какво стана. Днес не ми се гади и сутринта с 1-ва урина тест - отрицателен! Базалната ми температура си е високичка 37.3:) а между другото на прегледа доктора каза, че имам фоликул, който щял да се спука всеки момент. Т.е. имам късна овулация. И естествено с мъжа ми се прибрахме и се започна голямото бебеправене. Веднага след овулацията страшна болка в яйчниците, та до днес си ме боли, но по - малко. Незнам какво да правя. Да ида да си направя кръвен тест или да поизчакам да видя дали ще дойде лелката :) Дайте ми съветчеее. Благодаря предварително:))))
« Отговор #836 -: Декември 05, 2012, 11:08:30 am »
lusiq, щом преди седмица си имала фоликул и ако реално е била тогава овулацията няма начин сега уринен тест за бременност да ти отчете. Изчакай още няколко дни, поне 11 от деня на прегледа при лекаря ти и направи кръвен тест. Два-три дни по-късно можеш да направиш уринен тест. Успех!

« Отговор #837 -: Декември 05, 2012, 11:56:47 am »
lusiq, съгласна съм с linapoli. Ако преди седмица си била на преглед, то е още рано за уринен тест. Трябва да минат поне 11-12 ден от предполагаема овулация за тестче. Изчакай още няколко дни и може да повториш:)

*

lusiq

• *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
« Отговор #838 -: Декември 05, 2012, 16:05:58 pm »
Благодаря Ви, момичета. Силно се надявам да не ми дойде:) Ще ви послушам и ще направя тест след няколко дена отново.:) дано има  :bfp1:
« Отговор #839 -: Декември 05, 2012, 21:10:31 pm »
veseto_87, правих тест в деня, в който трябваше да ми дойде, беше отрицателен. днес отново съм с много оскъдно кървене, но сякаш повече от вчера. може би тръгва, което ще рече, че ми се удължава цикъла. странно  :ask: