0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #780 -: Ноември 16, 2012, 13:41:26 pm »
Исабел здравей.Аз доста неща изчетох в интернет и там пише че повечето тестове за бременност дават положителен резултат, когато нивото на хормона hCG е над 25mIU/ml.(ако си бременна).При някои жени нивото на този хормон се покачва по-бавно и трябва да мине повече време за да го отчете теста.Изчакай още няколко дена и повтори теста.Стискам палци да е това което искаш.УСПЕХ!!!
« Отговор #781 -: Ноември 16, 2012, 16:29:56 pm »
Здравейте и от мен ! Този месец ми се случи нещо странно. Датата на последния ми цикъл беше на 14.10. продължи 7 дни както винаги. След това на 03.11. започна кафяво зацапване , което продължи 4 дни придружено с тежест ниско в корема. Нормално трябваше да ми дойде на 13.11.Днес направих тест за бременност , но е отрицателен . Дали не съм избързала с теста ?
За уринен тест изчакай поне 5-7 дни закъснение. При всеки и при всяка бременност нарастването на ЧХГ-то е различно. Има и дигитални тестове, които са по-чувствителни. Най-сигурен е кръвният тест.
« Отговор #782 -: Ноември 16, 2012, 16:31:46 pm »
От къде мога да си купя дигитален тест за бременност?
« Отговор #783 -: Ноември 16, 2012, 22:01:50 pm »
В големите аптеки можеш да намериш Клиър блу. Другата възможност е Ибей.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=clearblue+pregnancy+test&_sacat=0&_from=R40
Aко не е тайна, с каква цел искаш такъв?
« Отговор #784 -: Ноември 18, 2012, 00:24:02 am »
Здравейте момичета, и аз да споделя.....
Този месец проследявах овулация (в клиника) и тогава слагахме  :heartbeat: Много се надявах да се е получило.... правих тест на 10 ден след овулацията и беше отрицателен и вече се убедих, че не се е получило (непоправим песимист) но от вчера ми се случва нещо странно, гади ми си, снощи имаше и повръщане (всъщност от тогава започна) Днес, сутринта след кафето пак ми се сгади, след това през деня след хапване пак имаше такова гадене и се замислих, какво може да го е провокирало тъй като бях на вън, сред природа. И вечерта пак имаше гадене, но повръщане само снощи. Днес трябваше да ми дойде, но нямам симптоми (което го отдавам на Дуфастона, който пиех до 14)
Какво мислите вие, споделете ми вашето мнение (дано само утре да нама вещица).... Та благодаря ако споделите какво мислите!
« Отговор #785 -: Ноември 18, 2012, 00:44:00 am »
От къде мога да си купя дигитален тест за бременност?
Аз съм в Испания и тук се продава във всяка една аптека. Друг въпрос е, че цената е малко височка.
« Отговор #786 -: Ноември 18, 2012, 09:52:11 am »
juliana здравей,
според моят др уринарните тестове лъжат ,дори ми сподели че и на неговата съпруга се е случило,така че те съветвам да изчакаш до 17 ден след овулация или си пусни един кръвен тест-той няма как да те излъже.стискам палци!

« Отговор #787 -: Ноември 18, 2012, 11:15:22 am »
juliana83, много рано си направила теста. Повтори го сега след закъснението или направи кръвен тест. Успех!

« Отговор #788 -: Ноември 18, 2012, 20:27:10 pm »
Здравейте и от мен ! Този месец ми се случи нещо странно. Датата на последния ми цикъл беше на 14.10. продължи 7 дни както винаги. След това на 03.11. започна кафяво зацапване , което продължи 4 дни придружено с тежест ниско в корема. Нормално трябваше да ми дойде на 13.11.Днес направих тест за бременност , но е отрицателен . Дали не съм избързала с теста ?

И вчера пак същото кафяво зацапване.
« Отговор #789 -: Ноември 19, 2012, 09:42:18 am »

И вчера пак същото кафяво зацапване и тежест ниско в корема , а и от време на време ми се гади.
« Отговор #790 -: Ноември 19, 2012, 09:51:47 am »
Здравейте! Не съм писала от известно време, но днес имам какво да споделя:)
От 10-ина дни имам особени болки в корема и доста набъбнали гърди :) на 18.11.2012г. трябваше да ми дойде, но така и не дойде! Сутринта се събудих и първото нещо което направих беше тест...с много категорични две червени черти. Още незнам какво ми се случва, въпреки че правим опити от 2 години поне! Ще изчакам до края на седмицата и ще запиша час за лекар! Успех на всички в правенето на бебе! :bfp:
« Отговор #791 -: Ноември 19, 2012, 10:00:41 am »
smurf4eЧестито!Честито!Честито!Голям кеф тъкмо си казах че днеска няма нищо интересно и ето една прекрасна новина! :cheerleader: :dance2: :party: osi_5
« Отговор #792 -: Ноември 19, 2012, 10:36:15 am »
silvi_1980 благодаря много!още не съм се успокоила от резултата :) :bighug: :bighug:
« Отговор #793 -: Ноември 19, 2012, 10:48:54 am »
smurf4e Здравей,
 Честито и от мен мила!Понеже знам какви въпроси възникват обикновенно,мога да те посъветвам да ограничищ алкохол и цигари ,ако употребяваш,както и половите контакти.избягвай и басейните,котки,защото носят зарази и избягвай контакти с болни от грип,сега има вирус ,така че много се пази!

« Отговор #794 -: Ноември 19, 2012, 11:05:58 am »
Здравейте момичета,"Smurf4e "честито мила,дано всичко е наред и имаш леки 9 месеца и най-сладкото бебче.Момичета аз се обръщам за съвет към вас.Много съм притеснена.Циклът ми го няма вече 39 ден,което не се е случвло до сега.За бременност ми е трудно да мисля,колкото и да ми се иска да е това.Док. на фоликулометрия предния месец каза,че О. на дали е имало.Единственото,което усещам е болка в яйчниците.А ме е страх да направя тест, понеже винаги разочарованието е голямо.Лека и успешна седмица на всички... :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #795 -: Ноември 19, 2012, 11:32:18 am »
Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами!!
За първи път пиша в този форум с надеждата и моето чудо да се случи :bori_007: :bori_007: :bori_007:Сега ще Ви разкажа и моята дилема и се надявам и аз да разбера какво се случва с мен.
Цикъла ми не е от най точните но напоследък е такъв, около 27, 28 дни.С моя приятел си правим бебче само от два месеца :bed:,този е втория и сега чакам да видя дали е станало нещо.Последния цикъл ми дойде на 21 октомври и овулацията трябваше да ми бъде на 04.11.2012 това е 15 ден от началото на МЦ, но на 6.11.2012 реших да отида на гинеколог и да си направя фоликулометрия  това е 17 ден от цикъла и доктора видя, че имам фоликул с размер 20 мм който скоро ,ще се пукне.Това означава, че имам късна овулация.По мои изчисления трябваше да ми дойде на 17.11.2012 или 18.11.2012, това е 28 ден от последния МЦ,но не ми дойде,поне засега.Имам симптоми от няколко дена,болки в яйчниците все едно ще ми дойде,чувствителни зърна,повишен апетит, супер умора,заспивам права,пуснах коремче, а аз по принцип съм много атлетична и никога съм нямала корем.Вчера си правих тест,който беше отрицателен.По мои изчисления ако е станало бебе то ще е на 08.11.2012(правих  :bed:, сутринта) или 10.11.2012,това са ми първите  :bed: след като доктора ми каза, че имам фоликул който ще се спука до два дни.Иначе този месец не сме се спряли от  :bed:Сега дилемата ми е бременна ли съм или не съм :bfp: preggo.
Пожелавам на всички скорошно preggo:))))
« Отговор #796 -: Ноември 19, 2012, 11:35:13 am »
venito благодаря за съветите много! Точно от малко яснота имах нужда! Нещо против да пиша на лични ако успея да формулирам някой ясен въпрос?:)
izabel.1985 благодаря и на теб! Стискам палци да се похвалиш скоро с добрата новина!
« Отговор #797 -: Ноември 19, 2012, 12:35:34 pm »
Заповядай по всяко време,иначе много инфо има и в бг мама -там мамите са професори :))каза ли на таткото вече?:))и още един съвет от личен опит-тук има една тема за усложнения по време на бременност-Недей да я четеш ,че голямо филмиране става.Лек ден

« Отговор #798 -: Ноември 19, 2012, 12:50:55 pm »
venito, здравей отново! Не съм казала на таткото още....сутринта едва се сдържах да не го събудя и да му кажа....но толкова сладко спеше! Много си мила! Лек ден ти желая!
« Отговор #799 -: Ноември 20, 2012, 12:22:29 pm »
Smurf4e- честито и от мен.Желая ти лека и безпроблемна бременност.
Mipi-ако този месец не е станало,стискам палци за следващия.Не се отчайвай.