Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами!!
За първи път пиша в този форум с надеждата и моето чудо да се случи
:bori_007:Сега ще Ви разкажа и моята дилема и се надявам и аз да разбера какво се случва с мен.
Цикъла ми не е от най точните но напоследък е такъв, около 27, 28 дни.С моя приятел си правим бебче само от два месеца
,този е втория и сега чакам да видя дали е станало нещо.Последния цикъл ми дойде на 21 октомври и овулацията трябваше да ми бъде на 04.11.2012 това е 15 ден от началото на МЦ, но на 6.11.2012 реших да отида на гинеколог и да си направя фоликулометрия това е 17 ден от цикъла и доктора видя, че имам фоликул с размер 20 мм който скоро ,ще се пукне.Това означава, че имам късна овулация.По мои изчисления трябваше да ми дойде на 17.11.2012 или 18.11.2012, това е 28 ден от последния МЦ,но не ми дойде,поне засега.Имам симптоми от няколко дена,болки в яйчниците все едно ще ми дойде,чувствителни зърна,повишен апетит, супер умора,заспивам права,пуснах коремче, а аз по принцип съм много атлетична и никога съм нямала корем.Вчера си правих тест,който беше отрицателен.По мои изчисления ако е станало бебе то ще е на 08.11.2012(правих
, сутринта) или 10.11.2012,това са ми първите
след като доктора ми каза, че имам фоликул който ще се спука до два дни.Иначе този месец не сме се спряли от :bed:Сега дилемата ми е бременна ли съм или не съм
.
Пожелавам на всички скорошно
:))))