0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #700 -: Октомври 30, 2012, 20:18:21 pm »
Дано другия месец имаме много ++++++++++ тестчета, момичета.  :D :D :D

*
« Отговор #701 -: Октомври 31, 2012, 13:55:15 pm »
Здравейте момичета :) Много отдавна не съм писала, но ви следя редовно. Честито на виделите  :bfp:, лека бременност и на финала гукащ и пухкав резултат :)
Аз да споделя какво става с мен... Вече 3-ти ден имам закъснение, гърдите ми са болезнени, имам придърпвания и постоянно ми се ходи до тоалетна. Много искам да направя тест, но ме е страх от резултата :) Не знам да се надявам ли, че чудото може да е станало :ask:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #702 -: Октомври 31, 2012, 14:42:59 pm »
Прави теста. Няма от какво да се страхуваш. Погледни нещата от хубавата страна, може да е положителен. Успех!
« Отговор #703 -: Октомври 31, 2012, 14:52:54 pm »
Здравейте и от мен! Всеки ден влизам и чета какво се случва с всяка от вас. Честито на всички видели  :bfp: .
Аз все още нямам М. Утре съм на лекар. Въпреки, че направих вече 4 теста и ми показаха все " - ", а днес ми е 55 ден от цикъла, тайничко се надявам да ми каже радостна новина. Стискайте ми палци.
« Отговор #704 -: Октомври 31, 2012, 14:55:35 pm »
Аз да докладвам:
Припомням:
Понеделник: ЧХГ - 153,4
Сряда (днес): ЧХГ - 336,3

Тути, защо не идеш на лекар? Това е много голямо закъснение.
Дяволче, направи тест. няма от какво да те е страх. Каквото и да е, поне ще разбереш. Стискам палци!
*
« Отговор #705 -: Октомври 31, 2012, 15:07:50 pm »
Ако днес не дойде, утре мисля да препишкам едно тестче :) Силно се надявам да е +++

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #706 -: Октомври 31, 2012, 15:26:25 pm »
Ако днес не дойде, утре мисля да препишкам едно тестче :) Силно се надявам да е +++
Успех,, :P като гледам как хубаво сте ги наредили сърчицата :wink: .... от сърце пожелавам тия дни да ни се похвалиш  :P :P :P

*
« Отговор #707 -: Октомври 31, 2012, 15:37:50 pm »
Благодаря, ще имам нужда :) Имам 2 спонтанни аборта преди 2 и 4 години и затова малко ме е страх да не се повтори същото... А толкова искаме бебче   :bori_015:

« Отговор #708 -: Октомври 31, 2012, 17:39:43 pm »
 veseto_87 Не разбирам много от стойностите но мисля ,че всичко е наред,радвай се бъди щастлива и спокойна цели 9 месеца!  :bighug:

malkoto_dqvolche стискам ти силно палчета да ни се похвалиш с хубави новини! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #709 -: Октомври 31, 2012, 18:52:35 pm »
velvett, благодаря ти за подкрепата!!! osi_9 :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: Браво на виделите  :bfp: Дано и при останалите всичко е наред.  :bighug: При мен за сега нищо особено не се случва, освен, че гърдите ми някак си набъбнаха и зърната лекичко ме болят при докосване, още не са потъмнели, а и те май след 3-тият месец потъмняват, странно, но и чат-пат лекичко ми се гади, и изпитвам вълчи глад... при положение, че съм на Сиофор 1000 милиграма и той доста умело ми прикрива апетита. Надявам се наистина да сме хванали яйцето натясно  :pleasantry: А и кожата ми някак си сияе, ама сияе, направо не мога да се позная.  :biglove:
Чудя се колко време трябва да мине от последното  :heartbeat:, за да си направя кръвен тест?
Иначе пия витамини и фолиева киселина.  :a_cat_03:
*
« Отговор #710 -: Ноември 01, 2012, 13:16:03 pm »
veseto_87 честито и от мене :)  :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
« Отговор #711 -: Ноември 01, 2012, 13:28:51 pm »
Здравейте, писах ви онзи ден за моите тревоги. Днес ми е 27-ми ден от последната менструация, която ми беше на 06-ти октомври. Още не ми е дошло. Чувствам, че нещо ми се вие свят,боли ме много силно главата, едвам стоя, малко ми е лошо, тъкмо щях да обядвам. Тази сутрин си направих тест "Sure chek" с първата урина, който показа отрицателен резултат. Имам напрежение в корема долу, като че ще ми дойде, без болки там. Спи ми се. Апетитът беше силен тази сутрин, сега изчезна.Даже ми се учести пулсът.
« Отговор #712 -: Ноември 01, 2012, 14:08:25 pm »
Ходих да ми измерят кръвното- оказа се уж нормалното за мен- 110/75. Главата вече не ме боли, само се чувствам напрегната малко, но още ми е лошо и ми се вие свят, пулсът нещо ми е учестен.
« Отговор #713 -: Ноември 01, 2012, 14:15:07 pm »
Тути, смятам, че това е обезпокоително да не ви идва вече 55 дни. Дано да е признак на бременност, ще се радвам за вас. На Весето, честито! А Малкото дяволче дано да е заченала щастливо!
« Отговор #714 -: Ноември 01, 2012, 16:28:37 pm »
Върнах се от лекаря. Докито каза, че нищо не вижда, всичко ми е добре- и матката също. Но и на нея и е много странно това закъснение. Каза да изчакам още 10 дни, отново да направя тест, и ако отново е "-" ще започна да пия дуфастон.
Това е момичета от мен.
*
« Отговор #715 -: Ноември 02, 2012, 11:23:14 am »
Здравейте момичета :) И тук да се похваля, вчера видях  :bfp: Не мога да повярвам, толкова съм щастлива
Пожелавам на всички от все сърце да изпитат тази радост

*
« Отговор #716 -: Ноември 02, 2012, 11:29:33 am »
Какво по-хубаво от това! Честито и лека бременност!  :balk_46:
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #717 -: Ноември 02, 2012, 11:33:06 am »
Прекрасни новини , радвам се за теб - дяволче. А сега само позитивни мисли и дано всичко е ОК от тук до прекрасния финал след 9 месеца

« Отговор #718 -: Ноември 02, 2012, 11:35:33 am »
ЧЕСТИТО щастие и леки девет месеца  :)   :)  :)

« Отговор #719 -: Ноември 02, 2012, 12:18:58 pm »
Дяволчеее, честито! Ще си бременеем заедно!