0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #580 -: Октомври 16, 2012, 11:48:45 am »
silvi_1980 Благодаря за усилията на всички вас момичета,не знам  но ме беше страх явно да взема това решение за доктора ... но това ме чака ако е бебе колко има да ходя на доктор ми е бедна фантазията :)
« Отговор #581 -: Октомври 16, 2012, 12:13:15 pm »
Здравейте. Отдавна влизам във форума, но чак сега се решавам да пиша. Бих искала да ви попитам възможно ли е в 5 г.с. тестовете за бременност да не отчитат наличието на такава. Трябваше да ми дойде на 14.10, а днес все още няма и следа от  :witch:
На 13.10 си правих някакъв американски тест Home Test, който е с чувствителност 20 mlU/ml и се показа една едва забележима втора линия, която след известно време започна да си личи повече. Вчера Presto и SureCheck бяха  :bfn:
От две седмици корема ми е подут като че ли всеки момент ще ми дойде. За разлика от всеки друг път, обаче, гърдите не ме болят, само зърната са ми по-чувствителни. Става ми лошо понякога от определени миризми. Не знам какво да си мисля. Според разни календари, ако има бременност трябва да съм в 5 г.с. и се чудя възможно ли е тестовете все още да не могат да отчетат ЧХГ.
*
« Отговор #582 -: Октомври 16, 2012, 12:18:13 pm »
Jasmine83 направи си кръвен тест, резултата ще ти оговори на въпросите.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #583 -: Октомври 16, 2012, 13:52:41 pm »
Мерси за съвета. Май ще видя след още ден-два какво ще покаже теста и ако още не ми е дошло ще си направя и кръвен.
*
« Отговор #584 -: Октомври 16, 2012, 16:11:06 pm »
Мерси за съвета. Май ще видя след още ден-два какво ще покаже теста и ако още не ми е дошло ще си направя и кръвен.
Жасмин, един добър уринарен тест струва 8-9 лв. Вместо да правиш няколко такива (и да харчиш пари) и пак да си задаваш същия въпрос, направи си бета ЧХГ - кръвен тест. Той ще покаже със сигурност. Цената му е между 17-21 лв. Понякога нивата не са толкова високи, за да ги засече уринарен тест. Стискам ти палци!
« Отговор #585 -: Октомври 16, 2012, 16:34:01 pm »
Какъв  е този уринарен тест, дето струва 8-9 лв? Аз не съм виждала. Може ли малко инфо?
*
« Отговор #586 -: Октомври 16, 2012, 16:47:38 pm »
Какъв  е този уринарен тест, дето струва 8-9 лв? Аз не съм виждала. Може ли малко инфо?
Аз пък съм виждала. Като например Щуър чек или клиър блу в аптечната мрежа достигат и до толкова, зависи от аптеката и града. Да не говорим че има и многократни (не съм се интересувала защото не мисля, че нещо на което бих вярвала), не твърдя че в БГ ги има със сигурност, и ако е така - то те са в пъти отгоре цената. Аз съм си купувала на 8 лв - еднократен. Два теста излизат колкото един кръвен. Като пикливите тестове не са на 100% надеждни. А кръвния е.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #587 -: Октомври 16, 2012, 17:22:55 pm »
Шуър чек писалката е малко над 5 лв., а Клиър Блу не знам дали го има в България.
*
« Отговор #588 -: Октомври 16, 2012, 17:39:41 pm »
Шуър чек писалката е малко над 5 лв., а Клиър Блу не знам дали го има в България.
И двата теста са кръгло по 6,50
« Отговор #589 -: Октомври 17, 2012, 08:42:52 am »
Момичета стискайте палци днес ще разбера има ли бебе или няма в 16:00 ми е часът.Много ме е страх надявам се днес да не се разочаровам,ада съм на седмото небе от радост :) И някак си цяла нощ бях неспокойна като знам че днес съм на доктор дори и сега съм неспокойна
« Отговор #590 -: Октомври 17, 2012, 09:30:23 am »
Аз си купувам Шуър Чек-касета на цена 3,30лв. Разлика в тестовете мисля, че няма. С първата бременност си купих най-обикновен- лентичка- и си ми показа вярно.

А относно състоянието ми- снощи  след вечеря като взе да ми се гади, та цяла вечер не мога да си намеря място. Докато сутринта не повърнах. Мерих Т- показа ми 37,7 след като бях станала вече. Главоболие. Още не ми е дошла М, и се чудя какви хапчета да си взема. Мисля си, че съм хванала гадния грип. Въпреки, че правих тест и ми показа "-", при липса на М все още си имам надежда.
Какво ще ме посъветвате момичета?
« Отговор #591 -: Октомври 17, 2012, 09:32:00 am »
Аз пък знам какво става, обаче откакто бебеправим, организмът ми се побърка тотално. Винаго след О. са такива болки в гърдите, че не е истина. И това продължава 10 дена. Ами издържа ли се 10 дена с ПМС. А този месец си имам и тежестта в корема. Хем се надявам да се удължи ЛФ, хем не искам да карам така още 10 дни. Ужас!
Тути, просто изчакай. Кога ти е датата на М.?
Николова, успех!
« Отговор #592 -: Октомври 17, 2012, 09:39:36 am »
беше 15 октомври. Той цикъла ми не е от най-постоянните, все се мини.Последно си ми дойде на 7 септември-3 дни и след това на 2 и 3 този месец ми прицапа. По овулационния календар при трябвало на 15.
« Отговор #593 -: Октомври 17, 2012, 09:45:04 am »
Изчакай още няколко дни и пак направи тест. А закъснението може да се дължи на много неща.
« Отговор #594 -: Октомври 17, 2012, 09:47:42 am »
то е ясно, че не винаги закъснението значи наличие на бременност. Но на 22 септември ходих на гинеколог и ми каза, че всичко е ОК.
Аз отново ще си направя тест, ако не ми дойде, но се чудя сега какво мога да пия. Ще ми се пръсне главата, гади ми се- грипа явно ме е хванал.
*
« Отговор #595 -: Октомври 17, 2012, 10:01:21 am »
и аз бях така разболях се по никое време, не знаех дали съм бременна или не /ех по-късно се оказах бременна :)/ не издържах и пих Парацетамол ;)
« Отговор #596 -: Октомври 17, 2012, 10:07:38 am »
Мисля да отида и да си купя някакви прахчета. Терафлу например. Главата ще ми се пръсне и всичко ме боли.
« Отговор #597 -: Октомври 17, 2012, 10:13:41 am »
Ако не си сигурна и допускаш бременност,по-добре потърпи-аз изкарах вирус мин.седмица, беше ад,не спах 3-4 нощи, имах силна хрема и кашлица.Можех да пия единствено осцилококциум или коризалия(те са хомеопатични),нищо за нос освен спрей от солена вода(който никак не помагаше и инхалации с физиолог.разтвор.В твоя случай,понеже ми се е случвало,бих пуснала кръвен тест,който оказва със сигурност и после спокойно и без угризения си пийваш лекарствата.
« Отговор #598 -: Октомври 17, 2012, 10:36:29 am »
Купих си- изпих едно. Колежката ме размачка. Дано ме поотпусне малко.
В събота си правих тест и ми показа -. Ще изчакам още няколко дни и ако липсва М пак ще си направя
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #599 -: Октомври 17, 2012, 10:45:00 am »
Момичета стискайте палци днес ще разбера има ли бебе или няма в 16:00 ми е часът.Много ме е страх надявам се днес да не се разочаровам,ада съм на седмото небе от радост :) И някак си цяла нощ бях неспокойна като знам че днес съм на доктор дори и сега съм неспокойна
Успех , миличка- дай Боже днес е един прекрасен ден за теб , от сърце ти пожелавам да чуеш най- най прекрасните новини от прегледа , и имаш повод за радост , не се тревожи ,мисли позитивно и  :crossfingers: :goodluck: :goodluck: от мен :)