0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #480 -: Октомври 10, 2012, 15:53:16 pm »
zdraveyte momi4etastrahuvam se da si napravya test zabremenost imam bolki v girba bolki v yay4nicite i mnogonapregnati girdi sporet vasbremenali sim  :? :? :?

Пиши на кирилица, ако нямате инсталирана има кредор!
« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 16:31:42 pm от magi_st »
« Отговор #481 -: Октомври 10, 2012, 15:57:08 pm »
Да но странното е че въобще нищо не ме боли сега а миналия месец имах ужасни  болки,ниско долу и в кръста
*
« Отговор #482 -: Октомври 10, 2012, 16:23:39 pm »
zdraveyte momi4etastrahuvam se da si napravya test zabremenost imam bolki v girba bolki v yay4nicite i mnogonapregnati girdi sporet vasbremenali sim  :? :? :?
:roll:
Симптомите, които си писала може да са и ПМС, имаш ли закъснение? Едва ли някой може да ти отговори на въпроса по по-различен начин  osi_10  колкото и да те е страх теста ще ти покаже ;)

Да но странното е че въобще нищо не ме боли сега а миналия месец имах ужасни  болки,ниско долу и в кръста
за твое успокоение, консултирай се с лекар :wink:
« Отговор #483 -: Октомври 10, 2012, 16:36:41 pm »
Момичета имам закъснение вече :)) днес вече ще си взимам тест и мисля утре да си направя.Какво ще кажете да направя ли утре или да изчакам още един два дни ?
*
« Отговор #484 -: Октомври 10, 2012, 16:38:24 pm »
Щом имаш закъснение давай ;) стискам палци  :crossfingers: и да пишеш ;)  :youwoman:
*
« Отговор #485 -: Октомври 10, 2012, 16:47:05 pm »
zdraveyte momi4etastrahuvam se da si napravya test zabremenost imam bolki v girba bolki v yay4nicite i mnogonapregnati girdi sporet vasbremenali sim  :? :? :?

Пиши на кирилица, ако нямате инсталирана има кредор!
Може би си бременна , може би не си бременна, незнаем какво може би ти има понеже не сме скенери, или с ясновидски способности....кога ти дойде за последно, закъснява ли ти, не ли? предменструални симптоми имаш ли по принцип?да не си стояла на течение , че имаш болки в гърба?незнам с какво аз лично мога да ти помогна освен да ти стискам палци да е това което искаш!
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #486 -: Октомври 10, 2012, 16:56:23 pm »
Може би си бременна , може би не си бременна, незнаем какво може би ти има понеже не сме скенери, или с ясновидски способности....кога ти дойде за последно, закъснява ли ти, не ли? предменструални симптоми имаш ли по принцип?да не си стояла на течение , че имаш болки в гърба?незнам с какво аз лично мога да ти помогна освен да ти стискам палци да е това което искаш!
:good_post:  :lol:

alea  :bighug: нека този месец е твой и другия да видиш  :bfp:  :crossfingers: :youwoman:
« Отговор #487 -: Октомври 10, 2012, 17:10:32 pm »
Щом имаш закъснение давай  стискам палци   и да пишеш

Ами да ще пиша на 100 пр.Но незнам дали да изчакам още някои дедн или да действам?
« Отговор #488 -: Октомври 10, 2012, 17:25:29 pm »
 alea -мила много съжалявам че и теб те навести :witch: и аз като теб съм се изнервила до краен предел.Миналия месец ми вървя два дни този пак два (неделя и понеделник)вторник ми прицапа един път,днес ме заболя корема и ми тръгна на ново и следобяд излезна доста голям съсирек не знам какво става,но другата седмица ще се ходи при доки а и на всичкото отгоре имам възпалени синоси и уши просто всичко е върха.Ако не сте вие да си споделяме направо не знам :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #489 -: Октомври 10, 2012, 17:45:35 pm »
Много ви благодаря за подкрепата, на мен ми олеква когато знам , че има на кого да споделя и има кой да ме разбере.Споделям у дома , но моят мъж проявява разбиране, но не може да проумее защо така ги изживявам нещата.Наистина много трудно!Сега ще се моля за тези , кооито  все още не ги е навестила Фло, и очакват двете чертички, а на нас които сме с гости ..ни предстоят  дни изпълнени с любов.:) :D :D :D :D
Alea Iacta Est!

« Отговор #490 -: Октомври 10, 2012, 23:48:00 pm »
alea......много сьжалявам :balk_144:....разбирам те напьлно как се чувстваш.Стискам много палчета този месец да се случи чудото и рано рано другия месец много +++++ :balk_81: :balk_81: :balk_81:
Аз да ви кажа честно този месец голям рев му дрьпнах като се появи тази неканена гостенка.И моя мьж и той така ,какво се претесняваш ще стане има време,а кьде го това време аз искам и едно и две и три ако даде господ деца ,и кога ще ги правя незнам.И аз много се радвам че ви открих и мога с някой да си споделям и да ме разбира напьлно!!!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #491 -: Октомври 11, 2012, 07:47:24 am »
Момичета не ми идва а сега сутринта си направих тест - ;( ;( от аптеката понеже се познавам с фармацевтката тя ми каза да изчакам до края на месеца и да отида на доки и да не правя повече тест,доки ше каже.Много бях разочарована преди малко като си направих теста ;( ;(
« Отговор #492 -: Октомври 11, 2012, 10:16:41 am »
nikolova90  миличка не се отчайвай щом няма гостенка надежда има.Колко дена ти е закьснението?Може да е не е отчел теста правилно!Аз ще ти стискам палчета чудото да се е случило!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #493 -: Октомври 11, 2012, 10:28:19 am »
Ами миналият месец ми дойде на 10ти ама само за малко за 2 часа и то никакво не беше,както казах кота ръжда  и вчера го нямаше и си зех теста и сутринта го направих ама още нямам гости незнам маи избързах :(((
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 11:16:37 am от nikolova90 »
« Отговор #494 -: Октомври 11, 2012, 10:32:27 am »
Добро утро и от мен.Аз днес съм при док, да видим какво ще каже за моята къса ЛФ. Стискайте палци.
« Отговор #495 -: Октомври 11, 2012, 11:18:06 am »
veseto_87 стискам палци и да ни пишеш ще чакаме :))) успех :* :)
*
« Отговор #496 -: Октомври 11, 2012, 14:20:30 pm »
Здравейте много съм притеснена,защото на 06.10 трябваше да ми дойде но ми закъсня 3 дена и вчера имах кафеникаво зацапване,но днес ми дойде обилно без сасиреци както обикновено,но ми се случи нещо много странно което не ми се беше получавало.Та като пишках ми падна нещо като малко парче месо.Според вас какво може да е?нормално ли е?По време на закъснението ми имах спазми в корема и ми беше лошо на моменти.
Възможно е да си направила ранен аборт
*
« Отговор #497 -: Октомври 11, 2012, 16:23:40 pm »
Днес си направих тест и се появи втора черта бледо розова :wink:
*
« Отговор #498 -: Октомври 11, 2012, 16:24:48 pm »
kik_0486 ЧЕСТИТО!  :party: :party: :party:
« Отговор #499 -: Октомври 11, 2012, 16:36:19 pm »
Zdraveite momi4eta i ot men.Iskam da spodelq ne6to s vas.Ve4e 7-8 meseca pravim opiti za beb4e.Tozi mesec ve4e mi zakusnqva s 9 dena.Cikulut mi e redoven.Pravih si dva testa i dvata otricatelni.Vuzmojno li da e o6te rano da ot4itat polojitelen rezyltat?Poneje sum 4ela iz forymi 4e (hCG) pri nqkoi jeni se poka4va po-bavno ot ostanalite i testa ne moje da go ylovi nali4ieto na bremennost.