0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
zdraveyte momi4etastrahuvam se da si napravya test zabremenost imam bolki v girba bolki v yay4nicite i mnogonapregnati girdi sporet vasbremenali sim
Да но странното е че въобще нищо не ме боли сега а миналия месец имах ужасни болки,ниско долу и в кръста
zdraveyte momi4etastrahuvam se da si napravya test zabremenost imam bolki v girba bolki v yay4nicite i mnogonapregnati girdi sporet vasbremenali sim Пиши на кирилица, ако нямате инсталирана има кредор!
Може би си бременна , може би не си бременна, незнаем какво може би ти има понеже не сме скенери, или с ясновидски способности....кога ти дойде за последно, закъснява ли ти, не ли? предменструални симптоми имаш ли по принцип?да не си стояла на течение , че имаш болки в гърба?незнам с какво аз лично мога да ти помогна освен да ти стискам палци да е това което искаш!
Здравейте много съм притеснена,защото на 06.10 трябваше да ми дойде но ми закъсня 3 дена и вчера имах кафеникаво зацапване,но днес ми дойде обилно без сасиреци както обикновено,но ми се случи нещо много странно което не ми се беше получавало.Та като пишках ми падна нещо като малко парче месо.Според вас какво може да е?нормално ли е?По време на закъснението ми имах спазми в корема и ми беше лошо на моменти.