0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #460 -: Октомври 08, 2012, 15:51:16 pm »
От коя дата да броя закъснението/ дано има такова/
Брой 14 до 18 дни от датата на овулацията. Мисля, че след 14 дни обикновен тест би показал. Кръвните тестове показват след 11 дни от овулацията.
« Отговор #461 -: Октомври 08, 2012, 16:03:28 pm »
Голямо благодаря. При първата бременност въобще нищо не усетих- нито изчислявах, нито следях. Сега ще видим какво ще стане. Та ще изчакам и тази седмица и ще видим какво ще стане. Мен ми е интересен факта, че на 28 и 29 / петък и събота /правихме опит. В понеделник вечерта ми прицапа розово, и след това два дни ми прицапа ту червено, ту ръждиво. Какво ли е значело. До колкото знам има прицапване при имплантиране, но то настъпва 7-8 дни след зачеване. А на мен ми прицапа след 3 дни.
*
« Отговор #462 -: Октомври 08, 2012, 16:51:50 pm »
Голямо благодаря. При първата бременност въобще нищо не усетих- нито изчислявах, нито следях. Сега ще видим какво ще стане. Та ще изчакам и тази седмица и ще видим какво ще стане. Мен ми е интересен факта, че на 28 и 29 / петък и събота /правихме опит. В понеделник вечерта ми прицапа розово, и след това два дни ми прицапа ту червено, ту ръждиво. Какво ли е значело. До колкото знам има прицапване при имплантиране, но то настъпва 7-8 дни след зачеване. А на мен ми прицапа след 3 дни.
Това зацапване може да има много причини (вътрешна раничка например)стискам палци да е за хубаво  :crossfingers:
« Отговор #463 -: Октомври 08, 2012, 17:19:27 pm »
Здравейте.
Моето зацапване го няма. Явно е било доизчистване на матката от М. Правя и тестове за О. да видим дали всеки месец е по едно и също време, че миналия месец беше късничко и оттам къса ЛФ.
Момичта, още има надежда щом я няма лелята! Стискам палци!
« Отговор #464 -: Октомври 08, 2012, 17:34:53 pm »
Благодаря ви за съветите и отговорите.

« Отговор #465 -: Октомври 08, 2012, 18:05:14 pm »
Здравейте.
Моето зацапване го няма. Явно е било доизчистване на матката от М. Правя и тестове за О. да видим дали всеки месец е по едно и също време, че миналия месец беше късничко и оттам къса ЛФ.
Момичта, още има надежда щом я няма лелята! Стискам палци!
а мила нещо мисля че бъркаш за ЛФ ,не може заради късна О. да ти е била къса ЛФ

ЛФ обикновено е константна + - 1/2 дни да варира ,варира ЛФ и О.
при мен обикновено е ЛФ е 15 или 16 дни и никога не е била по- малко от 14 и повече от 17 дни
« Отговор #466 -: Октомври 08, 2012, 18:14:42 pm »
Не, не, никак не бъркам. Къса ми е ЛФ, около 10-11 дни. А това може да бъде проблем. Затова и имам час при док.
« Отговор #467 -: Октомври 09, 2012, 10:29:47 am »
Момичета не направих тест днес мисля да мине 10-ти и тогава да видим дали ще има закъснение и да видим миналия месец това цикъл ли беше или :)))) и имам един въпрос,Като ставам и през ноща да пишкам с кое пишкане да правя теста?Като си стана сутринта или през нoща като стана ? ставам в 4-ри или 4 и нещо всяка нощ   е това?
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 11:50:32 am от nikolova90 »
« Отговор #468 -: Октомври 09, 2012, 13:34:06 pm »
Привет, момичета. На мен този месец ми дойде 2 дни по-рано... Значи един път не е закъснял поне някаква надеждица да се появи, с това подраняване много се дразня. Този месец не ревах, което си е някакъв прогрес :) Стискам ви палци, мили момичета, този месец да е вече нашия! :)

Аз реших да отида на т.нар. фоликулометрия, въобще да предприема нещо по въпроса с бебенеставането при нас. От София съм, моооля ви да ми дадете контакт на читав лекар за това. Ще ви бъда много благодарна, мили сладурки :)

*
« Отговор #469 -: Октомври 09, 2012, 14:20:10 pm »
Здравйте, и при мен нещата не са на добре..имам леко зацапване.. точка кафява на бельото, това е ...ще ми дойде всеки момент...че  и ще подрани мръсницата.
dinika съжелявам много другият месец ще е твой:)
Alea Iacta Est!

« Отговор #470 -: Октомври 09, 2012, 15:14:04 pm »
Не, не, никак не бъркам. Къса ми е ЛФ, около 10-11 дни. А това може да бъде проблем. Затова и имам час при док.
А да и аз това имах предвид  :lol:, явно аз погрешно съм разбрала че ти се бъркаш , ок  :D
« Отговор #471 -: Октомври 09, 2012, 17:28:28 pm »
Привет, момичета. На мен този месец ми дойде 2 дни по-рано... Значи един път не е закъснял поне някаква надеждица да се появи, с това подраняване много се дразня. Този месец не ревах, което си е някакъв прогрес :) Стискам ви палци, мили момичета, този месец да е вече нашия! :)

Аз реших да отида на т.нар. фоликулометрия, въобще да предприема нещо по въпроса с бебенеставането при нас. От София съм, моооля ви да ми дадете контакт на читав лекар за това. Ще ви бъда много благодарна, мили сладурки :)

Аз ходя при д-р Ненов от Шейново и съм много доволна. Ехографът им е много добър. Но не работи по ЗК.
« Отговор #472 -: Октомври 09, 2012, 22:52:53 pm »
Мерси, Веси, в момента имам средства и засега мога да си позволя и на частно, така че направо ще взема да си запиша час...
« Отговор #473 -: Октомври 09, 2012, 23:06:17 pm »
Той преглежда в Шейново и в Репробиомед. Мога да ти дам телефон на лични. Освен добър лекар, той е и страхотен човек. Успех!
« Отговор #474 -: Октомври 10, 2012, 06:50:45 am »
И така ето ме отново за следващия цикъл опити за бебе, след 40 дневно чакане .
След 2 седмици сме старт на новите бебеправещи сърчица и после новото чакане да не ми дойде- примерно като подарък за рождения ми ден :-)
весел ден и до скоро
« Отговор #475 -: Октомври 10, 2012, 12:16:00 pm »
Да, Веси, моля пиши ми на лични за контакт с д-р Ненов, ще съм ти много благодарна :)
*
« Отговор #476 -: Октомври 10, 2012, 13:06:36 pm »
Запис за следващия месец..:( и на мен ми дойде гостенка неканена.Това ще е ...вече тест няма да правя преди закъснение, и оставям следващия месец  на съдбата.....ще побутвам с пръст откъм кексовете , но другото ...квото стане.Оф много се ядосах днес , така ми писна това питане и очакване, все симптоми и все нищо накрая.Супер много съм разочарована и изнервена...!!!! :( :( :(
Alea Iacta Est!

« Отговор #477 -: Октомври 10, 2012, 15:32:36 pm »
Здравейте много съм притеснена,защото на 06.10 трябваше да ми дойде но ми закъсня 3 дена и вчера имах кафеникаво зацапване,но днес ми дойде обилно без сасиреци както обикновено,но ми се случи нещо много странно което не ми се беше получавало.Та като пишках ми падна нещо като малко парче месо.Според вас какво може да е?нормално ли е?По време на закъснението ми имах спазми в корема и ми беше лошо на моменти.
*
« Отговор #478 -: Октомври 10, 2012, 15:43:49 pm »
paulina23 и на мен ми се е случвало 1-2 пъти, по принцип нямах никакви болки ниско долу, но в случаите, като при теб имах ужасни болки ниско долу докато ми дойде, усещах някакси че не може да ми "тръгне", доки каза, че може да е от настинка.  osi_9
« Отговор #479 -: Октомври 10, 2012, 15:46:28 pm »
Запис за следващия месец..:( и на мен ми дойде гостенка неканена.Това ще е ...вече тест няма да правя преди закъснение, и оставям следващия месец  на съдбата.....ще побутвам с пръст откъм кексовете , но другото ...квото стане.Оф много се ядосах днес , така ми писна това питане и очакване, все симптоми и все нищо накрая.Супер много съм разочарована и изнервена...!!!! :( :( :(

е точно така се чувствам и аз......и понеже първия път се бях побъркала за цели 2 години, сега не искам пак да се случва