0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #440 -: Октомври 08, 2012, 07:48:37 am »
ДОБРО УТРО! alea-чакаме мила да пишеш какво става :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #441 -: Октомври 08, 2012, 08:21:10 am »
ДОБРО УТРО! alea-чакаме мила да пишеш какво става :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Добро утро:))) , отивам в 9.00 ч. на аптеката..да ви кажа сън не ме лови от мислене:)))
veseto_87 какво става с теб, още ли ти процапва, имаш ли вече идея от какво може да е?
Alea Iacta Est!

« Отговор #442 -: Октомври 08, 2012, 08:53:47 am »
Zdraveite momi4eta.az iskam da spodelq ne6to malko po gore bqh napisala moqt problem ,no imam o6te nqkoi simptomi:hodq mn 4esto po malka nujda dori i prez no6ta a az nikoga ne stavam prez no6ta po princip i ve4e kam 4 5 sutrinta sam se naspala a i tova e mn neobi4aino za men ina4e prez denq mn mi se spi postoqnno,legna da gledam tv i aide zaspivam az 4e obi4am da si pospivam da ama ne sym spala prez denq predi,sutre6nata mi urina e po razli4na otpredi po 4ervenikava e po tamni4ka.Pravih si test onzi den na 6-ti otricatelen,a ina4e sega 6te se povtorq no... trqbva6e po princip da mi doide na 31.08 ili na 01.09 sega vazmojno ed a zakasne e edin dva dni no na men mi doide na 10.09 za mn malko i edno takova rajdivo mn stranno,na drugiq den nqma6e i pomen za cikal.I do dnes nqma nikoi ne idva cikala,ina4e imam i po4ti postoqnno gadene,bolki dolo nisko v korem4eto ot lqvo pove4e no ot v4era zapo4na i malko po nagore i to ne bolejka ba6 a kato pridarpvane,a az po princip nikoga ne sym imala predmesntroalni bolki ama nikoiga nito me e bolql korema nito gardite i mi e mn stranno.Maika mi,svekarva mi,i jenite v rodata mi kazvat da iz4akam da ne hodq na lekar 4e ne bilo sig 4e ne se znae dali ne e skrita,cvetna i nqmalo da se vidi na videozon.Lelqta na maja mi pyk ima nqkakav rodnina ekstra sens i toi i kazal 4e 6te razberem za beb4eto noemvri meesec.Kajete mi kakvo da pravq neznam hem mi se iska da razbera ve4e no pyk ako ne mi dodie i tozi mesec nqma prosto kakvo da bade az predi nqkolko meseci 5 meseca si pravih isledvaniq na hormonite no vsi4ko mi be6e nared.Neznam i zabravih i da napi6a 4e i krasta me boli mnogo.Spodelete kajete si mnenieto :(
« Отговор #443 -: Октомври 08, 2012, 09:38:59 am »
Здравейте! Не издържах до датата, когато трябва да дойде М и днес сутринта си направих тест. Казаха ми, че е рано, но нали не мога да трая - и се разочаровах  :bfn: .Въпреки това, тайничко се надявам да ме прескочи за няколко месеца М.

Алеа какво стана? Аз от вчера съм си взела теста и сутринта още щом се събудих и изтичах да го направя. Хайде чакаме добрата новина от теб.
*
« Отговор #444 -: Октомври 08, 2012, 09:48:48 am »
николова, повтори теста, и ако е отрицателен - директно на лекар. Не слушай майки, лели, стринки и прочие! Ако има бременност, ще се види на вагинален ултразвук (не на коремен). Ако няма, трябва лекар да прецени защо. В кой град живееш?

И моля те, пиши на кирилица!

« Отговор #445 -: Октомври 08, 2012, 09:56:23 am »
Извинявам се!Ами в Козлодуй
*
« Отговор #446 -: Октомври 08, 2012, 10:13:11 am »
Моя тест също отрицателен, ще видим , има още малкичка надежда.Николова не разбрах  на 10.09 дойде ли ти? Понеже ако е така тогава може би е рано за тест.Иди на лекар най добре!
Alea Iacta Est!

« Отговор #447 -: Октомври 08, 2012, 10:24:04 am »
да дойде ми за деня само и на 11 вече нямаше нищо,и едно като ражда беше :( много странно
« Отговор #448 -: Октомври 08, 2012, 10:33:11 am »
И аз си мисля, че трябва да си направиш тест, или най-добре отиди на лекар.

На мен овуто трябва да е било на 28, и тогава многоооо се обичахме с моя мъж. След три дни ми се появи едно розово, а на следващия ден ни червено, ни ръждиво. Това беше за два дни. И на мен ми се случва за първи път ама и аз незнам какво значи. Дали е възможно точно тогава да е ставало имплантирането)??? Но пък теста днес сутринта ми показа отрицателен. Аз си мисля, че прекалено рано го направих - 9 дни след сърчицето. Ох много искам да е станало. Моля ви кажете вашето мнение.
« Отговор #449 -: Октомври 08, 2012, 10:37:55 am »
Незнам и аз искам много да си имаме бебче.Надявам се и при теб да е станало.Незнам днеск ше си взема пак тест но незнам кога да го направя.С утрешната сутрешната орина или днес да си го направя?Аз онзи ден като го направих беше слетобяд,и дали заради това ми показа-?
*
« Отговор #450 -: Октомври 08, 2012, 10:41:19 am »
tuti84, съжалявам, но и за кръвен тест е твърде рано. Ще трябва да почакаш още седмица.

николова, нямам представа какви лекари има в Козлодуй, но в малките места едва ли са някакви светила. Все пак повтори теста и отиди да те види лекар! Сподели какво ти е казал и на какъв ултразвук те е гледал и после ще измислим какво да те посъветваме!
Със сутрешна е по-сигурно, въпреки че при това закъснение трябва да покаже без значение кога го правиш.

« Отговор #451 -: Октомври 08, 2012, 10:45:00 am »
Ами ше го направя със сутрешната да видим резолатата тъй като вече съм го правила през деня и показа- да видим сутринта!На 100 процента ще отида на доктор но малко ме е страх защото ми се иска да е станало и ако не е ще съм мн разочарована  :(
*
« Отговор #452 -: Октомври 08, 2012, 10:47:25 am »
николова, възрастни хора сме. Няма място за разочарование. Ако има някакъв проблем, трябва да му се обърне внимание, за да може наистина да забременееш. Желая ти успех и пиши!

« Отговор #453 -: Октомври 08, 2012, 10:51:06 am »
Ами по принцип за хормони незнам писах че сам си правила иследвания преди да започнем бебчо и яйчници и щитовидна жлеза сичко беше супер :) Надявам се да е бебо но не мисля толкова за това,защото колкото по се мисли толкова по нестава :(
*
« Отговор #454 -: Октомври 08, 2012, 10:57:08 am »
alea кога трябва да не ти дойде М? стискам палци да е станало :crossfingers:  :youwoman:

tuti84 според мен ти е раничко за тест, в повечето случаи най-рано на 12-13 ден след О отчитат тестовете, успех :crossfingers: ;)

nikolova90  ако това зацапване не го броим за цикъл при такова закъснение теста трябваше да покаже, а ако е било цикъл ти е рано за тест според мен, но както са те съветвали другите момичета по-добре да те види лекар ;)  :crossfingers:

:bighug:

« Отговор #455 -: Октомври 08, 2012, 11:01:18 am »
И аз си мисля, че при такова закъснение няма значение кога ще си го направиш. Но най- добре е със сутрешната. Ще ти стискаме палци и утре сутринта да ни кажеш хубавата новина.
А аз ще изчакам още една седмица - и пак ще си направя. Та ако е рекъл Господ - ще се похваля.
« Отговор #456 -: Октомври 08, 2012, 11:03:22 am »
И аз така ако е рекъл Господ ще се похваля :)))
« Отговор #457 -: Октомври 08, 2012, 15:05:58 pm »
Аз имам и друг въпрос. В крайна сметка не мога да разбера даже и кога трябва да настъпи М / е уж се надяваме да ме прескочи/. Сега пак смятам. За последните три месеца продължителността на цикъла ми е следния: 49 дни, 34 дни, 38 дни. Кажете ми как да изчисля кога ми е датата на М. Последно ми дойде на 07.09.- три дни.Все пак нали трябва да си направя ОТново тест, след като ми закъснява.
« Отговор #458 -: Октомври 08, 2012, 15:07:12 pm »
От коя дата да броя закъснението/ дано има такова/
*
« Отговор #459 -: Октомври 08, 2012, 15:47:04 pm »
Tuti84, аз съм с такъв нередовен цикъл като твоя. Единствения начин да определя кога ще ми дойде е ако съм засякла овулацията - 13-14 дни след нея ми е мензисът. Прочети малко в библиотеката на сайта и ако започнеш да  си водиш календара на Зачатие, след около 3 месеца ще знаеш. Овулацията може да е в различен ден от цикъла, може да имаш месец без овулация, но мензисът при всяка жена идва винаги след един и същ брой дни, считано от овулацията, между 11 и 18 дни, най-често 14. Стискам палци да не ти се налага такова задълбаване в темата :wink: