0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #400 -: Октомври 04, 2012, 13:12:33 pm »
ехааааааааааааааа какъв чуден дъждец от положителни тестчета,
толкова се радвам за всички, явно тази есен е много плозотворна, продължавайте все така....
прегръдки на всички
« Отговор #401 -: Октомври 04, 2012, 13:51:51 pm »
Здравейте! Моя проблем е следния- на 07 септември бе първия ден от цикъла ми, който продължи три- четири дни. На 28 и 29 септември правихме опит за бебе. И от понеделник вечерта се появи розово зацапване на бельото. След това премина в кафяво- червеникаво /като че ли менструация, но не бе като менструация/. Имах и болки в корема. Очаквам да ми дойде редовната менструация на 12 октомври. По принцип ми е нередовна- все закъснява. Но какво значи това прицапване, някой може ли да ми отговори? Възможно ли е причината да е имплантиране, аз вече съм се настроила за бебок и  ако настъпи менструация ще ми е много гадно
« Отговор #402 -: Октомври 04, 2012, 22:25:37 pm »
Благодаря ви моми4ета, много ви прегръщам вси4ки!
alea, от 1 седмица съм с белезникаво те4ение, но не кремообразно, а адски разтегливо. Не ми зацапва гащи4ките :oops:, но пък като ходя до тоалетна понякога е доста обилно. Спомням си, 4е като бях бременна и първият път с дъщеря ми бях със същото те4ение. Стискам ти палци при теб също да е симптом :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #403 -: Октомври 05, 2012, 07:36:52 am »
ДОБРО УТРО мацки!ЧЕСТИТО на виделите :bfp: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:! alea -мила стискам палци за :bfp: :bighug:.Не ми оставаше тези дни време да пиша но ви наглежда всеки ден за бързо.На мен ми остават още 4дни и днеска не се стърпях и направих тест и е отрицателен но не губя надежда може би избързах.Вече втора сутрин ми се гади,станала съм много раздразнителна и само плача,а гърдите ми са много меки не знам какво ще стане.Много се радвам че ви има и че можем да споделяме :bighug: :bighug:

« Отговор #404 -: Октомври 05, 2012, 11:26:28 am »
здравейте момичета ;) много се радвам че ви има и има с кой да споделям.От година работим за бебе но не се получава. Всичко е наред при двама ни но бебе няма.но този месец се чувствам някак си различно,гади ми се даже повръщах 2 пъти но вечер силно раздразнена съм гърдите са надути твърди , вие ми се свят силно се надявам да нямам М имам още 4 дена до М нямам търпение рано е за тест ......радвам се че Ви има и има с кой да споделя.

« Отговор #405 -: Октомври 05, 2012, 15:27:08 pm »
Айде пак да се включа:
днес ми е 39 ден от цикъла и 13 ден след последното сърчице- тестът е отрицателен.
Чудя се има ли все още шанс чудото да се е случило или вече трябваше теста да отчете.
Този месец вече наистина не знам какво става с мен
*
« Отговор #406 -: Октомври 05, 2012, 15:51:06 pm »
Айде пак да се включа:
днес ми е 39 ден от цикъла и 13 ден след последното сърчице- тестът е отрицателен.
Чудя се има ли все още шанс чудото да се е случило или вече трябваше теста да отчете.
Този месец вече наистина не знам какво става с мен
Трябва да са минали 14 дни от последното сърчице ..така четох някъде..и за това не заставам зад твърдението си, на мен ми остават 6 дни до цикъл....рано е за тест нали?
Alea Iacta Est!

« Отговор #407 -: Октомври 05, 2012, 16:37:44 pm »
На мен миналия месец ми дойде на 06.09,овулацията трябваше да ми е от 21 до 24.09,а на 23 получих болки ниско в левия яйчник след това на 27.09 пак ме болеше тъпо левия яйчник.Сега чакам да ми дойде цикъла на 06.10,вчера ме заболяха гърдите и са подути чак ми се виждат вените   също вчера имах пак болки ниско долу в левия яйчник и придърпване на корема.Какво мислите
« Отговор #408 -: Октомври 05, 2012, 16:42:55 pm »
Трябва да са минали 14 дни от овулацията. А иначе може и предния ден да сте правили секс, това няма значение.
« Отговор #409 -: Октомври 05, 2012, 19:21:53 pm »
проблемът е ,че този месец въобще не можах да определя кога ми беше овулацията и затова сега съм в голям шах, а и на всичко отгоре цикъла не се появява никакъв
« Отговор #410 -: Октомври 06, 2012, 07:59:16 am »
ДОБРО УТРО!Остават ми 3 дни и вече не издържам да чакам,щом трябва да са минали 14 дни от ову както казва veseto_87 значи много съм избързала с теста и трябва да го направя в понеделник но ще изчакам(ако успея) да ми закъснее,много надежди имам за този месец.Хубави почивни дни момичета :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #411 -: Октомври 06, 2012, 08:27:32 am »
Добро утро, и аз като маринчето чакам да минат 14 дни от увото и да направя тест, това значи на 10.....много далеко но нямам избор ще устискам.С пожелание за прекрасен уикенд на всички.
Alea Iacta Est!

*
« Отговор #412 -: Октомври 06, 2012, 08:40:01 am »
момичета аз го направих моя 4 дни преди М и ми показа +
*
« Отговор #413 -: Октомври 06, 2012, 09:45:55 am »
отивам за тест :D :D :D :D...пък знае ли се , ако е "-" ще си кажа рано е, ако пък е положителен ....ще се зарадвам по рано :))))))))))))))))
Alea Iacta Est!

« Отговор #414 -: Октомври 06, 2012, 13:23:50 pm »
Зависи кога е била О., а не кога е датата на М. Ако си била с ранна овулация, може да ти покаже и по-рано. Нормално е.
« Отговор #415 -: Октомври 06, 2012, 14:30:24 pm »
 alea -аз си мисля че е още рано,но ако решиш да направиш теста да пишеш ще чакаме резултата.Аз само за това мисля дали теста е бил верен или съм избързала направо ще се побъркам и само търча до 00 да видя дали  :witch: не е дошла неканена искам да щракна с пръсти и тези 3 дни да са минали и да видя :bfp: Успех на всички чакащи и ловуващи :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #416 -: Октомври 06, 2012, 15:01:59 pm »
papilio, мисля, че би било добре да пуснеш кръвен. Ако е отрицателен, обърни се към лекар!

Успех на всички!

« Отговор #417 -: Октомври 06, 2012, 15:54:17 pm »
бях решила в понеделник да см на лекар, но днес ми дойде......край на терзанията
*
« Отговор #418 -: Октомври 06, 2012, 16:31:47 pm »
Щях да правя тест, но аптеката затворена..тази която е до домът ми е в ревизия, мъжо каза..чещом е така ще чакаме до понеделник съдба било...тинтириминтири...така ме нервира тази аптека, а така ме мързи да ида до друга:))))
Alea Iacta Est!

« Отговор #419 -: Октомври 06, 2012, 17:26:03 pm »
Dobyr den iskam da spodelq nqkoi simptomi koito imam.Pyrvoto koeto e zakasnenie ve4e mesec i `1 sedmica,gadene,nqkoi pyt dori i povry6tam sled hrana,ot edna sedmica mi stava lo6o i ot cigareniqt dim!Dnes si napravih test i e otricatelen ima li veroqtnost da sym bremenna no testa da ne e veren???testa e sure check?