0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте дами, От няколко дни съм се заровила във форума и реших и аз да се допитам до вашето мнение. Този месец с приятеля ми спонтанно решихме да спрем да се пазим, но без сериозни заявки за успех от първия път. Преди няколко дни обаче, започнаха странни усещания /тежест и бодежи в яйчниците, леко уголемени гърди, ужасно подут корем, тежест в стомаха и леко гадене след хранене/ и отворих календара. Оказа се, че сме имали контакт в ден, определен като фертилен в календара на Зачатие - ден 10 от началото на МЦ. Симптомите започнаха на ден 5 от контакта. За съжаление последната година МЦ. е доста неточен и е между 24 и 28 дни. Днес е ден 7 от контакта и се чудя дали да не пробвам с един тест Presto... Вие как мислите?
Цитат на: pustinna_roza в Септември 01, 2012, 17:21:56 pmЗдравейте дами, От няколко дни съм се заровила във форума и реших и аз да се допитам до вашето мнение. Този месец с приятеля ми спонтанно решихме да спрем да се пазим, но без сериозни заявки за успех от първия път. Преди няколко дни обаче, започнаха странни усещания /тежест и бодежи в яйчниците, леко уголемени гърди, ужасно подут корем, тежест в стомаха и леко гадене след хранене/ и отворих календара. Оказа се, че сме имали контакт в ден, определен като фертилен в календара на Зачатие - ден 10 от началото на МЦ. Симптомите започнаха на ден 5 от контакта. За съжаление последната година МЦ. е доста неточен и е между 24 и 28 дни. Днес е ден 7 от контакта и се чудя дали да не пробвам с един тест Presto... Вие как мислите? При тази дължина на МЦ е напълно възможно скоро след акта да е имало ову, а за теста - сама прецени, в повечето случаи не отчитат толкова рано . Успех!
andi_s желая ти от все сьрце да видиш+++ !след като има вече закаснение искренно се надявам да е така.А колкото до теста не се тревожи много вероqтно е да не отчете вярно когато се прави рано.Стискам ти палци!и тьрпение!!!(колкото и да е трудно в такива моменти на чакане)
Миличка, съжалявам за това което ти се е случило. Предвид нередовния ти цикъл, най добре си пусни кръвен тест или се посъветвай с доктор.Ако искаш изчакай няколко дни , направи си уринен тест, след него пусни кръвен, независимо от това какъв е бил резултатът от уринния. Стискам ти палци ,късмет
ех от мен беше до тук след 3 дена закъснение, вещицата дойде с гръм и трясък, успех на всички ловуващи и леко бременеене на виделите
твойта с гръм и трясък , а мойта днеска по търлички другия месец, ще изцедя мъжа си до последната капка успех на всички
Цитат на: _RESPECT_ в Септември 02, 2012, 22:46:17 pmтвойта с гръм и трясък , а мойта днеска по търлички другия месец, ще изцедя мъжа си до последната капка успех на всички охх душичка разбирам те напълно а за изцеждането и аз мисла същото, даже сериозно се замислам да направя от онази прочута бърканица с мед, за която скоро четох из форума успех _RESPECT_ и горе главата
Ето я рецептата:1 буркан мед (желателно е да не е захаросан, за да се обърка добре сместа)200гр. смлени орехи50гр. пчелен прашец100гр. пшеничен зародишВсичко това се обърква и се приема по 1с.л сутрин на гладно.Можеш да добавиш и суров сусам към сместа.
Здравей те момичета!Тази нощ съм спала 12часа не мога да повярвам това не е присъщо за мен.Ходя много често до тоалетна и сутринта ми стана много гадно от кафето и като добавя болезнените гърди силно се надявам след седмица да видя :bf: макар че док има съмнения за хормонални проблеми на щитовидната железа който ще се потвърдят като направя изследванията след като ми дойде,но се надявам да е сгрешил и този мес. да съм бременна иначе ще трябва да поизчакаме с опитите до като трае лечението 1-2години.Благодаря че ви има,защото само вие можете да ме разберете как точно се чувствам в такъв момент