0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #140 -: Септември 01, 2012, 18:55:58 pm »
Здравейте дами,

От няколко дни съм се заровила във форума и реших и аз да се допитам до вашето мнение. Този месец с приятеля ми спонтанно решихме да спрем да се пазим, но без сериозни заявки за успех от първия път. Преди няколко дни обаче, започнаха странни усещания /тежест и бодежи в яйчниците, леко уголемени гърди, ужасно подут корем, тежест в стомаха и леко гадене след хранене/ и отворих календара.  Оказа се, че сме имали контакт в ден, определен като фертилен в календара на Зачатие - ден 10 от началото на МЦ. Симптомите започнаха на ден 5 от контакта. За съжаление последната година МЦ. е доста неточен и е между 24 и 28 дни.
Днес е ден 7 от контакта и се чудя дали да не пробвам с един тест Presto... Вие как мислите?
При тази дължина на МЦ е напълно възможно скоро след акта да е имало ову, а за теста -  сама прецени, в повечето случаи не отчитат толкова рано . Успех!
« Отговор #141 -: Септември 01, 2012, 19:55:03 pm »
andi_s :hello: желая ти от все сьрце да видиш+++ :bfp:!след като има вече закаснение искренно се надявам да е така.А колкото до теста не се тревожи много вероqтно е да не отчете вярно когато се прави рано.
Стискам ти палци!и тьрпение!!!(колкото и да е трудно в такива моменти на чакане)
 :bighug:
« Отговор #142 -: Септември 01, 2012, 20:33:51 pm »
Здравейте дами,

От няколко дни съм се заровила във форума и реших и аз да се допитам до вашето мнение. Този месец с приятеля ми спонтанно решихме да спрем да се пазим, но без сериозни заявки за успех от първия път. Преди няколко дни обаче, започнаха странни усещания /тежест и бодежи в яйчниците, леко уголемени гърди, ужасно подут корем, тежест в стомаха и леко гадене след хранене/ и отворих календара.  Оказа се, че сме имали контакт в ден, определен като фертилен в календара на Зачатие - ден 10 от началото на МЦ. Симптомите започнаха на ден 5 от контакта. За съжаление последната година МЦ. е доста неточен и е между 24 и 28 дни.
Днес е ден 7 от контакта и се чудя дали да не пробвам с един тест Presto... Вие как мислите?
При тази дължина на МЦ е напълно възможно скоро след акта да е имало ову, а за теста -  сама прецени, в повечето случаи не отчитат толкова рано . Успех!

Благодаря, успех и на теб
*
« Отговор #143 -: Септември 01, 2012, 21:28:26 pm »
andi_s :hello: желая ти от все сьрце да видиш+++ :bfp:!след като има вече закаснение искренно се надявам да е така.А колкото до теста не се тревожи много вероqтно е да не отчете вярно когато се прави рано.
Стискам ти палци!и тьрпение!!!(колкото и да е трудно в такива моменти на чакане)
 :bighug:
:kiss: знаеш, че и аз ти желая същото silvi_1980 :bighug:
но 3 дена закъснение никак не е рано :(
*
« Отговор #144 -: Септември 01, 2012, 21:31:59 pm »
pustinna roza, имплантацията настъпва на седмия ден след овулацията. Няма смисъл да си хабиш тестовете. Изчакай поне да имаш закъснение!

« Отговор #145 -: Септември 01, 2012, 22:01:03 pm »
незнам просто мои преятелки които вече си имат бебчета така са ме сьветвали да изчаквам повечко дни закьснение.Затова горе главата и тьрпение!!! :bighug: :bighug:
*
« Отговор #146 -: Септември 01, 2012, 22:33:45 pm »
Миличка, съжалявам за това което ти се е случило. Предвид нередовния ти цикъл, най добре си пусни кръвен тест или се посъветвай с доктор.Ако искаш изчакай няколко дни , направи си уринен тест, след него пусни кръвен, независимо от това какъв е бил резултатът от уринния. Стискам ти палци ,късмет
Ами ще изчакам още някой друг ден и ще ида на доктор, да видим той какво ще каже :(
« Отговор #147 -: Септември 02, 2012, 10:40:38 am »
Здравейте и от мен аз съм вече в края на цикъла както си и мислех , че ще стане ходих на море дори хванах някакъв вирус там сега още не мога да се оправя повръщане , диария и температура другия месец продължаваме с опитите успех на всички  :(
« Отговор #148 -: Септември 02, 2012, 11:52:52 am »
Здравей те момичета!Тази нощ съм спала 12часа не мога да повярвам това не е присъщо за мен.Ходя много често до тоалетна и сутринта ми стана много гадно от кафето и като добавя болезнените гърди силно се надявам след седмица да видя :bf: макар че док има съмнения за хормонални проблеми на щитовидната железа който ще се потвърдят като направя изследванията след като ми дойде,но се надявам да е сгрешил и този мес. да съм бременна иначе ще трябва да поизчакаме с опитите до като трае лечението 1-2години.Благодаря че ви има,защото само вие можете да ме разберете как точно се чувствам в такъв момент :bighug:

*
« Отговор #149 -: Септември 02, 2012, 13:24:46 pm »
ех от мен беше до тук след 3 дена закъснение, вещицата дойде с гръм и трясък, успех на всички ловуващи :bighug: и леко бременеене на виделите  :bfp: :bighug:
« Отговор #150 -: Септември 02, 2012, 19:36:23 pm »
marina vdb Това са си бременни симптоми за мен. Аз и до сега не съм повръщала все още , но кафето бе първото нещо, което не исках да погледна, щом забременях. Дано изненадаш доктора си с една прекрасна вест, пожелавам ти го от сърце и се моля за теб . :grouphug:
« Отговор #151 -: Септември 02, 2012, 19:48:06 pm »
Марина и от мен много стиснати палчета,наистина са си бременни симптоми,а на теб кога не трябва да ти идва1!!
*
« Отговор #152 -: Септември 02, 2012, 22:46:17 pm »
ех от мен беше до тук след 3 дена закъснение, вещицата дойде с гръм и трясък, успех на всички ловуващи :bighug: и леко бременеене на виделите  :bfp: :bighug:

твойта с гръм и трясък , а мойта днеска по търлички  :balk_145: другия месец, ще изцедя мъжа си до последната капка  :00001754::D успех на всички
*
« Отговор #153 -: Септември 02, 2012, 23:05:50 pm »
твойта с гръм и трясък , а мойта днеска по търлички  :balk_145: другия месец, ще изцедя мъжа си до последната капка  :00001754::D успех на всички
охх душичка :balk_145: разбирам те напълно :( а за изцеждането и аз мисла същото, даже сериозно се замислам да направя от онази прочута бърканица с мед, за която скоро четох из форума :) успех _RESPECT_ и горе главата  :crossfingers:
« Отговор #154 -: Септември 02, 2012, 23:36:54 pm »
Ох и моита гостенка така по терлички престига от днеска.Стана ми интересно за тая барканица с мед я е споделете пак за такива които не я знаят :hungry:.Да се борим всички заедно през този месец и накрая дано имаме всички ++++++  тестчета!!! :balk_103: :goodluck:
*
« Отговор #155 -: Септември 03, 2012, 09:21:38 am »
охх душичка :balk_145: разбирам те напълно :( а за изцеждането и аз мисла същото, даже сериозно се замислам да направя от онази прочута бърканица с мед, за която скоро четох из форума :) успех _RESPECT_ и горе главата  :crossfingers:

Горките ни мъже , на какво са подложени  :balk_15: я сподели тази рецепта , че само съм чувала за нея :Д
*
« Отговор #156 -: Септември 03, 2012, 09:26:18 am »
Ето я рецептата:
1 буркан мед (желателно е да не е захаросан, за да се обърка добре сместа)
200гр. смлени орехи
50гр. пчелен прашец
100гр. пшеничен зародиш
Всичко това се обърква и се приема по 1с.л сутрин на гладно.
Можеш да добавиш и суров сусам към сместа.
Тази бърканица с мед е за кандидат таткото, четох някъде сутрин и вечер по 1с.л. на гладно, цитата е от друга тема ;) не знам дали ще има ефект, но пък звучи вкусно, мъжа ми ще е доволен ;)
успех милички  :youwoman: :bighug:
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 09:35:39 am от andi_s »
« Отговор #157 -: Септември 03, 2012, 10:59:23 am »
/не/очаквам вещицата на 9.09-неделя по календара но последните два месеца на единия ми закъсня-5дни а други ми подрани-7дни и сега съм на тръни да не ме изненада но силно се надявам този месец да сме успели  и като добавя че от вчера вечерта имам ужасни киселини и тежест в корем си мисля че всички симптоми са на лице но ще видим какво ще стане.Успешна седмица момичета!!!!!!!!!!!

*
« Отговор #158 -: Септември 03, 2012, 11:10:54 am »
Здравей те момичета!Тази нощ съм спала 12часа не мога да повярвам това не е присъщо за мен.Ходя много често до тоалетна и сутринта ми стана много гадно от кафето и като добавя болезнените гърди силно се надявам след седмица да видя :bf: макар че док има съмнения за хормонални проблеми на щитовидната железа който ще се потвърдят като направя изследванията след като ми дойде,но се надявам да е сгрешил и този мес. да съм бременна иначе ще трябва да поизчакаме с опитите до като трае лечението 1-2години.Благодаря че ви има,защото само вие можете да ме разберете как точно се чувствам в такъв момент :bighug:

Кое ще лекуваш 1-2 години щитовидната жлеза ли?Ако ти е казал, че лечение на щитовидната траябва да трае толкова време си смени лекаря.Аз съм с проблеми с щитовидната и единствената цел на всички доктори е хормоните да са в норма, това може да стане за няколко месеца.

« Отговор #159 -: Септември 03, 2012, 11:22:29 am »
както съм писала и в друга тема fT4-16,59pg/ml TSH-1,07uIU/ml и ме карат да ги повторя +пролактин и МАТ и ми каза че лечението траело 1-2год. и да спрем опитите но ако наистина е така ще по търся и друго мнение