0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #80 -: Август 22, 2012, 11:45:51 am »
Би могло да е имплантация на яйцеклетка и затова да става така
*
« Отговор #81 -: Август 22, 2012, 13:35:59 pm »
Не е ли много рано за имплантация на яйцеклетка,бях чела някъде ,че след 8 ден ставало нещо такова...незнам - дано да е това, дано някой по-компетентен да ни разясни кога е имплантацията моля :oops:
Alea Iacta Est!

*

tonsi

• **
  • 101
  • Добре , че я има нея "НАДЕЖДАТА"
« Отговор #82 -: Август 22, 2012, 13:53:26 pm »
:(  аз и този месец съм с отрицателен тест  късмет на всички които очакват 2 чертички дано ги видите :)
« Отговор #83 -: Август 22, 2012, 14:00:35 pm »
другия път ще стане само не губете кураж , когато е писано тогава :)
« Отговор #84 -: Август 22, 2012, 15:47:26 pm »
Тонси според мен мила е било рано за тест. Направи още един с първа урина след два три дни. Днес ти е едва 11 ден след предполагаемата овулация. Не бързай, за да не се ядосваш предварително  :) Стискам ти палци много!! :)

« Отговор #85 -: Август 22, 2012, 18:08:08 pm »
Не е ли много рано за имплантация на яйцеклетка,бях чела някъде ,че след 8 ден ставало нещо такова...незнам - дано да е това, дано някой по-компетентен да ни разясни кога е имплантацията моля :oops:
Защо да не може да е имплантация, може пък овулацията да е била по-рано или нейното ембрионче да се е вгнездило по-бързо. То мерене на БТ ,информиране ама в крайна сметка всичко е Божа работа... Късмет
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #86 -: Август 22, 2012, 18:46:39 pm »
Тонси според мен мила е било рано за тест. Направи още един с първа урина след два три дни. Днес ти е едва 11 ден след предполагаемата овулация. Не бързай, за да не се ядосваш предварително  :) Стискам ти палци много!! :)
благодаря мила уж теста е за ранна прогноза престо :) благодаря за подкрепата
« Отговор #87 -: Август 22, 2012, 20:32:13 pm »
Момичета още не ми е дошло и реших да направя тест... и не знам дали от желанието, или си внушавам сякаш се вижда мноооооого бледа черта. Сигурно ако го покажа на някой ще ме помисли за луда, че ми се привиждат такива работи, ама имам дори и малка надеждичка че наистина има втора черта. Теста беше Шуър чек.. ако има значение. Надявам се че е било твърде рано, или хормона който тестът отчита е все още много нисък. Извинявайте за дългото ми обяснение ама не знам какво да мисля, а вие винаги сте отговаряли на моите въпроси.
« Отговор #88 -: Август 22, 2012, 20:36:17 pm »
 благодаря мила уж теста е за ранна прогноза престо :) благодаря за подкрепата
[/quote]
tonsi за престо изчетох не много добри отзиви, страшно много кофти партиди имало, много дефектни тестове излизали някакви хоризонтални петна и черти , така че много не им се доверявай на тях. Има един блу дрийм с чувствителност 25 , и не е скъп около 2 лева е , ако искаш опитай с такъв , а и за клиър тест съм чувала , че е много точен и сравнително рано засича бременността. С две ръце  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #89 -: Август 22, 2012, 20:44:29 pm »
Тонси, аз даже тази вечер си взех някакъв BB тест, който отчита с чувствителност 10, а не 20-25 както са стандартните. Не съм го прбвала нямам впечатления, но ще видим. Има ги в аптеки Ремедиум, но за Престо и аз не съм доволна, а и доста мои познати не са. Така че не им се доверявай много. Стискаме ти палци :* :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #90 -: Август 22, 2012, 21:31:51 pm »
Като казахте хоризонтални петна и линии, точно такива се появиха и на моят тест, макар и отрицателен - се учудих, че ми закъснява...и закъснява... ползвам този на Престо - поне за момента, иначе предпочитам Шуър Чек.
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #91 -: Август 23, 2012, 02:00:17 am »
благодаря ви много за подкрепата дано да е згрешил
*
« Отговор #92 -: Август 23, 2012, 10:11:21 am »
Защо да не може да е имплантация, може пък овулацията да е била по-рано или нейното ембрионче да се е вгнездило по-бързо. То мерене на БТ ,информиране ама в крайна сметка всичко е Божа работа... Късмет
Може да е била по-рано наистина, не съм написала , че не може да е имплантация, а попитах просто не е ли малко рано за такава....дано да е това което иска, стискам палци:)
Alea Iacta Est!

« Отговор #93 -: Август 23, 2012, 10:18:14 am »
Стискам Ви палци момичета! Ще успеете!  :bighug:
« Отговор #94 -: Август 23, 2012, 11:04:13 am »
Здравейте! За първи път пиша тук и предварително съжалявам ако съм объркала темата. ОТ 5 месеца правим опити за бебе, но за сега не се получава. Този месец обаче 4-5 дни след първия ни полов контакт започнах да имам силни болки в гърдите и яйчниците. Отидох на гинеколог и обясних какво е положението ми. Пусна ми изследване на прогестерона ( на 18я ден), който се оказа,че е в нормите. Док. каза че има голяма вероятност да съм бременна, но ми предписа 10 дни по 1 хапче оргаметрил и витамин А и Е . Днес е 8ми ден след първия прием на хапчетата, а болките не спират. Като бонус имам и учестено уриниране. Имам 6 дни до очакваната дата..и тайничко се надявам да ме пропусне.В листовката на оргаметрила пише, че не се препоръчва да се пие от бременни и дори от тези, който имат съмнения за бременност. Дали при евентуална бременност може да ми навреди? Благодаря Ви :)
Най-добрият начин да нагласиш на фокус живота си е никога да не поставяш въпросителна там, където Бог е поставил точка..
« Отговор #95 -: Август 23, 2012, 14:22:12 pm »
ОХ и аз съм като теб и имам 6 дни до менструация и се надявам да не ми дойде и почти всеки ден си правя тест , но за сега няма втора черта , а моите симтоми са същите като твоите още от началото
« Отговор #96 -: Август 24, 2012, 14:44:18 pm »
Момичета днес ми е овуто..предполага 4е до довечера няма да е минала да я уползотворим нали?
« Отговор #97 -: Август 24, 2012, 15:09:30 pm »
Най - вероятно няма да е минала  от врата за краката както се казва :) успех
*
« Отговор #98 -: Август 24, 2012, 16:28:03 pm »
Днес си направих тестче 5 дни преди чаканата М но за съжаление беше - , въпреки че ми се превижда 2ра чертичка   :? явно ще се наложи да изчакам още някой друг ден и да стискам палци отново да видя 2 наситени чертички на хоризонта , а до тогава стискам палци на мен и на чакащите същото ;)
*
« Отговор #99 -: Август 24, 2012, 16:47:17 pm »
_RESPECT_ мисля, че доста раничко за тест, знам че поне 1 ден закъснение трябва да имаш :balk_602:
И аз имам 6 дни до М, броя дни и часове :D :balk_600:  :crossfingers: